ДЕЯН ДЕЧЕВ ПРЕДСТАВЯ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ КАТО КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ
март 19, 2021 1168 Прегледи

ДЕЯН ДЕЧЕВ ПРЕДСТАВЯ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ КАТО КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Приятели и съграждани.

Законодателните инициативи и изпълнението на политическата програма на своята партия са минимумът, за който всеки народен представител е длъжен да работи. Наред с тях като кандидат в настоящата кампания аз поставям пред себе си още няклоко цели – пряко свързани с живота и развитието на моя избирателен район Сливен. Много са задачите и предизвикателствата пред нас и без да омаловажавам нито едно едно от тях, аз посочвам открито пред вас моите приоритети. Получавайки довериетода Ви представлявам в 45-тото Народно събрание, аз приемам работата си по тези приоритети като обществен дълг и отговорност.

  • Грижата за здравето:

Осигуряване на средства за ремонт и модернизация на Военна болница – клон Сливен, филиал на ВМА – София.Лечебното заведение с най-стар и амортизиран сграден фонд, пое огромна тежест в битката с Ковид– 19 и се нуждае от реконструкция, основен ремонт и саниране на сградата си.

Разширяване и модернизация на Спешна помощ. Има идея от 2016 г, като в новата сграда да бъде преместен и кръвния център. С разширяването на спешното отделение ще бъдат покрити новите стандарти в спешната помощ.

  • Грижа за спорта и талантите: Изграждането на специализирана зала по бокс в град Сливен.След като зала „Асеновец” „затвори“ врати за един от най-успешните сливенски спортове, той има нужда от нов дом. Министерството на спорта пое ангажименти, но само на думи. Те трябва да бъдат финализирани.
  • Грижа за развитието на градската среда: Разрешаване на казуса с терена на ТУБ – Болница.Близо 30 декара в центъра на града пустеят поради нехайство и безхаберие. Завършването на процедурата по ликвидация ще открие възможност за превръщането на терена в културен център с галерии, експозиционни зали, ателиета, зони за отдих и спорт.
  • Грижа за ресурсите и екологията:Проверка на състоянието на горския фонд в областта от независима институция. Мораториум върху сечта в държавните гори до приключване на одита. Конкретни мерки и предписания за подобрена система на контрол, включително и чрез обществен мониторинг.

 

 

 

 

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОТНОВО ПРЕДВИЖДА РАЗКРИВАНЕ НА ДЕТСКА ГРАДИНА И ЯСЛА ЗА ДЕЦА НА ПЕРСОНАЛА, РАБОТЕЩ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА
Следваща ПРЕМИНАВАЩИ ПРЕЗ НОВ ТРОТОАР АВТОМОБИЛИ СА РАЗРУШИЛИ ЧАСТ ОТ НАСТИЛКАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯТ ДЕТСКИ ШАХМАТЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА В СЛИВЕН

10-годишният Мартин Вълчев от Ямбол и 15-годишният Ивайло Кирилов спечелиха първите места в своите групи в Първия детски шахматен фестивал, който се проведе в Сливен. Шахматен клуб-Бургас получи награда за

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

Във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019-2020 год. и предлаганите през последните десет години промоции, Ви уведомяваме, че от месец октомври 2019 г. дружеството сключва индивидуални договори за ползване

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИХА ПРОВЕРКИТЕ В ДВЕТЕ НАЙ – ГОЛЕМИ СОЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ В СЛИВЕН

Регионалната здравна инспекция  извърши проверки в двете най-големи социални заведения на територията на Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Целта на проверките бе да се установи готовността на Дома за