ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛИЗИРАМЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В 4-те ОБЩИНИ

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛИЗИРАМЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В 4-те ОБЩИНИ

„Отправям своите изключителни благодарности, респект и уважение към всички граждани на Сливен и областта, които гласуваха за нас и подкрепиха всички кандидати за кметове на ГЕРБ, които се явиха днес на балотаж. За пореден път реализираме категорична победа.

Благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте, всички общини в област Сливен в следващите четири години ще се управляват от кметове, издигнати от ПП ГЕРБ“.

Това написа в социалните мрежи областният председател на ГЕРБ министър Десислава Танева.

И още:

„Стефан Радев с убедителен резултат спечели втори мандат в Сливен. На втори тур, за трети мандат, кмет на община Твърдица е Атанас Атанасов.

На 27 октомври за четвърти мандат беше избран кметът на община Нова Загора Николай Грозев. За втори мандат за кмет на община Котел беше гласувано доверие на Коста Каранашев.

Знам, че след тези резултати, очакванията на хората са още по-големи. От тук насетне пожелавам на избраните кметове работа, работа и пак работа в полза единствено и само на хората.

Благодарим Ви!“

 

Предишна АТАНАС АТАНАСОВ ОТ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ТВЪРДИЦА
Следваща ОКОНЧАТЕЛНО: СТЕФАН РАДЕВ ПЕЧЕЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ КОЛЬО МИЛЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

19-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПОБОЙ

19-годишен младеж е задържан в РУ-Нова Загора за нанасяне на побой и нарушаване на обществения ред. На 29 декември, около12,00 часа, полицейски екип се отзовава на сигнал за скандал и

Новини Сливен

БСП КАНИ УЧИТЕЛИ ОТ СЛИВЕН ЗА ДИСКУСИЯ НА ТЕМА ОБРАЗОВАНИЕ

Дискусия под наслов „За делниците на образованието” ще се проведе в Сливен, на 06.11.2017 г,от 17.30 часа в малката зала на комплекс „Национал”. В нея ще вземат участие народните представители от

Новини Сливен

В РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ“ СЕ ПРОВЕДОХА ОТКРИТИ УРОЦИ „С АПОСТОЛА В СЪРЦЕТО

На 18 февруари 2019г. (понеделник), в навечерието на oтбелязването на 146 години от обесването на Васил Левски, в  Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен се проведоха открити уроци «С Апостола