ДЖАМБАЗКИ НЕ ХОДИЛ В КАЗАРМА, ЗАЩОТО УЧИЛ ПРАВО. И ТАКА 10 ГОДИНИ
август 17, 2020 462 Прегледи

ДЖАМБАЗКИ НЕ ХОДИЛ В КАЗАРМА, ЗАЩОТО УЧИЛ ПРАВО. И ТАКА 10 ГОДИНИ

 

Европатриотът от ВМРО Ангел Джамбазки защити идеята на партията си за възстановяване на наборната военна служба с твърдението, че тя създавала полезни навици у младите хора.

„Наборната военна служба трябва да е задължителна, защото младите мъже и жени придобиват качества, полезни за тях и за обществото“, заяви днес в сутрешния блок на бТВ той.

За възстановяването на казармата в стария й вид според него имало и геополитически причини.

На въпроса на водещата „Вие къде сте служил“, Джамбазки откровено се смути и отговори, че не е служил, защото не е завършил висшето си образование по право навреме и то му е отнело общо 10 години.

През това време патриотът се е отлагал пред наборната комисия с представяне на служебни бележки, че е студент. Колко пъти се е явявал с такава бележка Джамбазки не успя да си спомни. Процедурата продължила до отмяната на задължителната казарма.

На въпрос на водещата защо не е прекъснал следването си, за да влезе в редовете на българската армия, Джамбазки отговори, че право трудно се завършва, ако си прекъснал веднъж.

 

offnews.bg

Предишна АРЕСТ НА ПИЯН ШОФЬОР В БАЛКАНА
Следваща НЕКА ДЖАМБАЗКИ ВСЕ ПАК ОПИТА ДА ВЛЕЗЕ В КАЗАРМАТА

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Катаджия спира за проверка кола. – Голям карък си старши! – Защо? – Веднъж да съм трезвен и ти точно сега да ме спреш… Войник пише на родителите си: –

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Дъщерята: – Ето, това е вкус! Майката: – Ето, това е чай! Бабата: – Ето, това е пакетчето, дето падна зад шкафа през 89-та! – Кондуктор, какво е това

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Визитация в АГ болница. – Кога ви е терминът? – пита лекарят. – На 12-и, отговаря родилката. – А Вашият? – въпрос към следващата. – На 12-и, отговаря тя. –