ДЖАМБАЗКИ НЕ ХОДИЛ В КАЗАРМА, ЗАЩОТО УЧИЛ ПРАВО. И ТАКА 10 ГОДИНИ
август 17, 2020 750 Прегледи

ДЖАМБАЗКИ НЕ ХОДИЛ В КАЗАРМА, ЗАЩОТО УЧИЛ ПРАВО. И ТАКА 10 ГОДИНИ

 

Европатриотът от ВМРО Ангел Джамбазки защити идеята на партията си за възстановяване на наборната военна служба с твърдението, че тя създавала полезни навици у младите хора.

„Наборната военна служба трябва да е задължителна, защото младите мъже и жени придобиват качества, полезни за тях и за обществото“, заяви днес в сутрешния блок на бТВ той.

За възстановяването на казармата в стария й вид според него имало и геополитически причини.

На въпроса на водещата „Вие къде сте служил“, Джамбазки откровено се смути и отговори, че не е служил, защото не е завършил висшето си образование по право навреме и то му е отнело общо 10 години.

През това време патриотът се е отлагал пред наборната комисия с представяне на служебни бележки, че е студент. Колко пъти се е явявал с такава бележка Джамбазки не успя да си спомни. Процедурата продължила до отмяната на задължителната казарма.

На въпрос на водещата защо не е прекъснал следването си, за да влезе в редовете на българската армия, Джамбазки отговори, че право трудно се завършва, ако си прекъснал веднъж.

 

offnews.bg

Предишна АРЕСТ НА ПИЯН ШОФЬОР В БАЛКАНА
Следваща НЕКА ДЖАМБАЗКИ ВСЕ ПАК ОПИТА ДА ВЛЕЗЕ В КАЗАРМАТА

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Кажете, къде са ви шили палтото? – В Париж. – Това далеко ли е от Кюстендил? – 2259 км. – Гледай ти, колко забутано, а как шият. Журналист интервюира

Новини

ДНЕС Е ВЕЛИКА СЪБОТА

Днес православните християни по цял свят отбелязват Велика събота – последния ден от Страстната седмица, предшестваща Великден. Църквата прославя Велика събота като „най-благословения седми ден“. Защото това е денят, когато

Новини

ПРЕМИЕРЪТ НА СЛОВАКИЯ ИЗКАРА НОЩНА СМЯНА ВЪВ ФАБРИКА ЗА АВТОЧАСТИ

Премиерът на Словакия Роберт Фицо изкара осемчасова нощна смяна на монтажна линия във фабрика, за да прояви солидарност към работниците, които настояват за по-високи възнаграждения. Нощната смяна на Фицо бе