ДЕТСКИ ЦЕНТЪР „ВЕНЕЦИЯ“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН
януари 25, 2018 3838 Прегледи

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР „ВЕНЕЦИЯ“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН

Супер модерен детски център на име „Венеция“ отвори врати в Сливен. Центърът е част от елитния ресторант „Венеция“, който се намира в комплекс „Печ“.

„Разполагаме общо с 60 места за деца и родители. Основно ще приемаме рождени дни, предлагайки детско меню и забавления, които няма а намерите другаде“, казаха от управата на заведението. За децата е приготвена и специална дискотека. Аниматор ще ги развлича с игри и забавления. Осигурено е видеонаблюдение.

„На практика всеки родител може да гледа от ресторанта какво прави детето му в детския център. А пък поиска, може да е до него, места има за всички“, обясниха от управата.

Детски център „Венеция“ разполага с чисто нова климатична система, два изхода и всички екстри за подобен тип посрещане на детска аудитория.

Рисунките по стените са съчетани със свежите цветове на мебелите. За храната е ясно. Тя е отлична, защото идва от ресторант „Венеция“.

Детски център „Венеция“ Ви очаква.

 

Предишна ДОМАКИН НАНЕСЕ ПОБОЙ НА СВОЙ ГОСТ
Следваща РЕСТОРАНТ "МОНТИ 1" ИМА ОБНОВЕН ДЕТСКИ КЪТ С НОВА ЗАЛА ЗА ТЪРЖЕСТВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧЕТИРИМА СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП СА ПОДКРЕПИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА МАРИЯ ГРИГОРОВА ЗА СМЯНА НА КОНЦЕСИОНЕР

Четирима съветници от групата на БСП са подкрепили предложението на Мария Григорова за смяна на концесионер на спортен комплекс „Хаджи Димитър“, което предизвика бурната реакция на Минчо Афузов, подал оставка

Новини Сливен

ПЕНСИОНЕР Е УБИТ ОТ СВОЙ ПОЗНАТ

Криминалисти на РУ-Сливен задържаха извършител на тежко криминално престъпление. На 21 март, в 11,50 часа, е получен сигнал от ЦСМП-Сливен за починал 74-годишен мъж в село Сотиря с наранявания по

Новини Сливен

В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕДЕ КОЛЕДЕН БАЛ ЗА МЛАДЕЖИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ

Коледен бал „Различни, но заедно“ се проведе в Сливен. В него участваха младежи в неравностойно положение от защитените жилища, центровете за настаняване от семеен тип, Дневен център за деца и

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

8 + 1 =