ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС – СЛИВЕН

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС – СЛИВЕН

Относно: Провокативните действия на протестиращите върху сградата на централата на ПП „Движение за права и свободи” на 24 септември, по време на ден 78-и от политическите протести в България.

Областният съвет на ДПС- Сливен категорично се противопоставя на подобни посегателства, които са деструктивни и целят единствено извличане на политически дивиденти за определени радикално настроени тъмни субекти, виждащи себе си в бъдещия политически хоризонт.

Изразяваме подкрепа за мирен протест, без провокации, и както винаги през своята 30-годишна история като партия, ще продължим да работим и твърдо ще отстояваме за спазване на демократичните принципи, които са гарант за постигане на заедност и просперитет в нашата Родина.

Призоваваме отговорните институции за предприемане на действия за недопускане на арогантност и агресия, които употребяват справедливия протест на гражданите. Нека, всички бъдем по-бдителни и по-отговорни, като спомогнем за предотвратяване на бъдещи посегателства върху демократичността.

Ние сме на мнение, че единственият път за възвръщане на държавността и нормалността, е неотклонно следване на този, който води до решаване проблеми от подобен характер, чрез политическия диалог между институции и граждански организации.

 

27.09.2020 г.

Председател на Областен съвет на ДПС- Сливен
Мустафа Мустафов

Предишна ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК СТАНА ДЯДО ЗА ПЪРВИ ПЪТ
Следваща 18 ДУШИ БЯХА ИЗЛЕКУВАНИ, 16 СА ЗАБОЛЕЛИТЕ ЗА СЕДМИЦА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕ СА НАДЕЖДАТА НА СЛИВЕНСКОТО КОЛОЕЗДЕНЕ

Те са надеждата на сливенското колоездене. И четиримата живеят в кв. „Даме Груев“. И четиримата тренират колоездене в клуб „Сините камъни“. Имат най-модерната екипировка и велосипеди. Всеки ден минават по

Новини Сливен

ОДОБРЕНИ СА ПЛАНОВЕ ЗА ИМОТИ ПО ПАРАГРАФ 4 В МЕСТНОСТИ В СОТИРЯ И СЛИВЕН

Със заповед №РД-11-09-001 / 15.10.2018г. и заповед  №РД-11-09-002 / 15.10.2018г. на Областния управител на Сливен са одобрени планове на новообразуваните имоти за земи по § 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделски

Новини Сливен

ЗАСИЛЕНИ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОВЕРКИ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Засилени проверки на лица, автомобили и обекти в сливенския квартал „Надежда“. На 20 и 21 октомври 28 служители на РУ-Сливен и Специализираното тактическо звено за бързи действия са осъществили контрол