ДГС- ТИЧА СЪС ЩЕДРО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ ОТ ЦНСТ- КОТЕЛ
28.12.2023 600 Прегледи

ДГС- ТИЧА СЪС ЩЕДРО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ ОТ ЦНСТ- КОТЕЛ

На връх Коледа, Държавно горско стопанство – Тича направи щедро дарение от спортни екипи на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания.

Дарението беше връчено лично на потребителите на Центъра от служители на ТП Държавно горско стопанство – Тича, които бяха посрещнати с огромна радост от всички.

Трогнат от благородния жест, кметът на Община Котел – Коста Каранашев благодари на директора на ДГС- Тича инж. Красимир Николов и на целия му екип.

В благодарственото си писмо, кметът посочва, че щедростта и подкрепата на Държавното горско стопанство играе важна роля в създаването на по-добри условия за грижа и подпомагане на децата и младежите с увреждания, които са лишени от родителска грижа.

В Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Котел  са настанени 13 потребители, които се обслужват от екип, осигуряващ им сигурност и безопасност, навременна и пълноценна грижа, време за общуване, игри и забавления.

Предишна ДЕНКОВ: ПОСТИГНАХМЕ СЪГЛАСИЕ С АВСТРИЯ ЗА ПРИЕМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ В ШЕНГЕН ПО МОРЕ И ВЪЗДУХ
Следваща КОНСТАНТИН МЪЦИНСКИ Е НАЙ-МЛАДИЯТ ТРЕНЬОР ПО ШАХМАТ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕТ КОЛИ ГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЛИВЕНСКА АВТОКЪЩА

Два пожарни екипа са гасили пожар, възникнал в автокъща на бул. „Бургаско шосе“ в град Сливен.  Сигналът е получен на 13 декември в 07,48 часа, произшествието е ликвидирано от два

Новини Сливен

ЖЕНА Е РАНЕНА СЛЕД СБЛЪСЪК МЕЖДУ КОЛА И КАМИОН

На  23 август, около 14,10 часа,   в района на км.377 на  път І-6,   е настъпило пътно произшествие между лек автомобил „Фиат Пунто“ и товарен автомобил „Рено“. При произшествието е пострадала

Новини Сливен

COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН: 167 ЗАБОЛЕЛИ ЗА СЕДМИЦА, 182 ИЗЛЕКУВАНИ

От 21 до 27 март с COVID-19 са диагностициарни 167 жители на област Сливен. Излекувани са 182-ма болни, съобщиха от Областния кризисен щаб. Сред заболелите са 3 лекари, 2 санитари, медицинска сестра,