ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОГРАМА И ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА

ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОГРАМА И ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА

Двата провалени парламента оставиха разочарования сред гражданите. Задълбочиха политическата криза.

Поотдалечихме се достатъчно време вече, за да видим като общество, че никоя партия в момента наистина не може сама да се справи със задълбочаващата се криза, която се превръща в обща.

Не е ли наистина вече време да се разберем като хора, както се казва, че ние сме важните, нашият живот е важен, за да продължим напред с нова енергия, по пътя на промяната с повече разум.

Наложително е най-накрая да си дадем сметка, че нагазихме в зона, която не е за партийно строителство, а за оздравяване на държавата. А това може да стане, когато на „Дондуков“ 2 и на „Дондуков“ 1 влязат нови хора. Сред кандидатите има такива. Ние от обединението Демократична България като политическа сила имаме програма  и хора за промяната в парламента и изпълнителната власт. Имаме достоен кандидат за президент – Лозан Панов!

Сливенци, хората от нашия Сливенски край, убедени сме, могат да се включат в тази кауза, която всички виждаме, че става наистина неотложна.

Нашият слоган на Демократична България е повече от актуален и се надяваме да бъде чут и подкрепен от едно мнозинство на промяната.

Предишна БОРИС ШЕЙТАНОВ: НИЕ СМЕ ЗА АДЕКВАТНИ, НО И НАВРЕМЕННИ МЕРКИ ЗА БИЗНЕСА
Следваща ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, ПРЕД КОЕТО СМЕ ИЗПРАВЕНИ, Е ДА СЕ ПОЯВЯТ ПРЕДПРИЕМАЧИ, КОИТО ДА ВЪЗВЪРНАТ ИНДУСТРИАЛНАТА СЛАВА НА СЛИВЕН!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО ОТНОШЕНИЕ НА УДЪЛЖАВАНЕ НА МЕХАНИЗМА ЗА ОБРАТНО НАЧИСЛЯВАНЕ НА ДДС, ЩЕ ВЪРНЕ ДАНЪЧНИТЕ ИЗМАМНИЦИ

Бездействието на правителството и Министерството на финансите, по отношение на удължаване на Механизма за обратно начисляване на ДДС след 30 юни, ще върне практиката за измами с ДДС. По време

Новини Сливен

ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ПО ПОВОД 1-ви НОЕМВРИ – ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Скъпи дейци на науката, просветата и културата от област Сливен, Уважаеми съграждани, Отново е 1-ви ноември и ние свеждаме чела пред делото, приноса и подвига на видните български възрожденци, запалили

Новини Сливен

ОБЛАСТ СЛИВЕН Е СРЕД ЛИДЕРИТЕ ПО ОТПАДНАЛИ ОТ УЧИЛИЩЕ ДЕЦА

Най-голям брой деца (от I до VIII клас) отпадат от общообразователните училища в Пазарджик и Сливен, а най-малко – в Смолян и Габрово. Това сочи последният доклад на Националния статистически