ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС – СЛИВЕН

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС – СЛИВЕН

Относно: Провокативните действия на протестиращите върху сградата на централата на ПП „Движение за права и свободи” на 24 септември, по време на ден 78-и от политическите протести в България.

Областният съвет на ДПС- Сливен категорично се противопоставя на подобни посегателства, които са деструктивни и целят единствено извличане на политически дивиденти за определени радикално настроени тъмни субекти, виждащи себе си в бъдещия политически хоризонт.

Изразяваме подкрепа за мирен протест, без провокации, и както винаги през своята 30-годишна история като партия, ще продължим да работим и твърдо ще отстояваме за спазване на демократичните принципи, които са гарант за постигане на заедност и просперитет в нашата Родина.

Призоваваме отговорните институции за предприемане на действия за недопускане на арогантност и агресия, които употребяват справедливия протест на гражданите. Нека, всички бъдем по-бдителни и по-отговорни, като спомогнем за предотвратяване на бъдещи посегателства върху демократичността.

Ние сме на мнение, че единственият път за възвръщане на държавността и нормалността, е неотклонно следване на този, който води до решаване проблеми от подобен характер, чрез политическия диалог между институции и граждански организации.

 

27.09.2020 г.

Председател на Областен съвет на ДПС- Сливен
Мустафа Мустафов

Предишна ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК СТАНА ДЯДО ЗА ПЪРВИ ПЪТ
Следваща 18 ДУШИ БЯХА ИЗЛЕКУВАНИ, 16 СА ЗАБОЛЕЛИТЕ ЗА СЕДМИЦА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

20 МЕСТНИ ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ ВЪВ „ФЕСТИВАЛА НА 100-ТЕ ВОЙВОДИ“ – СЛИВЕН 2019

20 местни фирми ще участват в петото издание на „Фестивала на 100-те войводи“, който ще се проведе на 13 и 14 септември в Сливен. На шатрите, които ще бъдат разположени

Новини Сливен

КОНЦЕРТ НА ОРЛИН ГОРАНОВ И АДЕЛИНА КЪНЕВА В СЛИВЕН

Концерт на Орлин Горанов и Аделина Кънева в Сливен „ПРИКАЗКА ЗА ДВАМА“ В Сливен на 13 юни от 19ч. публиката ще съпреживее щастливи мигове на досег с изкуство от висока

Новини Сливен

РЕЖИСЬОРЪТ ПЕТЪР ДЕНЧЕВ, ЗА „КОЗМЕТИКА НА ВРАГА“: „ВОЛЯТА Е ОНОВА, КОЕТО ДВИЖИ СВЕТА“

Петър Денчев – една от младите надежди на българското театрално пространство, вече е в щатния състав на Сливенския драматичен театър. 33-годишният режисьор постави на сливенска сцена за първи път у