ДЕЯН ДЕЧЕВ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ БИВШИЯ СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР ГЕОРГИ ГЬОКОВ
28.05.2024 502 Прегледи

ДЕЯН ДЕЧЕВ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ БИВШИЯ СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР ГЕОРГИ ГЬОКОВ

Водачът на червената листа Деян Дечев получи ценна подкрепа от бившия социален министър Георги Гьоков. Това се случи в Твърдица, където членове и симпатизанти на БСП посрещнаха Деян Дечев, Георги Гьоков и Йордан Крълев, който е 5-ти в листата.

„Деян Дечев има остра социална чувствителност и е много полезен на жителите на Област Сливен. Неговото избиране за депутат ще бъде добра новина за социално слабите като цяло“, каза бившият министър.

Депутатът Деян Дечев отново призова да не се гласува за псевдо леви формации, а на 9 юни да се избере номер 24.

Деян Дечев чу от хората в Твърдица за проблемите, свързани с липсата на перспектива пред младите хора и разочарованието, че в национален план промяната се оказала подмяна. Според присъстващите на срещата в Твърдица има удовлетворение от работата на новото ръководство на общината.

Изборът на 9 юни е един – № 24, бе категоричен Деян Дечев.

За БСП може да гласувате с бюлетина № 24.

Предишна ГЕН. СТЕФАН ЯНЕВ ДАДЕ МОЩНО РАМО НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД В СЛИВЕН
Следваща ЮИДП-СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВА В КАМПАНИЯТА „ГОРСКА КЛАСНА СТАЯ“ НА ИАГ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ПО СЛУЧАЙ 6-ТИ СЕПТЕМВРИ

Уважаеми жители на Община Котел, Приемете моите поздравления по случай 136-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. 6-ти септември е празник, който сбъдна и увенча надеждите на

Новини Сливен

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ЗАСЕДАВА СЕДМИЦА ПО – РАНО

Общински съвет – Сливен ще проведе редовно заседание на 21 юни, а не в края на месеца, както повелява традицията. „Това се налага заради сроковете в различни предложения“, заяви пред 

Новини Сливен

РАДАН КЪНЕВ В СЛИВЕН: БИХ ПОДКРЕПИЛ ЕВРОПЕЙСКИ ОТБРАНИТЕЛНИ СИЛИ, КОИТО ДА ИЗПЪЛНЯВАТ НЕВОЕННИ ЗАДАЧИ

Бих подкрепил създаването на европейски отбранителни сили, които да изпълняват невоенни задачи. Такива задачи могат да бъдат охрана на общата граница на ЕС, хуманитарна помощ и много ограничени военни задачи.