ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В СЛИВЕН ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ИДНАТА СЕДМИЦА
май 22, 2020 1979 Прегледи

ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В СЛИВЕН ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ИДНАТА СЕДМИЦА

„Детските градини в Сливен няма да отварят днес, а това ще се случи до края на идната седмица. В 11 часа днес ще имаме среща с директорите, в която ще участва и д-р Дариткова от РЗИ- Сливен. Там ще се получат последни указания“, заяви пред Sliveninfo Пепа Чиликова, зам.-кмет на общината.

Забавачниците имали нужда от време за доставка на храна. Дезинфекцията на всички помещения вече е започнала и ще продължи идната седмица, както и набавянето на предпазни маски и шлемове.

Предишна 11 НОВОЗАРАЗЕНИ И ОЩЕ ЕДИН ПОЧИНАЛ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО В ЯМБОЛ
Следваща ОТЕЦ ЕВГЕНИЙ ЯНАКИЕВ: ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ ЦЪРКВАТА, ЗАРАДИ ТРЕВОГИ И СТРАХ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОТЕСТ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ СЕ ПОЯВИ И В СЛИВЕН

Протест на майки под надслов „Системата ни убива“ се появи и в Сливен. Майките с колички и плакати са разположени пред сградата на Община Сливен. „Организираме и подписка в подкрепа

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА ГЕНЕРАЛ-МАЙОР МИХАИЛ ПОПОВ НАБЛЮДАВА ТРЕНИРОВКА НА ПЕХОТИНЦИ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

Секретарят на Сухопътните войски на САЩ д-р Марк Еспер и командирът на Сухопътните войски на Република България генерал-майор Михаил Попов посетиха днес учебен полигон „Ново село”. Те наблюдаваха отбранителни действия

Новини Сливен

ТРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Трима са задържани в РУ-Сливен за притежание на наркотици. При патрулна дейност в град Сливен, около 22,45 часа вчера, е извършена проверка на криминално проявените  С.С.(35г.)  от село Мокрен, Б.Г.(45г.)