ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА
юни 27, 2021 473 Прегледи

ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА

Кандидатът за народен представител от листата на ПП “Има такъв народ” Димитър Киров посети днес Котел и се срещна с някои от пострадалите от наводнението на ул. „Иглика“.

“На места водата е достигнала над метър. Първите етажи на къщите са наводнени. И само благодарение на бързата реакция на по-младите в семействата няма жертви”, сподели той.

Според разказите на местните жители, проблемът с отводняването в града е много сериозен. Преди две години положението беше същото, Котел отново беше наводнен след поройни дъждове и пак бяха евакуирани хора. По думите на няколко възрастни граждани, над махалата има дере, което е пълно с боклуци и е цялото задръстено, а причините за това са комплексни и всекиму известни. Доста често улицата им се наводнява и всеки път, когато започва да вали те изпадат в ужас, страхувайки се дори за живота си.

“Помогнахме с каквото можахме, но проблемът трябва да се реши кардинално. Надявам се, че ще бъдат взети съответните мерки от компетентните институции това да не се повтаря”, каза още Киров.

Предишна ШАМПИОНЪТ ЕВГЕНИ БАЛЕВ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СЛИВЕНСКИЯ ВЕЛОТУР
Следваща ХОРАТА ОТ СЕЛАТА КЪМ КАНДИДАТИТЕ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: НИЕ ТУК СМЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТПУСКА 1,6 МЛН. ЛЕВА ЗА АСФАЛТИРАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЛИВЕНСКИ БУЛЕВАРД

Правителството ще отпусне 1,6 млн. лева за преасфалтирането на бул. „Стефан Стамболов“ в двете посоки, научи  Sliveninfo. Община Сливен вече пусна обществена поръчка за изпълнител на процедурата. Най-вероятно самото асфалтиране

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК МИНЧО АФУЗОВ ИЗЛЕЗЕ С „КЪРВАВО“ ПИСМО ДО ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН

Общинският съветник от групата на БСП Минчо Афузов излезе с разтърсващо обръщение до своите избиратели. Писмото, което е публикувано във фейсбук профила на Афузов, с право може да се нарече

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 13 ЮНИ

Сливенският симфоничен оркестър ще зарадва почитателите на класическата музика с концерт на 13 юни. На сцената на зала „Сливен“ ще звучат произведения от Едвард Григ, Сергей Прокофиев и Александър Текелиев.