ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ДНЕС ГЛАСУВАХ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЕКСПЕРТНО УПРАВЛЕНИЕ
02.10.2022 946 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ДНЕС ГЛАСУВАХ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЕКСПЕРТНО УПРАВЛЕНИЕ

„Днес гласувах България да има експертно управление. Гласувах за това, хората да имат спокоен живот, да има прогнозируема среда за бизнеса и да можем да преодолеем кризите, в които се намираме в момента“, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

По думите й във времето, в което живеем има натрупване на няколко кризи, както и геополитически конфликт, затова трябва да се гласува за експертиза и успокояване на обществото.

„България има нужда от държавници в този толкова труден момент за цяла Европа и се надявам, че днес нашите сънародници ще ги изберат. Изборите днес са особени избори. Днешните избори са може би избори на умората. Друг път отиваме до урните с надежда и настроение, а днес със сигурност не е така. Надявам се да има разум, консенсус и политически диалог, да се търси националния интерес. Трябва да има експертиза, за да бъде гарантиран животът и спокойствието на хората“, заяви Десислава Танева.

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, защото по този начин ще изразим своята гражданска позиция и грижата за съдбата на страната ни. Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе страната ни от кризите.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“.

Предишна ИЗБОРНИЯТ ДЕН В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗАПОЧНА В СПОКОЙНА ОБСТАНОВКА
Следваща МАРИЯ БЕЛОВА: ГЛАСУВАХ ЗА СТАБИЛНОСТ, ПРЕДВИДИМОСТ И ОБЕДИНЕНИЕ ОКОЛО ПРИОРИТЕТИТЕ НА ХОРАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Приятелки си говорят: – Ужас! Тежа 61 кг. – А колко си била? – Мама каза, че 3,200! Разговор между съпрузи: – Аз съм жена, а не миялна машина! –

Новини Сливен

ПРОГРАМА НА „УЧИЛИЩЕ ЗА ЗДРАВЕ“ КЪМ МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ЗА АПРИЛ, МАЙ И ЮНИ

Здравно-консултативният център за майчино и детско здраве към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен организира лекции към „Училище за здраве – за бременни жени, майки и деца“ и през месеците

Новини Сливен

МЪЖ ОТ СЛИВЕН ОТИВА НА СЪД ЗА УБИЙСТВО И ОПИТ ЗА УБИЙСТВО

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Тодор Й. Той е подсъдим за това, че направил опит умишлено да умъртви 66-годишен мъж (като опитът е останал недовършен, поради оказана квалифицирана