ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН ИВАН КЛИСУРСКИ И ПРОФ. АНДРЕЙ ЧОРБАНОВ СЕ СРЕЩНАХА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА
май 19, 2022 328 Прегледи

ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН ИВАН КЛИСУРСКИ И ПРОФ. АНДРЕЙ ЧОРБАНОВ СЕ СРЕЩНАХА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА

На 14 май народните представители проф. Андрей Чорбанов и Иван Клисурски от ПП „Има такъв народ“ имаха приемен ден в Област Сливен на 14 май. Те приемаха граждани както в областния център, така и в гр. Нова Загора.

Иван Клисурски е депутат, издигнат от Сливен. Той е бъдещ лекар, един от младите и амбициозни народни представители, които са сред обещаващите кадри на ПП „Има такъв народ“.

Проф. Чорбанов е председател на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите. Той е виден български учен, сред активните дейци на ПП „Има такъв народ.

Приемният ден премина спокойно. Гражданите отправяха питания, като депутатите търсеха най-добрите алтернативи, за да решат поставените казуси. Бяха застъпени теми в сферата на земеделието, енергетиката, религията, медицината и образованието.

Народните представители се чувстват удовлетворени от срещите с гражданите, а жителите на Област Сливен са оптимисти за бъдещето на региона.

 

д-р Мариела Красимирова

Общински  координатор
Сливен

Снимки: Sliveninfo

 

Предишна ВРЪЧИХА ТЪРЖЕСТВЕНО НАГРАДИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАСТОЯВА ВиК ДА РАБОТИ ПО-БЪРЗО ПО ПРОЕКТА СИ И ДА ВЪЗСТАНОВЯВА РАЗКОПАНИТЕ УЧАСТЪЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТЕН МИТИНГ ПРЕД ВиК-СЛИВЕН

БСП – Сливен проведе протестен митинг пред сградата на ВиК в областния център. Около 50 души се събраха малко след 11.30 часа. Автобус докара голяма част от протестиращите, повечето от

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН С МЕРКИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕН РЕД ПО ВРЕМЕ НА ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК ЦВЕТНИЦА

На пазарите се допускат граждани само с маски и ръкавици Българската православна църква чества на 12 април християнския празник Цветница. За обезпечаване на обществения ред по време на предстоящия празник

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА КРАДЕЦ НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ОТ МАГАЗИН НА ВЕРИГАТА „МЕРКАНТО“

29-годишен мъж е задържан за кражба на хранителни продукти от търговски обект в град Сливен. На 10 март служител в обекта е подал заявление за кражба на продукти на стойност