ДЕПУТАТ ОТ СЛИВЕН ХОДИ С ТРИМА ДУШИ ОХРАНА – /обновена/
27.11.2022 5232 Прегледи

ДЕПУТАТ ОТ СЛИВЕН ХОДИ С ТРИМА ДУШИ ОХРАНА – /обновена/

Депутат от Сливен се движи с трима души охрана и джип. 29-годишният Климент Шопов, който е народен представител от „Възраждане”, се появи с трима гардове в ресторант „Орешака” до Новоселския мост в Сливен. Случи се в неделя по обяд, видя репортер на Sliveninfo.

Яките охранители стояха на съседна маса до тази на депутата, без да му пречат на общуването с посетители на заведението. Климент Шопов проведе няколко разговора и бе приветстван от доста хора. Когато депутатът стана да си ходи, неговите охранители се разделиха. Един излезе пред джипа. Друг застана зад волана, а третият бе неотлъчно до Шопов. Почти като на кино въпросният трети гард прошепна в слушалка „Излизаме”. Така се разбра, че охранителите имат радиовръзка помежду си. Пред ресторанта гард отвори задната врата на джипа, за да влезе 29-годишният народен представител, който стана част от българския парламент преди по-малко от 2 месеца.

Климент Шопов е роден в Монреал. Той се отказа от канадското си гражданство и стана първият депутат на партия „Възраждане”, избран от Сливен.

Според клиенти на заведението джипът с народния представител и неговите гардове е със сливенска регистрация.

През последните три десетилетия Област Сливен е излъчила над 50 народни представители, но нито един не се е ползвал услугите на охранители.

От пресцентъра на партия „Възраждане“ се свързаха със Sliveninfo, уточнявайки, че срещу депутата Климент Шопов има смъртни заплахи за живота му. По случая се водело досъдебно производство.

„Охраната на депутата е наложена от закона, той не я иска, но е принуден да я приеме заради смъртните заплахи. Гардовете не са от НСО, но не са и частни“, казаха от пресцентъра на партията.

Предишна ВЕЧЕ Я НЯМА КЪЩАТА НА БИВШИЯ ВОЕНЕН ПРОКУРОР НИКОЛАЙ КОЛЕВ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

8 ПРОФИЛАКТИЧНИ КАМПАНИИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ В ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА“

„ЛИНА” предлага 8 профилактични кампании с изследвания на намалени цени през месец февруари. Те са комбинирани така, че да предложат максимално добра лабораторна диагностика на пациенти от различни възрасти и

Новини Сливен

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ПЛАНИНСКИ МАРАТОН „ХАЙДУШКИ ПЪТЕКИ“

Над 500 мъже и жени ще участват в седмото издание на Международния планински маратон „Хайдушки пътеки“ на 22 октомври в Сливен.  Атрактивното събитие е част от програмата на Сливен за

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Момиче пита баща си: – Тате, приятелят ми каза, че имам готино шаси, два хубави амортисьора и яка предница. Какво значи това? – Нищо, тате, това са технически термини,