ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: САМО РЕАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И ПОЛИТИКИ НОСЯТ СИГУРНОСТ, СТАБИЛНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ ЗА ХОРАТА
07.06.2024 241 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: САМО РЕАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И ПОЛИТИКИ НОСЯТ СИГУРНОСТ, СТАБИЛНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ ЗА ХОРАТА

За да има легитимност 50-тото Народно събрание, нека хората да излязат и да гласуват на 9 юни. Това призова в предаването „Изборите на фокус“ на Канал 6 Десислава Танева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен и областен ръководител на партията.

„Може би някой ще запита защо да гласувам за ГЕРБ-СДС с номер 22. Призовавам ги, не защото аз съм отговорна и представлявам тази партия, а защото ГЕРБ има натрупан опит, достатъчно експертиза, диалогични сме  и доказали, че дори и в най-трудните години успяваме да преодоляваме кризи. Прогнозируеми сме във всеки отрасъл, за да знаят хората как да работят и да са спокойни. Всички допускат грешки, но е факт, че ние се вслушваме в хората. Вече 18 години сме на политическата сцена и това е благодарение на доверието, което сме си изградили с хората“, коментира Десислава Танева.

Тя е категорична, че когато не се управлява популистки и с лозунги, а с реални действия и политики, само тогава може да се постигне сигурност, стабилност и спокойствие за хората.

„На всички е ясно, включително и на опонентите ни, че правителство може да има само с ГЕРБ. Прогнозируемост за бизнеса; спокойствие и перспектива за хората, ефективни работещи държавни институции и местна власт. Това е единственият вариант да направим отново България сигурна, с ясна визия за развитие. ГЕРБ е сериозна партия с изградени структури и политика на инат не може да се прави. Властта не може да е самоцел. Държавата не може да се управлява с лозунги и напук“, каза още Десислава Танева.

По думите й отговорността задължава политиците да разговарят и да направят, каквото е необходимо, за да се състави работещо правителство с политическа програма, която се изпълнява от членовете на МС.

„На 9 юни се надявам ГЕРБ-СДС да има достатъчно мнозинство, за да можем да съставим редовен и устойчив кабинет. Не може да ходим на избори през няколко месеца. Демокрацията е политическо представителство на хората, които гласуват. Изпратени сме в НС, за да говорим помежду си, а не да се замеряме с лозунги.  Трябва да спрем спиралата от избори. Това е въпрос на отговорност. Излезте и гласувайте в неделя /9 юни/ с номер 22. Ако искате да има редовен кабинет, ако искате прогнозируемост, стабилна среда за работа, за доходи, за живот и сигурна Европа, гласувайте за ГЕРБ – ние го можем!“, категорична е Десислава Танева.

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа с номер 22 на 9 юни!

 

Предишна ТАТЯНА СУЛТАНОВА: НЯМА КАК ДА СЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ С ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ
Следваща ДОРА ЯНКОВА ПОЛУЧИ ПРИЗА „ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИНИСТЪР ТАНЕВА В СЛИВЕН: ПРЕДВИЖДАМЕ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНИ С ПРОПАДНАЛИ ПЛОЩИ ПОД 80 % ЗАРАДИ СУШАТА ДА БЪДАТ КОМПЕНСИРАНИ ПО de minimis

Предвиждаме земеделските стопани с пропадналите площи под 80 %  заради сушата да бъдат компенсирани по de minimis. Това съобщи министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева по време на

Новини Сливен

В 10 ЧАСА НОВОИЗБРАНИТЕ СЪВЕТНИЦИ ПОЛАГАТ КЛЕТВА И СТЕФАН РАДЕВ ВСТЪПВА В ДЛЪЖНОСТ

Церемонията по встъпване в длъжност на Стефан Радев като кмет на Община Сливен ще се състои днес, 11 ноември, във фоайето на централния вход на общината. Това ще стане непосредствено

Новини Сливен

НАЧАЛНИКЪТ НА РУ-СЛИВЕН СЕ СРЕЩА С КМЕТОВЕ ОТ ОБЩИНАТА ПО ВЪПРОСИ НА СИГУРНОСТТА В РЕГИОНА

Днес се проведоха последните срещи на началника на Районното управление в Сливен с кметовете на населените места в общината. В рамките на десет дни главен инспектор Димитър Кикьов се срещна