ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН ИВАН КЛИСУРСКИ И ПРОФ. АНДРЕЙ ЧОРБАНОВ СЕ СРЕЩНАХА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА
май 19, 2022 469 Прегледи

ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН ИВАН КЛИСУРСКИ И ПРОФ. АНДРЕЙ ЧОРБАНОВ СЕ СРЕЩНАХА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА

На 14 май народните представители проф. Андрей Чорбанов и Иван Клисурски от ПП „Има такъв народ“ имаха приемен ден в Област Сливен на 14 май. Те приемаха граждани както в областния център, така и в гр. Нова Загора.

Иван Клисурски е депутат, издигнат от Сливен. Той е бъдещ лекар, един от младите и амбициозни народни представители, които са сред обещаващите кадри на ПП „Има такъв народ“.

Проф. Чорбанов е председател на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите. Той е виден български учен, сред активните дейци на ПП „Има такъв народ.

Приемният ден премина спокойно. Гражданите отправяха питания, като депутатите търсеха най-добрите алтернативи, за да решат поставените казуси. Бяха застъпени теми в сферата на земеделието, енергетиката, религията, медицината и образованието.

Народните представители се чувстват удовлетворени от срещите с гражданите, а жителите на Област Сливен са оптимисти за бъдещето на региона.

 

д-р Мариела Красимирова

Общински  координатор
Сливен

Снимки: Sliveninfo

 

Предишна ВРЪЧИХА ТЪРЖЕСТВЕНО НАГРАДИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАСТОЯВА ВиК ДА РАБОТИ ПО-БЪРЗО ПО ПРОЕКТА СИ И ДА ВЪЗСТАНОВЯВА РАЗКОПАНИТЕ УЧАСТЪЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРУПА ММА БОЙЦИ НАХЛУХА В МИНИСТЕРСТВОТО НА СПОРТА

Групa cъcтeзaтeли пo ММA (cмeceни бoйни изкуcтвa) ca нaхлули в Миниcтeрcтвoтo нa млaдeжтa и cпoртa, cъoбщи „Нoвa тeлeвизия“. Във вeдoмcтвeнaтa cгрaдa ca извикaни eкипи нa пoлициятa и жaндaрмeриятa. При cхoдeн

Новини Сливен

ЧИТАЛИЩЕ „ХРИСТО БОТЕВ 1897“ ПОЛУЧИ МЕДАЛИ И ГРАМОТИ ОТ СЪЮЗА НА НАРОДНИТЕ ЧИТАЛИЩА

Съюзът на народните читалища отличи с медали и грамоти за активна дейност сливенското читалище „Христо Ботев 1897“ и две от формациите за художествена самодейност към него – Школата за народно

Новини Сливен

ПЛАМЕН КРУМОВ НЯМА ДА УЧАСТВА В ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ВОТ ПРЕЗ НОЕМВРИ

На предстоящите парламентарни избори през месец ноември няма да бъда сред кандидатите за депутати. Това обяви пред Sliveninfo областният лидер на СДС в Сливен Пламен Крумов, който е известен с