ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛИЗИРАМЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В 4-те ОБЩИНИ
ноември 4, 2019 1174 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛИЗИРАМЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В 4-те ОБЩИНИ

„Отправям своите изключителни благодарности, респект и уважение към всички граждани на Сливен и областта, които гласуваха за нас и подкрепиха всички кандидати за кметове на ГЕРБ, които се явиха днес на балотаж. За пореден път реализираме категорична победа.

Благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте, всички общини в област Сливен в следващите четири години ще се управляват от кметове, издигнати от ПП ГЕРБ“.

Това написа в социалните мрежи областният председател на ГЕРБ министър Десислава Танева.

И още:

„Стефан Радев с убедителен резултат спечели втори мандат в Сливен. На втори тур, за трети мандат, кмет на община Твърдица е Атанас Атанасов.

На 27 октомври за четвърти мандат беше избран кметът на община Нова Загора Николай Грозев. За втори мандат за кмет на община Котел беше гласувано доверие на Коста Каранашев.

Знам, че след тези резултати, очакванията на хората са още по-големи. От тук насетне пожелавам на избраните кметове работа, работа и пак работа в полза единствено и само на хората.

Благодарим Ви!“

 

Предишна АТАНАС АТАНАСОВ ОТ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ТВЪРДИЦА
Следваща ОКОНЧАТЕЛНО: СТЕФАН РАДЕВ ПЕЧЕЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ КОЛЬО МИЛЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 30.09.2019г. (понеделник) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването на кв. „Речица“. При възможност водоподаването ще бъде

Новини Сливен

ПОЛИЦЕЙСКА РАВНОСМЕТКА ЗА СЕДМИЦАТА: 15 ОТНЕТИ КНИЖКИ И 123 ФИША ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ

От 21 до 27 януари  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков. Екипи, сформирани от

Новини Сливен

ИНИЦИАТИВА „ЗАСАЖДАНЕ НА СТАТИСТИЧЕСКА ГОРА“

На 14.04.2020 г. по поречието на р. Новоселска – западната страна на бул. „Христо Ботев“, служителите от отдел „Статистически изследвания – Сливен“ към ТСБ – Югоизток засадиха 15 дървета (колкото