ДЕПУТАТКА ОТ ЯМБОЛ ВОДИ ЛИСТАТА НА  „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“
март 2, 2021 1380 Прегледи

ДЕПУТАТКА ОТ ЯМБОЛ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“

Двама сегашни депутати, от Ямбол и от Бургас, водят листата на ПК „ВОЛЯ – НФСБ“ в Сливен. На първо място е Дора Христова. Тя е от Ямбол, а в момента е депутат от ВОЛЯ. На второ място е Петър Петров, който е от Бургас и е депутат от НФСБ. Ето и цялата листа:

ОТНОСНО: Регистрация на кандидатски листи за избиране на народни представители от Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“ при произвеждане на изборите за народни представители на 4 април 2021г.

Постъпило е предложение, представляващо Приложение № 65-НС от Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“  за регистрация на кандидатска листа за народни представители, подписано от  Недко Петков Жечев, преупълномощен от Гергана Желязкова Стефанова в качеството й на пълномощник на Веселин Найденов Марешки представляващ Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“, заведено под № 22 от 01.03.2021 г. в 16.06 ч. във входящия регистър на кандидатите за народни представители на РИК-Сливен за участие в изборите за народни представители на 4 април 2021 г.

В предложението се съдържат имената, единните граждански номера и постоянния адрес на  поименно посочените кандидати, подредени в кандидатска листа.

Към предложението са приложени следните документи:

Заявление-декларация по образец от кандидата, че е съгласен да бъде регистриран от предложилата го партия и че отговаря на условията по чл. 65, ал. 1 от Конституцията и по чл. 254, ал.1 от ИК,че е предложен за регистриране само от една партия или коалиция, както и че отговаря на изискванията на чл.3, ал.3 от ИК, представляващо Приложение № 67-НС от изборните книжа- 12 бр.

Таблица с данни за кандидатите на технически носител в изискуемия формат – 1 бр.

Пълномощно на лицето, упълномощено да представлява партията пред РИК-2 бр.

След проверка на така постъпилото заявление с приложените към него документи РИК-21 Сливен установи, че са налице изискванията на чл. 397 от ИК и Решение № 1999-НС от 09.02.2021г.на ЦИК относно регистрация на кандидатите за народни представители на 04 април 2021г., поради което и на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 и т.8 от ИК и решение № 1999 – НС от 09.02.2021 г. на ЦИК и решение 2040 – НС /12.02.2021г. на ЦИК, РИК – 21 Сливен

 

РЕШИ :

 

РЕГИСТРИРА кандидатска листа Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“  за избиране на народни представители при произвеждане на изборите за народни представители на 4 април 2021г.

ОБЯВЯВА кандидатската листа на Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“  за избиране на народни представители, както следва:

ДОРА СТОЯНОВА ХРИСТОВА, ЕГН……

ПЕТЪР ХРИСТОВ ПЕТРОВ, ЕГН……

3.ПЛАМЕНА КИРИЛОВА ЕРЕМИЕВА, ЕГН…….

ДИМИТЪР ЖЕЛЕВ ИВАНОВ, ЕГН……

ИВАН ДОЙЧЕВ ИВАНОВ, ЕГН…….

ИВАЙЛО ВЕСЕЛИНОВ ВАСИЛЕВ, ЕГН……

НЕДКО ПЕТКОВ ЖЕЧЕВ, ЕГН…..

ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ ИВАНОВ, ЕГН……

9.АТАНАСКА ГЕОРГИЕВА МЕРДЖАНОВА, ЕГН….

ВЕСЕЛИН ЙОРДАНОВ КУНЧЕВ, ЕГН……..

ДЕНИЦА ЛЮБОМИРОВА АДАМОВА, ЕГН…….

ИВАН ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ, ЕГН……

Да се издадат удостоверения Приложение 71-НС от изборните книжа на всеки кандидат за извършената регистрация.

Решението подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия  в тридневен срок от обявяването му.

Председател: Росица Василева Тодорова

Секретар: Фатме Фикретова Мустафова

* Публикувано на 01.03.2021 в 16:49 часа

 

Предишна РИК-СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА НА "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ"
Следваща МАРТИН ИВАНОВ БЛАГОЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ МИР В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР НАЗНАЧИ ПРОВЕРКА ЗА СМЪРТТА НА РОДИЛКАТА В СЛИВЕН

Нaзнaчихa прoвeркa cлeд cмърттa нa рoдилкa, прeдaдe NОVА. Тя бeшe рaзпoрeдeнa oт здрaвния миниcтър в къcния cлeдoбeд вчeрa. Щe бъдe извършeнa oт Изпълнитeлнa aгeнция „Мeдицинcки нaдзoр”. 28-гoдишнaтa мaйкa, зaрaзeнa c

Новини Сливен

СУПЕРМАРКЕТИ „МЕРКАНТО“ ПОЗДРАВЯВА СВОИТЕ КЛИЕНТИ, ПАРТНЬОРИ И РАБОТНИЦИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Супермаркети „Мерканто“ поздравява своите многобройни клиенти, партньори, работници и служители с настъпващите празници. През изминалите години ние доказахме, че денонощният труд, интелигентното управление, смелите решения и уважението в крайна сметка

Новини Сливен

26 ОКТОМВРИ – НЕУЧЕБЕН ЗА УЧИЛИЩАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН. ЗА ПРАЗНИКА – ИЛЮМИНАЦИИ В 20 ЧАСА

Традиционно, 26 октомври – Димитровден, празникът на Сливен, ще бъде неучебен за всички ученици от училищата, разположени на територията на община Сливен. Заради високата заболеваемост от коронавирус тази година не