ДЕЯН ДЕЧЕВ УЧАСТВА В ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО /обновена/

ДЕЯН ДЕЧЕВ УЧАСТВА В ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО /обновена/

Бившият сливенски депутат Деян Дечев, който в момента е зам.-председател на общинския съвет, участва в преговорите за ново правителство. Той бе част от екипа на БСП по тема „Спорт“.

„Основен акцент в моето изказване беше въвеждането на задължителен процент от бюджета на всяка община, който да отива за развитието на спорта. Считам, че това е задължително, ако искаме да масовизираме спорта“, заяви Деян Дечев.

Според него трябва да се оптимизира състава на Министерството на спорта, а държавата да отделя по-голям ресурс за масовия спорт, който да обхваща децата от ранна възраст.

През тази седмица още трима политици от Сливен се включиха в преговорите за съставяне на ново правителство.

Избраната за депутат от Продължаваме промяната Татяна Султанова – Сивева бе част от преговорния екип на коалицията по тема „Околна среда“.

Юристът Димитър Сяров, който бе депутат в последните два парламента, бе част от преговорния екип на Демократична България в ресорите „Земеделие“ и „Вътрешна сигурност“.

Бившият министър на благоустройството Асен Гагаузов водеше екипа на БСП в сектор „Строителство“.

В сектор „Отбрана“ участие в преговорите взеха Атанас Зафиров, който е избран за депутат от Сливен с листата на БСП и бившият кмет на общината Кольо Милев, който е бивш депутат от БСП.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 26.09.2019 г.(четвъртък) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в района на бул. „Георги Данчев“ и ул.

Новини Сливен

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН

Той доказа максимата, че и сам воинът е войн. Направи го убедително, получавайки над 3700 гласа на парламентарните избори. Общинският съветник от Сливен Стефан Пасков влезе в предизборната битка на

Новини Сливен

РЕКОРДЪТ ЗА НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ НЕ Е В БЛАГОЕВГРАД, В СЛИВЕН Е

От неделя насам се уморих да слушам, че ниската избирателна активност при извънредните избори на кмет в Благоевград била рекордна. Може би е така, но само за Благоевград, където в