ДЕЛОТО СРЕЩУ УБИЕЦА НА КРИСИ СЕ ПАДНА НА СЪДИЯ МАРТИН ДАНЧЕВ

ДЕЛОТО СРЕЩУ УБИЕЦА НА КРИСИ СЕ ПАДНА НА СЪДИЯ МАРТИН ДАНЧЕВ

От Апелативна прокуратура потвърдиха новината на Sliveninfo, която бе публикувана в петък вечерта.

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Мартин Т. Той е обвинен за това, че на 15.08.2019 г. в с. Сотиря, общ. Сливен, умишлено умъртвил по особено мъчителен начин и с особена жестокост малолетната К. Г. – престъпление по чл.116, ал.1, т.4 и т.6, вр. чл.115 от НК.

Той е обвинен и за това, че на същата дата и на същото място, направил опит да се съвкупи с малолетната К. Г., като я принудил към това със сила и я привел в безпомощно състояние – престъпление по чл.152, ал.4, т.1, вр. чл.1, т.2, предл.1 и т.3, вр. чл.18, ал.1 от НК.

Мартин Т. е обвинен и за това, че на същата дата и същото място, извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на малолетната К. Г., като я принудил към това със сила, привеждайки я в безпомощно състояние, като деянието е извършено повторно – престъпление по чл.149, ал.3, вр. ал.2, т.1, предл.1 и т.2, ал.1 от НК.

Предстои Окръжен съд – Сливен да насрочи дата на заседанието си.  Тя най-вероятно ще бъде в началото на следващата година.

Sliveninfo научи, че делото срещу убиеца на Криси е вече разпределено. Докладчик по него ще  бъде окръжен съдия Мартин Данчев, който изпълнява функциите на председател на съда. Припомняме, че обвиняемият няма възможност да се ползва от съкратеното съдебно производство, защото НПК бе променен именно заради убийството в село Сотиря.

Предишна БОЖИДАР АНДРЕЕВ ОТ СЛИВЕНСКОТО СЕЛО ТОПОЛЧАНЕ ДОНЕСЕ УСПЕХ НА СВОЯ ОТБОР В ГЕРМАНИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 92 ГОДИНИ Е НАЙ-ВЪЗРАСТНИЯТ ИМЕНИК НА НИКУЛДЕН В ОБЩИНА КОТЕЛ

Близо 430 души в община Котел отбелязват своя имен ден на 6 декември, Никулден, сочи справката на отдел ГРАО в Общината. Най-много сред имениците са мъжете, кръстени Николай – 185.

Новини Сливен

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ КЪМ СЕМЕЙСТВОТО НА ГОЛЕМИЯ СПОРТИСТ МИХАИЛ ЖЕЛЕВ

Кметът на Сливен Стефан Радев изказва съболезнования на семейството на видния сливенски спортист Михаил Желев, който ни напусна днес. „Загубата е голяма не само за неговите близки, приятели, но и

Новини Сливен

МЪЖ Е ОТКРИТ МЪРТЪВ СЛЕД СТРЕЛБА С ЛОВНА ПУШКА

35-годишен мъж е открит мъртъв в къщата си след стрелба с ловна пушка, научи Sliveninfo. Мъжът се казва Стефан. Неговата майка работи в областната болница на Сливен. Драмата се разиграла