ДЕЯН ДЕЧЕВ И МЛАДИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН УЧАСТВАХА В СЕМИНАР КРАЙ МОРЕТО
юни 19, 2023 1398 Прегледи

ДЕЯН ДЕЧЕВ И МЛАДИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН УЧАСТВАХА В СЕМИНАР КРАЙ МОРЕТО

Сливенски младежи участваха в семинар-обучение „БСП в местната власт – младите на ход“, който проведоха в Бургас представители на Българската социалистическа партия.

Семинарът се организира благодарение на народните представители инж.Петър Кънев, Кристиян Вигенин и Деян Дечев и в него участват представители от областите Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора.

На събитието участваха зам.-председателят на Народното събрание и на БСП Кристиан Вигенин, народните представители от „БСП за България“ Иван Иванов и Деян Дечев, кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, Светла Стоянова – зам. кмет на Община Тунджа  и проф. Иван Върляков – изпълнителен директор на РАО „Тракия“, които споделиха своя опит и познания с присъстващите.

Сред темите на семинара бяха „Лявата политика в местната власт“, „Местното самоуправление – органи и функции“, „Бюджет и финанси на общините“, „Европейски средства за общините“. Обсъдиха се и теми, свързани с особеностите при провеждане на предизборна кампания.

Предишна ЗАПОЧВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ В ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКИЯ ТУРНИР В СЛИВЕН В ПАМЕТ НА МИХАИЛ ЖЕЛЕВ
Следваща НА 27 ЮНИ – ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ОТЧЕТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА 2022 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

1343 ДУШИ ПРАЗНУВАТ ИМЕН ДЕН НА ЙОРДАНОВДЕН И ИВАНОВДЕН В ОБЩИНА КОТЕЛ

Според справката на регистрираните по настоящ адрес в отдел „Административно техническо информационно обслужване и връзки с обществеността“ – „АТИОВО“ в община Котел 1343 души празнуват имен ден на Йордановден и

Новини Сливен

ПРОГРАМАТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ДИМИТРОВДЕН – КОЛОРИТНА ПАЛИТРА ОТ СЪБИТИЯ

Община Сливен започна подготовката на поредицата от събития, които ще бъдат посветени на празника на града – Димитровден. Началото ще бъде поставено тази неделя, 1 октомври, в зала „Васил Левски“.

Новини Сливен

ЗАСЕДАВА ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД

Първото за 2023 г. заседание на Областния съвет по условия на труд се проведе в Областна администрация Сливен. Председател на Областния съвет е заместник-областният управител Антоний Андонов. В състава му