ДЕЯН ДЕЧЕВ ПРЕДСТАВЯ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ КАТО КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ
март 19, 2021 1417 Прегледи

ДЕЯН ДЕЧЕВ ПРЕДСТАВЯ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ КАТО КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Приятели и съграждани.

Законодателните инициативи и изпълнението на политическата програма на своята партия са минимумът, за който всеки народен представител е длъжен да работи. Наред с тях като кандидат в настоящата кампания аз поставям пред себе си още няклоко цели – пряко свързани с живота и развитието на моя избирателен район Сливен. Много са задачите и предизвикателствата пред нас и без да омаловажавам нито едно едно от тях, аз посочвам открито пред вас моите приоритети. Получавайки довериетода Ви представлявам в 45-тото Народно събрание, аз приемам работата си по тези приоритети като обществен дълг и отговорност.

  • Грижата за здравето:

Осигуряване на средства за ремонт и модернизация на Военна болница – клон Сливен, филиал на ВМА – София.Лечебното заведение с най-стар и амортизиран сграден фонд, пое огромна тежест в битката с Ковид– 19 и се нуждае от реконструкция, основен ремонт и саниране на сградата си.

Разширяване и модернизация на Спешна помощ. Има идея от 2016 г, като в новата сграда да бъде преместен и кръвния център. С разширяването на спешното отделение ще бъдат покрити новите стандарти в спешната помощ.

  • Грижа за спорта и талантите: Изграждането на специализирана зала по бокс в град Сливен.След като зала „Асеновец” „затвори“ врати за един от най-успешните сливенски спортове, той има нужда от нов дом. Министерството на спорта пое ангажименти, но само на думи. Те трябва да бъдат финализирани.
  • Грижа за развитието на градската среда: Разрешаване на казуса с терена на ТУБ – Болница.Близо 30 декара в центъра на града пустеят поради нехайство и безхаберие. Завършването на процедурата по ликвидация ще открие възможност за превръщането на терена в културен център с галерии, експозиционни зали, ателиета, зони за отдих и спорт.
  • Грижа за ресурсите и екологията:Проверка на състоянието на горския фонд в областта от независима институция. Мораториум върху сечта в държавните гори до приключване на одита. Конкретни мерки и предписания за подобрена система на контрол, включително и чрез обществен мониторинг.

 

 

 

 

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОТНОВО ПРЕДВИЖДА РАЗКРИВАНЕ НА ДЕТСКА ГРАДИНА И ЯСЛА ЗА ДЕЦА НА ПЕРСОНАЛА, РАБОТЕЩ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА
Следваща ПРЕМИНАВАЩИ ПРЕЗ НОВ ТРОТОАР АВТОМОБИЛИ СА РАЗРУШИЛИ ЧАСТ ОТ НАСТИЛКАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ ВРЕМЕННО ЗА ДВИЖЕНИЕ ПЪТЯ ОТ РАЗКЛОНА ЗА ГАВРАИЛОВО ДО МОСТА НАД РЕКА АСЕНОВСКА ВЪВ ВИЛНА ЗОНА

Във връзка с извършване на ремонт на път II-53 /Елена-Сливен Ямбол/, при км 107+200, временно ще бъде затворен за движение на всички моторни превозни средства пътят в участъка от разклона за с.

Новини Сливен

В ПЕТЪК БЕЗ ВОДА ОТ 8 ДО 18 ЧАСА ЗАРАДИ РЕМОНТА НА „РОЗОВА ГРАДИНА“

Във връзка с извършването на строително – монтажни работи при реконструкцията на кръстовище на бул. „Братя Миладинови“, бул. „Хр. Ботев“, бул. „Георги Данчев“, бул. „Бургаско шосе“ и ул. „Радой Ралин“,

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАНИ СА ПЕТИМА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ И УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

От 8 до 11 ноември екипи на група „Охрана на обществения ред“ при РУ-Сливен са извършили засилени проверки на лица и водачи за установяване на употреба, притежание и разпространение на