ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО
юни 13, 2021 313 Прегледи

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН: НИЕ СМЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА СТАТУКВОТО

 

Здравейте приятели! Нека си го кажем категорично – ние сме алтернативата на статуквото! Ние сме политическата сила, която е гарант, че България ще има ново управление, ние сме проектът за привличане и разгръщане на граждански и експертен потенциал това да се случи на 11 юли!

В началото на кампанията за 46 парламент Демократична България тръгва от добра стартова позиция като четвърта политическа сила.

Това е така, защото в продължение на почти година успяхме да вкараме в дневния ред на България теми, които вече са незаобиколими: за неприемливия образ на ДПС, за неработещата прокуратура тип“Вишински“, за неефективната съдебна система като цяло, за корупцията с публични средства в руски енергийни проекти, за нагласени или направо газещи закона обществени поръчки за много милиардни разходи, за пробитите и неработещи ефективно служби и контролни органи.

Изведохме на показ многобройни конкретни случаи като доказателство, че десетгодишният модел на управление срива институциите, ерозира партийната система, води до ценностна дезориентация и изпразва от съдържание механизмите на демократичната правова държава.

Какво ни трябва в следващите дни и след тях – трябва ни вълна от подкрепа. Към силата на нашите активисти, съмишленици и поддръжници, към тяхната решимост, вяра в успеха и пълна мобилизация, да се включат още наши съграждани в страната и чужбина. За да има в бъдещото Народно събрание определящ посоката на страната политически фактор, който да се изправи срещу предизвикателствата с необходимата и толкова липсваща предвидимост в целите и действията .

Към убеждението и вярата си, че България може много повече, ние сега добавяме и фокусираме допълнително нашите цели – Свобода, Законност, Модернизация!

От Сливен, като прочути с ветровете си, пожелаваме с Демократична България на 11 юли да проветрим пречистващо страната си! Ние тук вече поехме по този път и продължаваме!

Успех!

 

Предишна ЧЕРВЕНИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН ОТКРИХА КАМПАНИЯТА НА БСП В СТОЛИЦАТА
Следваща БЪРЗИЯТ ВЛАК БУРГАС- СОФИЯ АВАРИРА КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТРЕЛБИ НА БАТМИШ ПРЕЗ АПРИЛ

Центърът за подготовка на специалисти в Сливен към Сухопътни войски обяви датите за месец април на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията ще се провеждат на 1,

Новини Сливен

19-ГОДИШЕН ШОФЬОР СЕ ОБЪРНА С РЕНО МАЛКО ПРЕДИ ПОЛУНОЩ

В 23,50 часа на 27 юни екип на РСПБЗН-Сливен е оказал техническа помощ на самокатострофирал автомобил. При произшествието няма пострадали. Около 23,30 часа лек автомобил „Рено Меган“, управляван от момче

Новини Сливен

АКТИВНИ СЛУЧАИ НА COVID-19 СА РЕГИСТРИРАНИ В 62 НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Болните с  COVID-19 към 18 ноември са 871 души. Те са жители на 62 населени места в област Сливен, съобщиха от Областния кризисен щаб. В община Сливен заболелите са 5229, като 437