ДЕЦА ОТ КОТЕЛ ИЗРАБОТИХА ВЕЛИКДЕНСКИ КАРТИЧКИ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА В ОБЩИНАТА
20.04.2022 499 Прегледи

ДЕЦА ОТ КОТЕЛ ИЗРАБОТИХА ВЕЛИКДЕНСКИ КАРТИЧКИ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА В ОБЩИНАТА

Децата от Творческо обединение „Дарования“ при НЧ „Съгласие-Напредък 1870“ и Общинска библиотека „Петър Матеев“ – Котел изработиха над 140 Великденски картички за възрастните хора в общината.

С този малък жест малките творци показаха уважението си към хората от третата възраст и заедно с ръководителите си им отправиха празнични пожелания днес, на Велики Вторник.

По повод Великден, децата от творческото обединение канят своите съграждани на изложба „Весел Великден“, в която ще представят 50 свои ръчно изработени творения на великденска тематика. Изложбата може да бъде видяна в залата на Общинска библиотека „Петър Матеев“ от 20 април до края на месеца.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЗОВ ЗА ПОМОЩ: ДА ПОМОГНЕМ НА МИТКО!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН УЧАСТВА В ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ И ФЕСТИВАЛ НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ В РУСЕ

  Община Сливен се представя със собствен щанд на  18-то Туристическо изложение „Уикенд туризъм“, а крепост „Туида“ се включва в 15-я Фестивал на туристическите забавления и анимации в град Русе.

Новини Сливен

КАНДИДАТИТЕ ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ – СДС СЛИВЕН БЯХА ЧАСТ ОТ МАЩАБНОТО СЪБИТИЕ НА ГЕРБ В ПЛОВДИВ

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Сливен бяха част от мащабното събитие на ГЕРБ в Пловдив. Цялата листа на ГЕРБ от Сливен начело с водача Десислава Танева се

Новини Сливен

КРЕМЕНА ОКСЕНКРУГ:СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР – СЛИВЕН ЩЕ ЗАЛОЖИ НА БЪЛГАРСКИ КОМПОЗИТОРИ И МУЗИКАНТИ

Творческият сезон на Симфоничния оркестър в Сливен бе добър, с качествени и оценени от публиката събития. Това каза в интервю за БТА директорът на културния институт Кремена Оксенкруг. С концерта