ДЕСЕТКИ ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ ПО ПОВОД ПРЕИЗБИРАНЕТО НА СТЕФАН РАДЕВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

ДЕСЕТКИ ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ ПО ПОВОД ПРЕИЗБИРАНЕТО НА СТЕФАН РАДЕВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Десетки поздравителни адреси пристигнаха в Общината по повод преизбирането на Стефан Радев за кмет на Сливен. Ръководители и представители на институции, сдружения и организации отправиха пожелания към кмета за успех през новия мандат. Сред тях са евродепутатите Ева Майдел и Асим Адемов, посланикът на Руската федерация в България Анатолий Макаров, изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България Силвия Георгиева, Цветан Симеонов – председател на Българска търговско промишлена палата и много други. През първата седмица от управлението си кметът получаваше и лични обаждания от министри, народни представители, кметове на общини и от посланика на САЩ у нас Херо Мустафа, която го поздрави в Сливен по време на първото си посещение в българска община след встъпването й в длъжност.

„Искрено се радвам, че получихте възможността да продължите да работите за европейския облик и развитие на този прекрасен български град“, пише Ева Майдел.

„През изминалия четиригодишен мандат доказахте качествата си на успешен, градивен и отговорен градоначалник. Желая ви още по-амбициозно и категорично да печелите доверието на вашите съграждани и  през следващите четири години“, пише в поздравителния адрес на евродепутата Асим Адемов.

„Поздравяваме Ви за победата в най-трудното състезание – за доверието на Вашите съграждани! В началото на Вашия мандат от все сърце Ви желаем здраве, кураж, устойчивост и упоритост за справяне с многобройните отговорности на местната власт!“, се казва в адреса от Силвия Георгиева – изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България.

„Убедени сме, че Вашият професионализъм, дългогодишен опит, далновидно мислене, ще дадат своя значим принос за справяне с предизвикателствата пред младите хора в Община Сливен. Силно вярваме, че именно Вие, със стратегическия си начин на мислене, отговорно отношение и труд можете да допринесете за постигане на търсената промяна и развитие на младежкия сектор в Община Сливен“, пишат от Националния младежки форум.

„Вашата победа на местно ниво за пореден път е демонстрация на доверието, което Ви е гласувано от избирателите и е показателно за качествата и професионализма, които те са видели във Вас, доверявайки Ви управлението на общността“, казват в своя адрес от Националната пациентска организация.

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов изразява убеденост, че професионалният опит на Стефан Радев ще допринесе за утвърждаването на региона като привлекателно място за правене на бизнес.

Това гласят част от писмата, пристигнали в общината през първата седмица от встъпването в длъжност на Стефан Радев като кмет на Община Сливен за втори мандат.

 

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ФОНДАЦИЯ "СТАРИЯ БРЯСТ" ВИ КАНИ ДА ИЗКАЧИТЕ ХАЙДУШКАТА ПЪТЕКА В СЪБОТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ ПЪТНОТО ПЛАТНО ОТ ЗАЛА „СИРАК СКИТНИК“ ДО СЪДЕБНА ПАЛАТА – СЛИВЕН

От 9 до 11 часа днес пътният участък от зала „Сирак Скитник“ по посока Съдебна палата – Сливен ще бъде затворен, съобщават от ОП „Озеленяване“. Това се налага поради извършване

Новини Сливен

СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ И ПРЕЗ АВГУСТ 2018 Г.

Планирани стрелби на огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен ще се провеждат и през месец август. Те ще са от 8 до 17 часа на датите 2, 8, 9, 15, 16,

Новини Сливен

ДЕВЕТ ДУШИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН СА НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА С КОВИД

Девет души в област Сливен са настанени в болница с ковид, сочи актуална обстановка за Област Сливен по отношение на COVID-19 (към 24.06.2022г. 8.30 ч.) Брой лица под карантина- общо