ДЕЦА ПОКАЗАХА УМЕНИЯ ПО ПЛУВАНЕ ПРЕД ШАМПИОНА ПЕТЪР СТОЙЧЕВ ПРИ ОТВАРЯНЕТО НА ЗАКРИТИЯ БАСЕЙН В СЛИВЕН
22.10.2022 895 Прегледи

ДЕЦА ПОКАЗАХА УМЕНИЯ ПО ПЛУВАНЕ ПРЕД ШАМПИОНА ПЕТЪР СТОЙЧЕВ ПРИ ОТВАРЯНЕТО НА ЗАКРИТИЯ БАСЕЙН В СЛИВЕН

 

Закритият общински басейн в Сливен отвори врати за посетители след приключване на третия етап от ремонтните дейности. Деца от сливенски училища демонстрираха умения в различни стилове пред кмета Стефан Радев и специалния гост – световният шампион по плуване Петър Стойчев, от когото всички участници получиха автограф.

В залата, в която се помещава басейнът, е извършена цялостна подмяна на отоплителна система, премахнати са старите плочки по пода и стените. Поставени са нови, по-безопасни, с неплъзгаща повърхност.

Кметът информира, че външният вход към басейна е облагороден. „Извършено е озеленяване, поставени са нови огради и изглежда много по-добре. В предишните етапи на ремонта направихме всичко, което можем по технологията на пречистването на водата, сменихме плочките вътре в басейна. От тук нататък остават козметични неща, д които да го правим по-атрактивен, по приятен за ползване, за да може повече деца да идват и да плуват“,  каза Стефан Радев.

Петър Стойчев, който познава съоръжението от предишно посещение, даде висока оценка на извършеното досега.

„Басейнът изглежда много добре и много ми харесва. Съоръжението е съвременно, удобно за начално обучение. Разликата от предишното ми посещение е очевидна. Поздравявам екипа на г-н Радев за положените усилия, защото басейнът изглежда фантастично. Едно прекрасно съоръжение, на което би завидял всеки стопанин“, каза световният шампион.

От  понеделник до петък басейнът ще работи от 7 до 20 часа, а в събота и неделя – от 9 до 18.

Предишна СЛЕД КОНЦЕРТА ЗА ДИМИТРОВДЕН, ОБЩИНАТА ОТНОВО ПОКАНИ АНСАМБЪЛ „ПИРИН“ ДА ГОСТУВА В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХЮСЕИН , КОЙТО Е ОБВИНЕН ЗА УМИШЛЕНО ПРИЧИНЯВАНЕ СМЪРТТА НА ПЕТЪР ДОСЕВ, ОБЖАЛВА ЗАДЪРЖАНЕТО СИ

Хюсеин Х., обжалва пред Апелативен съд – Бургас МНО „задържане под стража“, наложена от ОС – Сливен. Мъжът е обвинен за умишлено причинена смърт на пътя на Петър Досев. Инцидентът

Новини Сливен

НА 28 ОКТОМВРИ МУЗЕЙНИТЕ ОБЕКТИ КЪМ РИМ – СЛИВЕН ЩЕ СА С БЕЗПЛАТЕН ВХОД ЗА УЧЕНИЦИТЕ

На 28 октомври 2019 г. (понеделник) музейните обекти към Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ – Сливен ще са с безплатен вход за всички ученици.

Новини Сливен

АКАД. ИВАНКА ДЕНЕВА ОТ СЛИВЕН Е УДОСТОЕНА С МЕДАЛ „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН”

Акад. д-р Иванка Денева от Сливен получи най-високото отличие за научна и творческа дейност на Българската академия на науките и изкуствата, София – медал „Д-р Петър Берон”, за дългогодишната си