ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОГРАМА И ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА

ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОГРАМА И ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА

Двата провалени парламента оставиха разочарования сред гражданите. Задълбочиха политическата криза.

Поотдалечихме се достатъчно време вече, за да видим като общество, че никоя партия в момента наистина не може сама да се справи със задълбочаващата се криза, която се превръща в обща.

Не е ли наистина вече време да се разберем като хора, както се казва, че ние сме важните, нашият живот е важен, за да продължим напред с нова енергия, по пътя на промяната с повече разум.

Наложително е най-накрая да си дадем сметка, че нагазихме в зона, която не е за партийно строителство, а за оздравяване на държавата. А това може да стане, когато на „Дондуков“ 2 и на „Дондуков“ 1 влязат нови хора. Сред кандидатите има такива. Ние от обединението Демократична България като политическа сила имаме програма  и хора за промяната в парламента и изпълнителната власт. Имаме достоен кандидат за президент – Лозан Панов!

Сливенци, хората от нашия Сливенски край, убедени сме, могат да се включат в тази кауза, която всички виждаме, че става наистина неотложна.

Нашият слоган на Демократична България е повече от актуален и се надяваме да бъде чут и подкрепен от едно мнозинство на промяната.

Предишна БОРИС ШЕЙТАНОВ: НИЕ СМЕ ЗА АДЕКВАТНИ, НО И НАВРЕМЕННИ МЕРКИ ЗА БИЗНЕСА
Следваща ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, ПРЕД КОЕТО СМЕ ИЗПРАВЕНИ, Е ДА СЕ ПОЯВЯТ ПРЕДПРИЕМАЧИ, КОИТО ДА ВЪЗВЪРНАТ ИНДУСТРИАЛНАТА СЛАВА НА СЛИВЕН!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРИ СНИМКИ ЗА МИНУТКА РАЗМИСЪЛ

Три снимки за минутка размисъл във ветровитите зимни дни на Сливен. Водещата снимка, на която се вижда автобус, е причината за тези редове. Тя е правена на Йордановден преди обед,

Новини Сливен

СВЕТЛО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ОТ МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“

В навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово и Новата 2019 година ви желаем здраве и благополучие на семействата ви. Нека има светлина в душите и домовете ви, да се

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ЗА СПРЯНОТО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ: „МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СТАВА ДУМА ЗА НЕДОРАЗУМЕНИЕ”

„Много се надявам да става дума за недоразумение“, това каза кметът Стефан Радев, помолен от представители на медиите да коментира оспорвано решение на Общинския съвет от страна на областния управител.