ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ГЛАСУВАХ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА СТАБИЛНО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО
02.04.2023 533 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ГЛАСУВАХ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА СТАБИЛНО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

„Днес гласувах България да има стабилно редовно правителство. Гласувах за прогнозируемост на средата, в която живеем и работим. За това хората да имат спокоен живот, а бизнесът да планира дейността си без притеснение, за да можем да преодолеем кризите, в които се намираме в момента“, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

По думите й във времето, в което живеем има натрупване на няколко кризи, както и геополитически конфликт, затова трябва да се гласува за експертиза и успокояване на обществото.

„Вече две години се водят безсмислени дебати, без реален резултат. Две години обществото ни е в очакване за дългосрочна перспектива, но такава няма. Изминаха две години с насложени много кризи, включително международни, като войната е най-големия проблем, разбира се. Всички искаме добра, прогнозируема и спокойна среда. Това изглежда малко като мечта, на фона на това, което слушахме до вчера. Изборният процес е най – добрата демократична форма на управление. За да изберем своите представители, трябва да гласуваме. Този път правителство може да има, но то може да бъде само с една партия“, заяви Десислава Танева.

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, защото по този начин ще изразим своята гражданска позиция и грижата за съдбата на страната ни. Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе държавата от кризите.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“ с хартиена бюлетина.

Предишна НЕВЕРОЯТНИ СОЛИСТИ И ДОСТОЕН ФИНАЛ НА ЦИКЪЛА „МЛАДА ЕВРОПА“
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ГЛАСУВАХ ЗА СТАБИЛНОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В СТРАНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Възрастен човек се качва в трамвая, но няма места. Той се приближава до млад, седнал човек, и му казва: – Млади човече, отстъпи мястото, че ме болят краката! Младият отвърнал:

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Съдия в ски слалом пита състезател – Не можехте ли да се движите по-бързо? – Можех, но правилата забраняват да си сваля ските. Курсът на обучение на един скиор-алпиец

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Мутра в магазин за електоуреди се обръща към продавачката. – Една ютия. – Каква да бъде? По-мощна, по-слаба, с тефлоново покритие, с пара или без? – Такава, от която да