ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА
юни 27, 2021 395 Прегледи

ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА

Кандидатът за народен представител от листата на ПП “Има такъв народ” Димитър Киров посети днес Котел и се срещна с някои от пострадалите от наводнението на ул. „Иглика“.

“На места водата е достигнала над метър. Първите етажи на къщите са наводнени. И само благодарение на бързата реакция на по-младите в семействата няма жертви”, сподели той.

Според разказите на местните жители, проблемът с отводняването в града е много сериозен. Преди две години положението беше същото, Котел отново беше наводнен след поройни дъждове и пак бяха евакуирани хора. По думите на няколко възрастни граждани, над махалата има дере, което е пълно с боклуци и е цялото задръстено, а причините за това са комплексни и всекиму известни. Доста често улицата им се наводнява и всеки път, когато започва да вали те изпадат в ужас, страхувайки се дори за живота си.

“Помогнахме с каквото можахме, но проблемът трябва да се реши кардинално. Надявам се, че ще бъдат взети съответните мерки от компетентните институции това да не се повтаря”, каза още Киров.

Предишна ШАМПИОНЪТ ЕВГЕНИ БАЛЕВ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СЛИВЕНСКИЯ ВЕЛОТУР
Следваща ХОРАТА ОТ СЕЛАТА КЪМ КАНДИДАТИТЕ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: НИЕ ТУК СМЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕКШЪН С МАЗДА СЪБУДИ ЖИТЕЛИ ТЕ НА КВАРТАЛ „КЛУЦОХОР“ В СЛИВЕН

Истински екшън със спортен автомобил „Мазда“ събуди жителите на сливенския квартал „Клуцохор“. Тази сутрин е открита колата, ударена в дърво. Интересното в случая е, че автомобилът в ударен и в

Новини Сливен

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБ В СЛИВЕН ЗАРАДВА ДЕЦАТА И ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДА ПО СЛУЧАЙ БАБА МАРТА

За поредна година представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен зарадваха децата и жителите на града по случай Баба Марта. Младежите украсиха с мартеници дърветата в района на Долна

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА САНИРАНЕТО НА ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ В СЛИВЕН

Община Сливен продължава изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Днес започна санирането на още два жилищни блока в Сливен. Зам.-кметът Румен Иванов посети и двете