ДЕТСКИ ЦЕНТЪР „ВЕНЕЦИЯ“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН
януари 25, 2018 5773 Прегледи

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР „ВЕНЕЦИЯ“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН

Супер модерен детски център на име „Венеция“ отвори врати в Сливен. Центърът е част от елитния ресторант „Венеция“, който се намира в комплекс „Печ“.

„Разполагаме общо с 60 места за деца и родители. Основно ще приемаме рождени дни, предлагайки детско меню и забавления, които няма а намерите другаде“, казаха от управата на заведението. За децата е приготвена и специална дискотека. Аниматор ще ги развлича с игри и забавления. Осигурено е видеонаблюдение.

„На практика всеки родител може да гледа от ресторанта какво прави детето му в детския център. А пък поиска, може да е до него, места има за всички“, обясниха от управата.

Детски център „Венеция“ разполага с чисто нова климатична система, два изхода и всички екстри за подобен тип посрещане на детска аудитория.

Рисунките по стените са съчетани със свежите цветове на мебелите. За храната е ясно. Тя е отлична, защото идва от ресторант „Венеция“.

Детски център „Венеция“ Ви очаква.

 

Предишна ДОМАКИН НАНЕСЕ ПОБОЙ НА СВОЙ ГОСТ
Следваща РЕСТОРАНТ "МОНТИ 1" ИМА ОБНОВЕН ДЕТСКИ КЪТ С НОВА ЗАЛА ЗА ТЪРЖЕСТВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА АТАНАС СКАТОВ Е ИЗКАЧИЛ ДЕВЕТИ ОСЕМХИЛЯДНИК

Сливналията Атанас Скатов е изкачил девети осемхилядник. Българинът е стъпил на Гашербрум II (8035 м), обявиха от екипа му. Според информацията той е стъпил на 13-ия по височина връх на

Новини Сливен

НОВАТА ТРАНСПОРТНА СХЕМА РЕШАВА 25-ГОДИШЕН ПРОБЛЕМ НА КВАРТАЛИТЕ „КЛУЦОХОР“ И „КОМЛУКА“

Новата транспортна схема решава дългогодишен проблем на кварталите „Клуцохор“ и „Комлука“ в Сливен, където от 25 години жителите не са имали възможност да ползват градски транспорт. На 14 септември те

Новини Сливен

СЛИВЕНСКАТА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ С 15 НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНО ЕЗИКОВО СЪСТЕЗАНИЕ

Между 27 и 29 април се проведе Националното състезание по реч и дебати към фондация БЕСТ. Отборът на Гимназията спечели 15 награди само от това състезание и има финалисти в

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four × 3 =