ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА
юни 27, 2021 723 Прегледи

ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА

Кандидатът за народен представител от листата на ПП “Има такъв народ” Димитър Киров посети днес Котел и се срещна с някои от пострадалите от наводнението на ул. „Иглика“.

“На места водата е достигнала над метър. Първите етажи на къщите са наводнени. И само благодарение на бързата реакция на по-младите в семействата няма жертви”, сподели той.

Според разказите на местните жители, проблемът с отводняването в града е много сериозен. Преди две години положението беше същото, Котел отново беше наводнен след поройни дъждове и пак бяха евакуирани хора. По думите на няколко възрастни граждани, над махалата има дере, което е пълно с боклуци и е цялото задръстено, а причините за това са комплексни и всекиму известни. Доста често улицата им се наводнява и всеки път, когато започва да вали те изпадат в ужас, страхувайки се дори за живота си.

“Помогнахме с каквото можахме, но проблемът трябва да се реши кардинално. Надявам се, че ще бъдат взети съответните мерки от компетентните институции това да не се повтаря”, каза още Киров.

Предишна ШАМПИОНЪТ ЕВГЕНИ БАЛЕВ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СЛИВЕНСКИЯ ВЕЛОТУР
Следваща ХОРАТА ОТ СЕЛАТА КЪМ КАНДИДАТИТЕ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: НИЕ ТУК СМЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН ЩИЛИЯНОВ ДОНЕСЪЛ ДЕМОКРАЦИЯТА В „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“- СЛИВЕН

„Искаме да ви информираме, че откакто начело на дружеството е Стефан Щилиянов, дойде демокрацията в „Напоителни системи“ … „. Това се казва в писмо до изпълнителния директор на Напоителни системи

Новини Сливен

АМЕРИКАНСКИ ХЕЛИКОПТЕР БЛЕК ХОУК ЩЕ КАЦНЕ ДНЕС В ДВОРА НА ВОЕННА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

Медицински хеликоптер на американската армия тип „Блек Хоук“ ще кацне в 13.00 часа днес в двора на Военна болница в Сливен. Това съобщиха за Sliveninfo от ръководството на лечебното заведение.

Новини Сливен

РЗИ – СЛИВЕН ИЗЛЕЗЕ СЪС СЪВЕТИ СРЕЩУ ЖЕГИТЕ

Напоследък в света се отчитат повече горещи и по-малко студени дни, като се прогнозира, че горещините ще стават по-чести и по-дълготрайни. От края на деветнадесети век средната температура на повърхността