ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: 40% ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН СА ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: 40% ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН СА ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА

Не съществува напрежение в управляващата партия, въпреки че още един депутат на ГЕРБ напусна и се присъедини към Цветан Цветанов. Все още тече процедурата по номиниране и определяне на листите. Не закъсняваме, въпреки че до началото на предизборната кампания остават 8 дни.

Това заяви министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева пред БНТ.

„Във всеки случай в живота всеки човек избира начина, по който да го живее. Всеки следва някакви морални принципи и ценности. ГЕРБ е първата и единствена партия, в която бих била. Това е въпрос на лични принципи. Няма напрежение категорично, освен обичайната суматоха около листите. В Сливен няма такава. Всеки избира пътя, който да следва, в политически план“, каза Танева, която е и областен председател на ГЕРБ в Сливен.

Номинационната ни процедура е на приключваме. Чакаме решение от Изпълнителна комисия. Ръководството на ГЕРБ в Сливен направи тези номинации чрез анонимна анкета. Близо 3 000 граждани на общината дадоха своята оценка и предложения за кандидати за народни представители. Бях една от тези, които събра най-много номинации. Ние сме предложили за Сливен близо 40% от кандидатите в нашата листа са гражданска квота, има и представител на СДС. Пламен Крумов от коалиционния партньор също е предложен в листата в Сливен, обясни тя.

По думите й винаги досега, във всички избори, Изпълнителната комисия се е съобразявала с това което организацията в Сливен е предлагала и искала.

„Следвайки опита си от всички предизборни кампании, мога да кажа, че най-загубеното време за всеки слушател или зрител, е предизборното“, подчерта ресорният министър и добави, че на следващия министър на земеделието няма как да му бъде лесно, тъй като парите не са достатъчни спрямо инвестиционните намерения и проектната готовност на земеделските производители.

 

offnews.bg

Предишна ИЗНЕНАДА - ЖЕНА ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
Следваща ЯНКО ЯНКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: ТРЕТИ МАРТ ЗА НАС ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ДЕН НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ! НЕКА ПОМНИМ ДЕЛАТА И ЗАВЕТИТЕ НА ПРЕДЦИТЕ СИ!

Честит 3-ти март! На днешния свят ден, всички българи се поздравяваме с националния празник! 3 март е повод за гордост към храброто минало и извоюваната свобода. В днешния ден всички

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

27 жители на област Сливен бяха излекувани през последното денонощие. Няма починали пациенти, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Не са регистрирани нови болни в семейни огнища или в огнища на работното

Новини Сливен

НЯМА ДАННИ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА САНИТАРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ В СЛИВЕН

12 са сигналите, постъпили на денонощния телефон в Община Сливен. 3 от тях са за завърнали се хора от чужбина. 1 от сигналите е за неспазване на карантина. Няма сигнали