ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛИЗИРАМЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В 4-те ОБЩИНИ
ноември 4, 2019 1115 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛИЗИРАМЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В 4-те ОБЩИНИ

„Отправям своите изключителни благодарности, респект и уважение към всички граждани на Сливен и областта, които гласуваха за нас и подкрепиха всички кандидати за кметове на ГЕРБ, които се явиха днес на балотаж. За пореден път реализираме категорична победа.

Благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте, всички общини в област Сливен в следващите четири години ще се управляват от кметове, издигнати от ПП ГЕРБ“.

Това написа в социалните мрежи областният председател на ГЕРБ министър Десислава Танева.

И още:

„Стефан Радев с убедителен резултат спечели втори мандат в Сливен. На втори тур, за трети мандат, кмет на община Твърдица е Атанас Атанасов.

На 27 октомври за четвърти мандат беше избран кметът на община Нова Загора Николай Грозев. За втори мандат за кмет на община Котел беше гласувано доверие на Коста Каранашев.

Знам, че след тези резултати, очакванията на хората са още по-големи. От тук насетне пожелавам на избраните кметове работа, работа и пак работа в полза единствено и само на хората.

Благодарим Ви!“

 

Предишна АТАНАС АТАНАСОВ ОТ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ТВЪРДИЦА
Следваща ОКОНЧАТЕЛНО: СТЕФАН РАДЕВ ПЕЧЕЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ КОЛЬО МИЛЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЕШЕ ОБСЪДЕНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО МЕЖДУ МЕСТНАТА ВЛАСТ И ОДМВР – СЛИВЕН

Взаимодействието между местната власт и ОДМВР – Сливен обсъдиха на среща днес кметът Стефан Радев, директорът на ОДМВР – Сливен ст. комисар Димитър Величков, началникът на РУ на МВР –

Новини Сливен

УДЪЛЖЕНА Е ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛИ НАД 12 ТОНА ПРЕЗ КОТЛЕНСКИЯ ПРОХОД

В 12 ч. на 22 януари бе удължена забраната за движение на автомобили над 12 тона по главния път от „Петолъчката“ към Котел и Омуртаг – съобщиха от Областното пътно

Новини Сливен

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДВЕ КОЛЕКТОРСКИ ФИРМИ СЕ СТРЕЛЯХА И БИХА ЗА ДЪЛГ ОТ 140 ЛЕВА

  Служители от две колекторски фирми си спретнаха невиждано меле пред дом №6 на ул. „Гоце Делчев“ в Средец, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Екшънът се разиграла вчера,