ДЕЯН ДЕЧЕВ УЧАСТВА В ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО /обновена/
28.11.2021 1507 Прегледи

ДЕЯН ДЕЧЕВ УЧАСТВА В ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО /обновена/

Бившият сливенски депутат Деян Дечев, който в момента е зам.-председател на общинския съвет, участва в преговорите за ново правителство. Той бе част от екипа на БСП по тема „Спорт“.

„Основен акцент в моето изказване беше въвеждането на задължителен процент от бюджета на всяка община, който да отива за развитието на спорта. Считам, че това е задължително, ако искаме да масовизираме спорта“, заяви Деян Дечев.

Според него трябва да се оптимизира състава на Министерството на спорта, а държавата да отделя по-голям ресурс за масовия спорт, който да обхваща децата от ранна възраст.

През тази седмица още трима политици от Сливен се включиха в преговорите за съставяне на ново правителство.

Избраната за депутат от Продължаваме промяната Татяна Султанова – Сивева бе част от преговорния екип на коалицията по тема „Околна среда“.

Юристът Димитър Сяров, който бе депутат в последните два парламента, бе част от преговорния екип на Демократична България в ресорите „Земеделие“ и „Вътрешна сигурност“.

Бившият министър на благоустройството Асен Гагаузов водеше екипа на БСП в сектор „Строителство“.

В сектор „Отбрана“ участие в преговорите взеха Атанас Зафиров, който е избран за депутат от Сливен с листата на БСП и бившият кмет на общината Кольо Милев, който е бивш депутат от БСП.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БУС ГОРЯ В КЕРМЕН

На 3 август, в 00,28 часа, е получен сигнал за запален товарен автомобил в град Кермен. Автомобилът е „Мерцедес Спринтер“ и е бил паркиран пред дома на заявителя, който е

Новини Сливен

ДЕЛЕГАТИТЕ НА РАО „ТРАКИЯ“ ОБСЪДИХА НА ЗАСЕДАНИЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД ОБЩИНИТЕ ЗА 2023 ГОДИНА

Делегатите на Регионална асоциация на общините (РАО) „Тракия“ вчера си дадоха среща на първото за тази година заседание. То се проведе в Стара Загора  и премина в разширен формат – заседание на

Новини Сливен

ОПРЕДЕЛЯТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА НА БОЛНИЦАТА НА 13 ЯНУАРИ

На 13 януари от 10,30 часа в голямата зала на болницата се събира комисията за избор на победителите във фотоконкурса Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”Сливен. В него участват деца,