ДИМИТЪР СЯРОВ ВЯРВА В ПОБЕДАТА НА ЗАКОННОСТТА
юни 29, 2021 471 Прегледи

ДИМИТЪР СЯРОВ ВЯРВА В ПОБЕДАТА НА ЗАКОННОСТТА

Той е вече бивш депутат от 45-тото Народно събрание. И вярва в успеха си за 46-тото Народно събрание. Успех за Димитър Сяров означава победа на законността, свобода за медиите и изразяването и модернизация на българската икономика. Макар и само с един мандат като народен представител, водачът на Демократична България – обединение от Сливен, има най – богат политически опит сред своите конкуренти. Димитър Сяров е в активната политика вече 17 години. Той е съучредител на партия „ДСБ”, бивш заместник – председател на Общинския съвет в града под Сините камъни, трети мандат е зам.-председател на ДСБ на национално ниво, бил е областен управител и многократно е участвал в различни видове избори.

„За мен връщането на законността в страната минава през сериозна съдебна реформа, основно в прокуратурата. Радвам се, че най – после усилията на Демократична България дадоха своите плодове, и все повече хора в страната ни разбират, че има пряка връзка между законността и справедливостта, от една страна, и качеството на живот – от друга”, заявява юристът, който е действащ адвокат.

Димитър Сяров е син на журналист и отлично знае стойността на липсата на свобода в българските медии. „Не е нормално преди 10 години да делим 35-то – 36-то място с Франция, а днес да сме на 112-то място по свобода на медиите, които, заедно с правосъдната система, са основата на всяка демократична правова държава. За съжаление, ние изостанахме много и в модернизацията на нашата икономика, затова сега трябва да наваксваме. Считам, че Сливен трябва да върне славата си слава на индустриален център”, категоричен е кандидатът за народен представител с бюлетина №23 и преференция №101.

Димитър Сяров умее да балансира в политиката. Той критикува, но никога не използва личностни нападки.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ДУАЛНАТА СИСТЕМА НА ОБРАЗОВАНИЕ ДАВА ПЕРСПЕКТИВА НА УЧЕНИЦИТЕ
Следваща ГАЛЯ ХАЧАДУРЯН: ГЕРБ Е СИЛНИЯТ ГЛАС НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРЪГВА БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ПИЯН ШОФЬОР ОТ СЕЛО БЛАТЕЦ

Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски екип в село Блатец. На 26 ноември, около 20,00 часа, служители на участък „Петолъчка“, при обход на селата в обслужваната

Новини Сливен

ПРИЗИВ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЛАСТНИТЕ МНОГОПРОФИЛНИ БОЛНИЦИ ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ

Уважаеми сънародници, съграждани, пациенти! ОСТАНЕТЕ У ДОМА! БЪДЕТЕ СОЛИДАРНИ С БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ! Само преди седмица отбелязахме 7 април – Световния ден на здравето. Получихме вашите искрени благодарности, цветя, поздравления, аплодисменти!

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР НАЦЕЛИ ПЪТЕН ЗНАК

Водач с алкохол 2,87 промила е причинил пътно произшествие в град Твърдица. Няма пострадали. На 18 февруари, около 14,50 часа, на улица „Княз Борис“ в град Твърдица, 52-годишният Н.Н. се