ДЖИП ГРЪМНА НА ПАРКИНГ В СЛИВЕН
30.08.2019 6070 Прегледи

ДЖИП ГРЪМНА НА ПАРКИНГ В СЛИВЕН

Силна експлозия на джип стана на паркинг в Сливен. Возилото експлодира пред очите на десетки минувачи в район, пълен с хора. Иде реч за паркинга, зад автогарата, до кръговото кръстовище пред магазините Лидл и Кауфланд.

„Беше малко преди 16 часа в четвъртък. Видях как колата буквално подскочи и последва експлозия. Истински късмет е, че няма пострадали“, заяви лекар от ДКЦ-1 в Сливен, който е видял случилото се от своя прозорец. На място са пристигнали полиция и пожарна. Огнеборците първо изключили акумулатора на взривената кола. На този етап причините за взрива не са ясни.

Очаквайте подробности!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ ПОЛУЧИ НОВО ДАРЕНИЕ ОТ ФОНДАЦИЯ "АРУСЯН ЧАКЪРЯН"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 95 ГОДИНИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА ВОЛЕЙБОЛА В ГРАДА

Сливен отбеляза 95 години от развитието на волейбола. На официална церемония в зала „Май“ бяха отличени активисти, свързани с този спорт. Заместник-кметът Пепа Чиликова прочете поздравителен адрес от името на

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ СЛИВЕНСКИЯТ БИЗНЕСМЕН РОСЕН ЧАНЕВ

Известният сливенски бизнесмен Росен Чанев загуби битката с тежка болест. Той ни напусна в разцвета на силите си. Росен Чанев бе изключително всеотдаен към своите близки и приятели. Преди по-малко

Новини Сливен

ЗА ПРАЗНИКА СИ ВОЕННАТА ПОЛИЦИЯ В СЛИВЕН НАПРАВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ОБЕЗВРЕЖДАНЕ НА АТЕНТАТОР

С демонстрация на групата за специализирани тактически действия Регионалната служба „Военна полиция” – Сливен отбеляза професионалния празник на Военната полиция на 5 ноември.  Гост на събитието бе областният управител Чавдар Божурски.