ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: 40% ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН СА ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: 40% ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН СА ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА

Не съществува напрежение в управляващата партия, въпреки че още един депутат на ГЕРБ напусна и се присъедини към Цветан Цветанов. Все още тече процедурата по номиниране и определяне на листите. Не закъсняваме, въпреки че до началото на предизборната кампания остават 8 дни.

Това заяви министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева пред БНТ.

„Във всеки случай в живота всеки човек избира начина, по който да го живее. Всеки следва някакви морални принципи и ценности. ГЕРБ е първата и единствена партия, в която бих била. Това е въпрос на лични принципи. Няма напрежение категорично, освен обичайната суматоха около листите. В Сливен няма такава. Всеки избира пътя, който да следва, в политически план“, каза Танева, която е и областен председател на ГЕРБ в Сливен.

Номинационната ни процедура е на приключваме. Чакаме решение от Изпълнителна комисия. Ръководството на ГЕРБ в Сливен направи тези номинации чрез анонимна анкета. Близо 3 000 граждани на общината дадоха своята оценка и предложения за кандидати за народни представители. Бях една от тези, които събра най-много номинации. Ние сме предложили за Сливен близо 40% от кандидатите в нашата листа са гражданска квота, има и представител на СДС. Пламен Крумов от коалиционния партньор също е предложен в листата в Сливен, обясни тя.

По думите й винаги досега, във всички избори, Изпълнителната комисия се е съобразявала с това което организацията в Сливен е предлагала и искала.

„Следвайки опита си от всички предизборни кампании, мога да кажа, че най-загубеното време за всеки слушател или зрител, е предизборното“, подчерта ресорният министър и добави, че на следващия министър на земеделието няма как да му бъде лесно, тъй като парите не са достатъчни спрямо инвестиционните намерения и проектната готовност на земеделските производители.

 

offnews.bg

Предишна ИЗНЕНАДА - ЖЕНА ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
Следваща ЯНКО ЯНКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯТ КОНКУРС НА ОБЩИНА СЛИВЕН, ПОСВЕТЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО

  Приключи първият общински конкурс за есе, посветен на доброволчеството. Участваха гимназисти на възраст от 16 до 18 години от Сливен. „Доброволчеството – акт на солидарност в борбата с бедствията

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ЧЕСТИТИ ГЕРГЬОВДЕН

Уважаеми госпожи и господа, Шести май е Ден на храбростта и Българската армия, на овчаря и овцевъдството, Ден на етнографията.  Празникът официално се завръща в държавния календар през 1993 година. Но

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Притежаване на наркотици е установено от служители на участък „Надежда“. На 11 февруари е извършена проверка на 31-годишния Д.Д. от град Сливен. В него са намерени и иззети две топчета