ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ГЛАСУВАХ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА СТАБИЛНО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО
април 2, 2023 362 Прегледи

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ГЛАСУВАХ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА СТАБИЛНО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

„Днес гласувах България да има стабилно редовно правителство. Гласувах за прогнозируемост на средата, в която живеем и работим. За това хората да имат спокоен живот, а бизнесът да планира дейността си без притеснение, за да можем да преодолеем кризите, в които се намираме в момента“, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

По думите й във времето, в което живеем има натрупване на няколко кризи, както и геополитически конфликт, затова трябва да се гласува за експертиза и успокояване на обществото.

„Вече две години се водят безсмислени дебати, без реален резултат. Две години обществото ни е в очакване за дългосрочна перспектива, но такава няма. Изминаха две години с насложени много кризи, включително международни, като войната е най-големия проблем, разбира се. Всички искаме добра, прогнозируема и спокойна среда. Това изглежда малко като мечта, на фона на това, което слушахме до вчера. Изборният процес е най – добрата демократична форма на управление. За да изберем своите представители, трябва да гласуваме. Този път правителство може да има, но то може да бъде само с една партия“, заяви Десислава Танева.

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, защото по този начин ще изразим своята гражданска позиция и грижата за съдбата на страната ни. Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе държавата от кризите.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“ с хартиена бюлетина.

Предишна НЕВЕРОЯТНИ СОЛИСТИ И ДОСТОЕН ФИНАЛ НА ЦИКЪЛА „МЛАДА ЕВРОПА“
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ГЛАСУВАХ ЗА СТАБИЛНОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В СТРАНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини

ОТБЕЛЯЗВАМЕ ДЕНЯ НА ТРУДА

На 1 май голяма много държави по света отбелязват Деня на труда и на международната работническа солидарност. Денят е един от официалните празници и в България. За първи път опит

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Ева е била първата жена, която е казала: – Нямам какво да облека! И е била последната, която е казала истината. – Какво е това „брак“, пита малкият син. –

Новини

12 НОВИ ЕЛЕКТРОАВТОМОБИЛА „ТЕСЛА“ СА ЗАКУПЕНИ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА

Луксозните автомобилни марки формират около 10% продажбите на нови коли в България, показват данните за регистрацията, водени от Пътната полиция. Брандове като БМВ, „Ауди“, „Мерцедес“, „Порше“, „Ленд Роувър“, „Ягуар“, „Инфинити“,