ДИМИТЪР СЯРОВ ВЛИЗА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН
05.09.2019 5014 Прегледи

ДИМИТЪР СЯРОВ ВЛИЗА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

Димитър Сяров – кандидатът на Обединение Демократична България  за кмет на община Сливен:

Уважаеми съграждани,

До предстоящите избори за местна власт остават броени дни и очаквано в столицата и други градове вече станаха известни кандидатите за кметове на политически партии и инициативни комитети. Като кандидат на Обединение Демократична България /ДСБ, Да, България и „Зелено движение“/ за кмет на община Сливен се възползвам от възможността да ви информирам лично за това решение. В близко време, след окончателното й формиране, по подходящ начин ще бъде представена и листата с кандидатите  за общински съветници на обединението.

Сливен може много повече –  с това мото в нашия град и в съответните населени места в страната като политическа сила Демократична България фокусира вниманието на гражданите към очевидната крайна необходимост за неотложна промяна в обществото по посока  установяването на управленските стандарти, по които работи правовата демократична държава. Защото тази промяна  трябва да започне именно в общините, където се решават проблемите ни.

За родния си град Сливен, като кандидат за кмет, мога да предложа само това, което искам и за семейството си – за съпругата ми, дъщеря ми и родителите ни. Искам го същото и за моите съграждани: чиста вода, чист въздух, добро образование и добро здравеопазване, сигурност  у дома и на улицата, добро място за работа и лична професионална реализация, важна роля на гражданите в управлението.  Да превърнем Сливен в град, в който младите могат да постигат мечтите си. Може да стане, в това си мнение съм категоричен и изразявам своята увереност, че заедно ще извървим пътя към тях с решителна мобилизация.

В диалог с избирателите по време на кампанията ще обосновем  конкретните си управленски предложения за постигането  на тези важни приоритети.  Целта на нашето участие в изборите е да дадем възможност на привържениците на  Демократична България, на демократичната общност, на една немалка част от жителите на Сливен и общината, които споделят нашата кауза,  да имат своя избор и да получат своето представителство като фактор в местната власт.

 

5 септември, 2019 година                      С уважение: Димитър Сяров

 

Биографична справка: Димитър Сяров е роден през 1973 година в Сливен. По образование е юрист,  работи като адвокат. В политическия и обществения живот се включва като един от учредителите на Партия Демократи за силна България – в самото начало като областен координатор, по-късно  е избран за член на националното ръководство и заместник-председател на партията, какъвто е и понастоящем. Избиран е за общински съветник . Бил е областен управител на Сливен от квотата на Реформаторския блок. След излизането на  депутатите на  ДСБ и обществения съвет на РБ  в опозиция на втория коалиционен кабинет на Бойко Борисов,заради провала и неслучилата се съдебна реформа,  си подава оставката.

 

 

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН КАНИ ГРАЖДАНИТЕ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА ЗАЕДНО ДА ОТБЕЛЕЖИМ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ Е СРЕД ИЗБРАНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ В БЪДЕЩИЯ РЕГИОНАЛЕН СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ

В Бургас днес се проведе регионално заседание на Националното сдружение на общините в Република България. В рамките на провеждането му бяха излъчени 13 представители на Общините от областите  Бургас, Сливен,

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ НОИ-СЛИВЕН

Ръководството на ТП на НОИ-Сливен уведомява, че  предвид  предстоящите  почивни дни  от  03 до 05.03.2018 г., сумите  за  парични обезщетения за бременност и раждане  след  135-я  ден и отглеждане на

Новини Сливен

БИЗНЕСМЕН ОТ СЛИВЕН ДАРИ ДВЕ ИКОНИ ЗА 120 000 ЛЕВА НА ЦЪРКВАТА „СВЕТИ НИКОЛАЙ“

Сливенски бизнесмен дари две икони на обща стойност 120 000 лева на православния храм „Свети Николай“ в града под Сините камъни. Дарението е направено от Иван Тихов, който е известен