ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА И МАРИЯ БЕЛОВА ОТ ГЕРБ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН В 50-ТОТО НС
11.06.2024 613 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА И МАРИЯ БЕЛОВА ОТ ГЕРБ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН В 50-ТОТО НС

Десислава Танева и Мария Белова от ГЕРБ ще защитават интересите на област Сливен в 50-тото Народно събрание. Това става ясно след окончателната обработка на резултатите от Централната избирателна комисия. ЦИК обяви получените гласове и разпределението на мандатите между партиите и коалициите от вота за народни представители.

След вота в неделя за ГЕРБ-СДС са гласували 31.37%  от имащите право на глас. Това нарежда ГЕРБ-Сливен на пето място в страната. Преди Сливен са областните структури на партията в Перник, Враца, Ловеч и Хасково. С най-висок резултат за ГЕРБ в областта е община Котел – 44,33%, следва община Сливен с 31%, община Нова Загора с 30,72% и община Твърдица – 22,26% от гласувалите. Според данните от ЦИК разликата между ГЕРБ и класираната на второ място в областта партия Възраждане е близо 16%. В областта ГЕРБ изпреварва Продължаваме промяната с 21%.

Областният ръководител на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева благодари на всички избиратели от областта, които са гласували за ГЕРБ на извънредните парламентарни избори. „С огромен респект и уважение благодарим на всички Вас за подкрепата, която ни гласувахте на поредните извънредни парламентарни избори! Заедно постигнахме поредна победа в избори за Народно събрание! Огромен респект и уважение за доверието! Тези резултати ни задължават да положим всички усилия, за да отговорим на обществените очаквания. Благодарим Ви за доверието“, заяви Танева.

Тя изрази надежда, че ще бъде съставено редовно правителство, което ще управлява със знания и опит, ще донесе прогнозируемост за бизнеса и спокойствие за хората.

„Аз и моите колеги ще продължим да работим за една по-добра и стабилна България. Ще положим всички усилия за местната общност. Ще продължим да работим за разрешаването на всеки проблем и за всеки човек от областта. Сливен и страната ни заслужават най-доброто“, каза още Десислава Танева.

 

Предишна ДЕБЮТАНТЪТ В ПОЛИТИКАТА ЗАФИР ГОЧЕВ НАПРАВИ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА МЕЧ В БЪЛГАРИЯ
Следваща МАНФРЕД ВЕБЕР, ЕНП: ЗАБРАНАТА ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ БЕШЕ ГРЕШКА, ЩЕ Я ОТМЕНИМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

САРКИС ШАКЛИЯН: БЪДЕЩЕТО ПРЕД НАС СЕ НАРИЧА СОЛИДАРНОСТ

Лично за мен думата на 2020г. не е COVID, а солидарност. Всички ние като жители на Сливен и като общество разбрахме, че само солидарността в трудни моменти може да ни

Новини Сливен

АВТОМОБИЛ ГОРЯ В КВ. „КЛУЦОХОР“

Техническа неизправност е довела до запалване на лек автомобил „Ауди 80“. Сигналът е получен на 16 октомври в 16,30 часа. Произшествието е станало в кв. „Клуцохор“ при опит на  собственика

Новини Сливен

ЙОРДАН ЙОВЧЕВ, КРУМ ДОНЧЕВ И ВАСКО КРЪПКАТА ИДВАТ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН НА 20 АПРИЛ

Спортната легенда Йордан Йовчев, рали-шампионът Крум Дончев и блус музикантът Васко Кръпката ще присъстват на осмото издание на ретро парада в Сливен. Проявата ще се състои на 20 април –