ДЕТСКИ ЦЕНТЪР „ВЕНЕЦИЯ“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН
януари 25, 2018 4498 Прегледи

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР „ВЕНЕЦИЯ“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН

Супер модерен детски център на име „Венеция“ отвори врати в Сливен. Центърът е част от елитния ресторант „Венеция“, който се намира в комплекс „Печ“.

„Разполагаме общо с 60 места за деца и родители. Основно ще приемаме рождени дни, предлагайки детско меню и забавления, които няма а намерите другаде“, казаха от управата на заведението. За децата е приготвена и специална дискотека. Аниматор ще ги развлича с игри и забавления. Осигурено е видеонаблюдение.

„На практика всеки родител може да гледа от ресторанта какво прави детето му в детския център. А пък поиска, може да е до него, места има за всички“, обясниха от управата.

Детски център „Венеция“ разполага с чисто нова климатична система, два изхода и всички екстри за подобен тип посрещане на детска аудитория.

Рисунките по стените са съчетани със свежите цветове на мебелите. За храната е ясно. Тя е отлична, защото идва от ресторант „Венеция“.

Детски център „Венеция“ Ви очаква.

 

Предишна ДОМАКИН НАНЕСЕ ПОБОЙ НА СВОЙ ГОСТ
Следваща РЕСТОРАНТ "МОНТИ 1" ИМА ОБНОВЕН ДЕТСКИ КЪТ С НОВА ЗАЛА ЗА ТЪРЖЕСТВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„ДЕН НА КАРИЕРАТА“ ВЪВ „ФАКУЛТЕТ И КОЛЕЖ- СЛИВЕН“

На 21.11.2017 г. „Факултет и Колеж-Сливен“ бе домакин на „Ден на кариерата“, организиран по съвместна инициатива на Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София и академичните ръководства на Инженерно-педагогически факултет

Новини Сливен

МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Притежаване на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Сливен при операция по противодействие на наркоразпространението. На 28 януари в района на кръстовище в квартал „Надежда“ е извършена проверка на криминално

Новини Сливен

ВОДЕЩИЯТ СПЕЦИАЛИСТ ПО ОРТОПЕДИЯ ДОЦ. Д-Р СТЕФАН СТЕФАНОВ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

  Доц. Д-р Стефан Стефанов е един от водещите български лекари специалисти по ортопедия и детска ортопедия. Той извършва следните медицински дейности: – Консервативно и оперативно лечение на артрозна болест

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

19 − fifteen =