ДЕЛО СРЕЩУ ПОХИТИТЕЛ НА ЖЕНА ВЛИЗА В ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН
януари 16, 2018 676 Прегледи

ДЕЛО СРЕЩУ ПОХИТИТЕЛ НА ЖЕНА ВЛИЗА В ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Бойко Б. (на 35 г., от гр. Котел). Той е подсъдим за това, че на 03.06.2017 г. в района на гр. Нова Загора, обл.Сливен, при условията на опасен рецидив, отвлякъл жена от гр.Стара Загора – престъпление по чл. 142, ал. 3, т. 1, вр. ал. 1 от НК, съобщиха от прокуратурата.

Той е обвинен и за това, че на същата дата в района на гр.Нова Загора, обл.Сливен, по пътя от гр.Нова Загора до гр.Сливен и в гр.Сливен противозаконно лишил от свобода същата жена – престъпление по чл. 142а, ал. 1 от НК.

Той е обвинен и за това, че на горепосочената дата в гр. Сливен, при условията на опасен рецидив, отнел чужди движими вещи – пари, два златени пръстена – всичко на обща стойност 378 лв., от владението на пострадалата, с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това заплашване – престъпление по чл. 199, ал. 1, т. 4, вр. чл. 198, ал. 1 от НК.

Подсъдимият и пострадалата се познавали от около месец. През това време подсъдимият въвел в заблуждение пострадалата, която му дала назаем сумата от 1 500 лв. При поредна среща между тях Бойко Б. поискал още пари от пострадалата. Тя му заявила, че няма и не може да му даде. Тогава той помолил свой приятел да го закара с автомобил до гр. Стара Загора, за да се видят с пострадалата. При срещата им Бойко Б. отново поискал пари от жената. Тя отново отказала, след което той я уговорил да се качи в колата, за да отидат до близко село, където той щял да уговори продажбата на автомобила и да и върне парите. В един момент от пътуването пострадалата установила, че пътуват към гр. Сливен и е разбрала, че е отвлечена. Тогава започнала да плаче и да моли да я върне обратно. Той я заплашил казвайки й, че ако не замълчи, може изобщо да не се върне. По-късно я завел в гориста местност край гр.Сливен, където я заплашил и отнел парите и пръстените. След това я изоставил в района на автогара гр.Сливен.

Окръжен съд – Сливен е нарочил заседанието си за 17.01.2018г.

Предишна АЛЕКСАНДЪР ДОБРЕВ БЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА В КОТЕЛ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕДИН ЛУД, ЛУД ТУРНИР

Един луд, луд турнир по футбол се проведе този петък. Мястото на събитието бе новата спортна площадка в село Желю Войвода, а участниците – футболните отбори на Общинска администрация –

Новини Сливен

ОБЩИНАТА РЕМОНТИРА СГРАДАТА В СЕЛО НИКОЛАЕВО, В КОЯТО СЕ ПОМЕЩАВАТ ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ И ЗАЛАТА ЗА ОБРЕДНИ ДЕЙНОСТИ

Община Сливен извърши текущ ремонт на многофункционална общинска сграда в село Николаево, в която се помещават Пенсионерския клуб, Залата за обредни дейности и др. Направен е частичен ремонт на покрива.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ДЖУДО И КЛУБОВЕ ОТ СЛИВЕН

Взаимодействието между местната власт, Българската федерация по джудо и клубовете по джудо в Сливен бяха обсъдени по време на среща между кмета Стефан Радев, председателя на федерацията доц. Румен Стоилов

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

eight + six =