ДИМИТЪР СЯРОВ: ЕТО КОИ СМЕ НИЕ
март 29, 2023 708 Прегледи

ДИМИТЪР СЯРОВ: ЕТО КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме тези, които искат българската държава да бъде силна чрез богатите си и свободни граждани, конкурентния си бизнес, високите образователни стандарти, качественото здравеопазване, съюзната солидарност в Европейския съюз и НАТО, регионалното лидерство на Балканите и в Централна и Източана Европа.

Ние сме тези, които отказват да приемат всяка друга намеса на държавата в икономиката, освен осигуряването на правила и контрол за защита на конкуренцията и интересите на потребителите.

Ние сме тези, които отказват да приемат, че с нашите данъци трябва да се подпомагат избрани “социално слаби” бизнеси или обществени групи, вместо да се влагат в образование, здравеопазване, сигурност, инфраструктура и социална политика.

Ние сме тези, които никога няма да приемат унизително подчинена позиция на България спрямо Русия и нейните имперски интереси.

Ние сме тези, които желаят България да бъде достоен съюзник и да лидира процесите в ЕС и НАТО, а не да стои като изгонена в периферията, чакаща единствено социално подпомагане.

Ние сме тези, които отказаха да припознаят президента Радев нито като обединител, нито като флагман в борбата с мафията, нито като реформатор. Не сме и няма да коленичим пред него. Настояваме за неговото отстраняване, защото осъзнаваме, че той в момента е най-голямата заплаха за България.

Ние сме тези, които няма са се примирят с политиката за създаване и поддържане на олигархичен и мафиотизиран модел на управление, какъвто наложиха социалистите от БСП и ГЕРБ и техните сателити, патерици и отрочета.

Ние сме хората, които настояваха и се бориха за това лидерите на уж десните партии, в които членувахме, да произвеждат и отстояват десните политики, заради които получават подкрепата на своите избиратели, вместо да се огъват и навеждат пред Борисов или Нинова за някое удобно местенце в парламента, общинските съвети или изпълнителната власт.

Ние приемаме основанията за съществуването на всяка политическа партия в Бългаия, която създава и отстоява политики в рамките на Конституцията, законите и българския национален интерес. Можем и знаем как да участваме в управление с тези партии, като отстояваме нашите политики и интересите на хората, които ни гласуват доверие.

На тези избори ние подкрепяме кампанията на Партия КОД, защото заедно се стремим към създаването на силен десен политически съюз.

  • Призоваваме ви да се присъедините към нас и на 2 Април да подкрепите Консервативно обединение на десницата и Съюза на десните свободни българи с номер

ПП: Ние сме същите, на които гласувахте доверие за 45 и 46 народно събрание. По-силни сме с участието си в Съюза на десните свободни българи /СДСБ/ и  партньорите ни от партия КОД.

Не давайте ухо на внушенията, че евентуално гласът ви ще бъде изгубен. Гласът на свободния българин, какъвто е гласът за СДСБ и КОД, има значение особено сега, в политическата криза. Тези избори са политически избор, срещу измамата – няма ляво няма дясно!

На 2 април с номер 11 – за дясното!

Предишна НЕУМОРНИЯТ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ В ПРАГА, КОЕТО ЧЕСТВА 75-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЯСЕН Е РЕГЛАМЕНТЪТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ 10-те НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ НА СЛИВЕН ЗА 2019 ГОДИНА

И тази година Община Сливен ще награди 10-е най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и „Бъдеща звезда“. Спортистите ще бъдат определени след направени

Новини Сливен

ДНЕС В СЛИВЕН СЕ ОТКРИВА ИЗЛОЖБА НА ХУДОЖНИКА ИВАН САВОВ

Днес в 18 часа в галерия „Йордан Кювлиев’ ще бъде открита изложба от миниятюри на известния български художник Иван Савов. В нея са наредени екскюзити от последните му големи картини.

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ ИЗПРАТИ „КЪРВАВО ПИСМО“ ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА

Лидерът на БСП  Корнелия Нинова обвини областни управители, че са работили срещу БСП по време на предизборната кампания. Тя конкретно посочи областния управител на Сливен. Изявлението дойде на първата пресконференция