ДИМИТЪР СЯРОВ ВЛИЗА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

ДИМИТЪР СЯРОВ ВЛИЗА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

Димитър Сяров – кандидатът на Обединение Демократична България  за кмет на община Сливен:

Уважаеми съграждани,

До предстоящите избори за местна власт остават броени дни и очаквано в столицата и други градове вече станаха известни кандидатите за кметове на политически партии и инициативни комитети. Като кандидат на Обединение Демократична България /ДСБ, Да, България и „Зелено движение“/ за кмет на община Сливен се възползвам от възможността да ви информирам лично за това решение. В близко време, след окончателното й формиране, по подходящ начин ще бъде представена и листата с кандидатите  за общински съветници на обединението.

Сливен може много повече –  с това мото в нашия град и в съответните населени места в страната като политическа сила Демократична България фокусира вниманието на гражданите към очевидната крайна необходимост за неотложна промяна в обществото по посока  установяването на управленските стандарти, по които работи правовата демократична държава. Защото тази промяна  трябва да започне именно в общините, където се решават проблемите ни.

За родния си град Сливен, като кандидат за кмет, мога да предложа само това, което искам и за семейството си – за съпругата ми, дъщеря ми и родителите ни. Искам го същото и за моите съграждани: чиста вода, чист въздух, добро образование и добро здравеопазване, сигурност  у дома и на улицата, добро място за работа и лична професионална реализация, важна роля на гражданите в управлението.  Да превърнем Сливен в град, в който младите могат да постигат мечтите си. Може да стане, в това си мнение съм категоричен и изразявам своята увереност, че заедно ще извървим пътя към тях с решителна мобилизация.

В диалог с избирателите по време на кампанията ще обосновем  конкретните си управленски предложения за постигането  на тези важни приоритети.  Целта на нашето участие в изборите е да дадем възможност на привържениците на  Демократична България, на демократичната общност, на една немалка част от жителите на Сливен и общината, които споделят нашата кауза,  да имат своя избор и да получат своето представителство като фактор в местната власт.

 

5 септември, 2019 година                      С уважение: Димитър Сяров

 

Биографична справка: Димитър Сяров е роден през 1973 година в Сливен. По образование е юрист,  работи като адвокат. В политическия и обществения живот се включва като един от учредителите на Партия Демократи за силна България – в самото начало като областен координатор, по-късно  е избран за член на националното ръководство и заместник-председател на партията, какъвто е и понастоящем. Избиран е за общински съветник . Бил е областен управител на Сливен от квотата на Реформаторския блок. След излизането на  депутатите на  ДСБ и обществения съвет на РБ  в опозиция на втория коалиционен кабинет на Бойко Борисов,заради провала и неслучилата се съдебна реформа,  си подава оставката.

 

 

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН КАНИ ГРАЖДАНИТЕ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА ЗАЕДНО ДА ОТБЕЛЕЖИМ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

19-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

19-годишен е задържан за притежание на наркотици от служители на РУ-Сливен. При осъществяване на патрулна дейност в 02,15 часа днес екип на група „Охрана на обществения ред“ спира за проверка

Новини Сливен

СЧУПИХА ЗАДНОТО СТЪКЛО НА ЛЕК АВТОМОБИЛ МАЗДА

Полицейски служители на РУ-Нова Загора работят по случай с причинени материални щети по лек автомобил „Мазда 626“, собственост на 56-годишен мъж от град София. Сигналът е подаден в 15,20 часа

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ФАРМАЦЕВТКА СЪЗДАВА УНИКАЛНИ БИЖУТА ОТ ЦВЕТЯ И ПЕПЕРУДИ

Сливенска фармацевтка създава уникални бижута от цветя и пеперуди. И ги продава по цял свят. Изисканата дама се казва Даниела Костова, а нейните бижута вече 20 години радват клиенти в