ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО
юни 13, 2021 335 Прегледи

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО

 

Здравейте приятели! Нека си го кажем категорично – ние сме алтернативата на статуквото! Ние сме политическата сила, която е гарант, че България ще има ново управление, ние сме проектът за привличане и разгръщане на граждански и експертен потенциал това да се случи на 11 юли!

В началото на кампанията за 46 парламент Демократична България тръгва от добра стартова позиция като четвърта политическа сила.

Това е така, защото в продължение на почти година успяхме да вкараме в дневния ред на България теми, които вече са незаобиколими: за неприемливия образ на ДПС, за неработещата прокуратура тип“Вишински“, за неефективната съдебна система като цяло, за корупцията с публични средства в руски енергийни проекти, за нагласени или направо газещи закона обществени поръчки за много милиардни разходи, за пробитите и неработещи ефективно служби и контролни органи.

Изведохме на показ многобройни конкретни случаи като доказателство, че десетгодишният модел на управление срива институциите, ерозира партийната система, води до ценностна дезориентация и изпразва от съдържание механизмите на демократичната правова държава.

Какво ни трябва в следващите дни и след тях – трябва ни вълна от подкрепа. Към силата на нашите активисти, съмишленици и поддръжници, към тяхната решимост, вяра в успеха и пълна мобилизация, да се включат още наши съграждани в страната и чужбина. За да има в бъдещото Народно събрание определящ посоката на страната политически фактор, който да се изправи срещу предизвикателствата с необходимата и толкова липсваща предвидимост в целите и действията .

Към убеждението и вярата си, че България може много повече, ние сега добавяме и фокусираме допълнително нашите цели – Свобода, Законност, Модернизация!

От Сливен, като прочути с ветровете си, пожелаваме с Демократична България на 11 юли да проветрим пречистващо страната си! Ние тук вече поехме по този път и продължаваме!

Успех!

 

Предишна ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА
Следваща БЪРЗИЯТ ВЛАК БУРГАС- СОФИЯ АВАРИРА КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ В СЛИВЕН: АКО ИСКАТЕ ДА НАКАЖЕТЕ ГЕРБ – ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП

На 26 май хората могат да направят първата стъпка за промяна в България и Европа. Една социална промяна, от която жизнено се нуждаят българите. Защото повече от 40 % от

Новини Сливен

644 ДУШИ БЯХА ОБХВАНАТИ В ИМУНИЗАЦИЯТА ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА

644 души бяха обхванати в имунизационните кабинети и получиха първа или втора доза на ваксината през изминалата седмица, съобщиха от Областния кризисен щаб. От тях 190 жители на областта получиха

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА ДАМТН СЕ СРЕЩНА С ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ВОДИТЕ

Ръководството на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор проведе работна среща с областния управител Чавдар Божурски във връзка с приети промени в Закона за водите. В срещата участваха председателят