ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО
юни 13, 2021 416 Прегледи

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО

 

Здравейте приятели! Нека си го кажем категорично – ние сме алтернативата на статуквото! Ние сме политическата сила, която е гарант, че България ще има ново управление, ние сме проектът за привличане и разгръщане на граждански и експертен потенциал това да се случи на 11 юли!

В началото на кампанията за 46 парламент Демократична България тръгва от добра стартова позиция като четвърта политическа сила.

Това е така, защото в продължение на почти година успяхме да вкараме в дневния ред на България теми, които вече са незаобиколими: за неприемливия образ на ДПС, за неработещата прокуратура тип“Вишински“, за неефективната съдебна система като цяло, за корупцията с публични средства в руски енергийни проекти, за нагласени или направо газещи закона обществени поръчки за много милиардни разходи, за пробитите и неработещи ефективно служби и контролни органи.

Изведохме на показ многобройни конкретни случаи като доказателство, че десетгодишният модел на управление срива институциите, ерозира партийната система, води до ценностна дезориентация и изпразва от съдържание механизмите на демократичната правова държава.

Какво ни трябва в следващите дни и след тях – трябва ни вълна от подкрепа. Към силата на нашите активисти, съмишленици и поддръжници, към тяхната решимост, вяра в успеха и пълна мобилизация, да се включат още наши съграждани в страната и чужбина. За да има в бъдещото Народно събрание определящ посоката на страната политически фактор, който да се изправи срещу предизвикателствата с необходимата и толкова липсваща предвидимост в целите и действията .

Към убеждението и вярата си, че България може много повече, ние сега добавяме и фокусираме допълнително нашите цели – Свобода, Законност, Модернизация!

От Сливен, като прочути с ветровете си, пожелаваме с Демократична България на 11 юли да проветрим пречистващо страната си! Ние тук вече поехме по този път и продължаваме!

Успех!

 

Предишна ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА
Следваща БЪРЗИЯТ ВЛАК БУРГАС- СОФИЯ АВАРИРА КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ШОФЬОРА, УБИЛ УЧЕНИЧКА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В СЛИВЕН

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Георги М. Той е обвинен за това, че на 06.10.2019 г. в гр. Сливен, на пешеходна пътека на кръстовището

Новини Сливен

КМЕТОВЕТЕ НА СЛИВЕН И ЯМБОЛ НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В РЕГИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ОБИЧАМ МОЯ РОДЕН ГРАД”

Кметовете на Ямбол и Сливен Валентин Ревански и Стефан Радев наградиха заедно победителите от конкурса за рисунка „Обичам моя роден град“, организиран от Община Ямбол и подкрепен от Община Сливен.

Новини Сливен

БЪРЗИ ПРОИЗВОДСТВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НЕРЕГИСТРИРАНИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Две бързи производства са започнати в РУ-Твърдица за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. На 11 август в град Шивачево полицейски служители са установили в движение лек автомобил „Форд Ескарт“