ДИМИТЪР МИТЕВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТИ
март 18, 2019 492 Прегледи

ДИМИТЪР МИТЕВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТИ

В град Пловдив се проведе 17-то общо събрание на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България. На него присъстваха зам. председателят на 44-то Народно събрание Емил Христов, зам. кметът на Пловдив Розалин Петков, зам. председателят на УС на Националното сдружение на общините в България Иво Димов и София Янчева, председател на УС на Националната асоциация на секретарите на общините. Сред участниците беше и председателят на местния парламент в Сливен Димитър Митев.

В рамките на редовното заседание беше представен отчетът за дейността на Управителния и Контролния съвети на асоциацията през изминалата 2018 г. Сред разгледаните и приети точки от дневния ред бяха още отчетът за изпълнение на бюджета на НАПОС-РБ за предходната 2018 г. и проектобюджетът за 2019 г.

Тази година Националната асоциация на председателите на общинските съвети отбелязва 15 години от създаването си и наброява повече от 200 членове.

Предишна МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ЩЕ ПУСКАТ СИНИ БАЛОНИ НА ВТОРИЯ СИ ПРОТЕСТ В СЛИВЕН
Следваща СЛИВЕН И ЯМБОЛ СА СРЕД ГРАДОВЕТЕ С НАЙ-СКЪПИ ЯЙЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО ПОВОД 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

Скъпи съграждани, На днешния ден отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България. Пътят за постигането й е дълъг, осеян е с трудности, но

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ МЛАДЕЖКИЯТ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР“

С гала-вечер и церемония по връчване на наградите снощи в зала „Сливен” приключи Третият младежки фестивал за театър „Сливенски вятър”. Водещи на концерта бяха Виктор-Синан Бъчваров и Вяра Начева. Приветствие

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

СКЪПИ  СЪГРАЖДАНИ, В  НАВЕЧЕРИЕТО  НА  НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ  ПРАЗНИК – ВЪЗКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО,  НЕКА ОТВОРИМ  УМОВЕТЕ И СЪРЦАТА  СИ  ЗА  ДОБРОТО! ВЕЛИКДЕН Е МИЛОСЪРДИЕ И ПОРИВ ЗА ПОВЕЧЕ ДОБРИ И БЛАГОРОДНИ ДЕЛА.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

9 + thirteen =