ДЖАМБАЗКИ НЕ ХОДИЛ В КАЗАРМА, ЗАЩОТО УЧИЛ ПРАВО. И ТАКА 10 ГОДИНИ
август 17, 2020 599 Прегледи

ДЖАМБАЗКИ НЕ ХОДИЛ В КАЗАРМА, ЗАЩОТО УЧИЛ ПРАВО. И ТАКА 10 ГОДИНИ

 

Европатриотът от ВМРО Ангел Джамбазки защити идеята на партията си за възстановяване на наборната военна служба с твърдението, че тя създавала полезни навици у младите хора.

„Наборната военна служба трябва да е задължителна, защото младите мъже и жени придобиват качества, полезни за тях и за обществото“, заяви днес в сутрешния блок на бТВ той.

За възстановяването на казармата в стария й вид според него имало и геополитически причини.

На въпроса на водещата „Вие къде сте служил“, Джамбазки откровено се смути и отговори, че не е служил, защото не е завършил висшето си образование по право навреме и то му е отнело общо 10 години.

През това време патриотът се е отлагал пред наборната комисия с представяне на служебни бележки, че е студент. Колко пъти се е явявал с такава бележка Джамбазки не успя да си спомни. Процедурата продължила до отмяната на задължителната казарма.

На въпрос на водещата защо не е прекъснал следването си, за да влезе в редовете на българската армия, Джамбазки отговори, че право трудно се завършва, ако си прекъснал веднъж.

 

offnews.bg

Предишна АРЕСТ НА ПИЯН ШОФЬОР В БАЛКАНА
Следваща НЕКА ДЖАМБАЗКИ ВСЕ ПАК ОПИТА ДА ВЛЕЗЕ В КАЗАРМАТА

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

В Щатите съдят един за това, че пребил тъща си. Съдията: – Глобявам ви 1007 долара. – Е, защо точно толкова? Защо не 1000 долара например? – 1000 долара е

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  – Защо пиеш? – Като се погледна трезвен в огледалото и виждам един глупав и грозен човек. Като се погледна пиян и виждам един интелигентен и приятен човек. –

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

На въпроса: „Какво постигнахте в живота си?“ американският пенсионер отговаря: „Благоденствие“! Китайският пенсионер: „Много деца и внуци! Българският: -„Най-после пенсионна възраст“. Открийте грешните думи: – говориме, готвиме, слушаме, пишеме, тичаме,