ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОГРАМА И ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА

ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОГРАМА И ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА

Двата провалени парламента оставиха разочарования сред гражданите. Задълбочиха политическата криза.

Поотдалечихме се достатъчно време вече, за да видим като общество, че никоя партия в момента наистина не може сама да се справи със задълбочаващата се криза, която се превръща в обща.

Не е ли наистина вече време да се разберем като хора, както се казва, че ние сме важните, нашият живот е важен, за да продължим напред с нова енергия, по пътя на промяната с повече разум.

Наложително е най-накрая да си дадем сметка, че нагазихме в зона, която не е за партийно строителство, а за оздравяване на държавата. А това може да стане, когато на „Дондуков“ 2 и на „Дондуков“ 1 влязат нови хора. Сред кандидатите има такива. Ние от обединението Демократична България като политическа сила имаме програма  и хора за промяната в парламента и изпълнителната власт. Имаме достоен кандидат за президент – Лозан Панов!

Сливенци, хората от нашия Сливенски край, убедени сме, могат да се включат в тази кауза, която всички виждаме, че става наистина неотложна.

Нашият слоган на Демократична България е повече от актуален и се надяваме да бъде чут и подкрепен от едно мнозинство на промяната.

Предишна БОРИС ШЕЙТАНОВ: НИЕ СМЕ ЗА АДЕКВАТНИ, НО И НАВРЕМЕННИ МЕРКИ ЗА БИЗНЕСА
Следваща ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, ПРЕД КОЕТО СМЕ ИЗПРАВЕНИ, Е ДА СЕ ПОЯВЯТ ПРЕДПРИЕМАЧИ, КОИТО ДА ВЪЗВЪРНАТ ИНДУСТРИАЛНАТА СЛАВА НА СЛИВЕН!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛУЖИТЕЛИ НА УЧАСТЪК „НАДЕЖДА“ СА РАЗКРИЛИ ВЗЛОМНА КРАЖБА НА СТОЙНОСТ 33 000 ЛЕВА

Полицейските служители започват работа по случая на 24 юни след получен сигнал за извършена кражба от бившата тухлена фабрика в южна индустриална зона на град Сливен. От април до юни

Новини Сливен

СТЕНОПИС УКРАСИ ФАСАДАТА НА ОУ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“

Само преди дни бе завършен мащабният стенопис-графит, украсил фасадата на ОУ „Д-р Иван Селимински”. Той е дело на известната стрийт-арт художничка Виктория Георгиева-Mouse. Инициативата за стенописа бе на сливенски  художници,

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ПЪРВИ ЮНИ

Мили деца, В годишния календар е избран специален ден, който е посветен на вас. В десетки държави, сред които и България, той се отбелязва на 1 юни, Международния ден на