ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА
юни 27, 2021 564 Прегледи

ДИМИТЪР КИРОВ ОТ “ИМА ТАКЪВ НАРОД” ПОСЕТИ КОТЕЛ И ПОИСКА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА

Кандидатът за народен представител от листата на ПП “Има такъв народ” Димитър Киров посети днес Котел и се срещна с някои от пострадалите от наводнението на ул. „Иглика“.

“На места водата е достигнала над метър. Първите етажи на къщите са наводнени. И само благодарение на бързата реакция на по-младите в семействата няма жертви”, сподели той.

Според разказите на местните жители, проблемът с отводняването в града е много сериозен. Преди две години положението беше същото, Котел отново беше наводнен след поройни дъждове и пак бяха евакуирани хора. По думите на няколко възрастни граждани, над махалата има дере, което е пълно с боклуци и е цялото задръстено, а причините за това са комплексни и всекиму известни. Доста често улицата им се наводнява и всеки път, когато започва да вали те изпадат в ужас, страхувайки се дори за живота си.

“Помогнахме с каквото можахме, но проблемът трябва да се реши кардинално. Надявам се, че ще бъдат взети съответните мерки от компетентните институции това да не се повтаря”, каза още Киров.

Предишна ШАМПИОНЪТ ЕВГЕНИ БАЛЕВ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СЛИВЕНСКИЯ ВЕЛОТУР
Следваща ХОРАТА ОТ СЕЛАТА КЪМ КАНДИДАТИТЕ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: НИЕ ТУК СМЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА ЗАГИНА, ПАДАЙКИ ОТ БЛОК В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

„Жена е починала след падане от жилищен блок на ул. „Братя Миладинови“ в центъра на Сливен“, съобщи говорителят на полицията Първолета Мандинска. Сигналът за инцидента е получен в областната дирекция

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ПОЗДРАВЯВА РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ЕНЕРГЕТИКА

По случай професионалният празник – “Деня на енергетика” , “Топлофикация – Сливен” ЕАД поздравява колектива на дружеството, всички енергетици, клиенти и наши партньори. Желаем им много здраве, професионални и лични

Новини Сливен

ПИЯН МЪЖ ПОСТРАДА ПРИ ПОЖАР, ПРИЧИНЕН ОТ НЕЗАГАСЕНА ЦИГАРА

40-годишен мъж е пострадал от пожар, причинен от незагасена цигара. На 8 март, около 23,55 часа, в квартал „Надежда“, 40-годишният мъж в нетрезво състояние е заспал със запалена цигара в