ДВИЖЕНИЕ „ЗАЕДНО“ ВАДИ ЕВРОПЕЙСКИ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН
юли 8, 2019 4905 Прегледи

ДВИЖЕНИЕ „ЗАЕДНО“ ВАДИ ЕВРОПЕЙСКИ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

Движение „Заедно“ се готви да издигне европейски кандидат за кмет на Община Сливен. Иде реч за сливналия, който през последните пет години работи в европейския парламент, владее чужди езици и има много добра икономическа експертиза, научи Sliveninfo. Подобна кандидатура ще ни направи ключов фактор в местната политика, категорични са от движението.

„Заедно“ има решение за широко обединение на партии, движения и формации, които да издигнат изявени личности за обща съветническа листа. По този начин ще се търси максимален ефект.

Листата от съветници ще бъде съставена основно от млади и успели личности, с доказан се бизнес, желаещи положителна промяна за града и ускорен икономически растеж.

След подписването на първото коалиционно споразумение движение „Заедно“ ще се трансформира в коалиция „Заедно за Сливен“.

Основният замисъл е да успеем да привлечем максимален брой кандидати, които до момента са участвали самостоятелно на местни избори и не са успели да получат представителство в местната власт, както и такива, които са действащи съветници, без да са партийно обвързани. Отворени сме към всички желаещи да се включат в коалицията, твърдят от движение „Заедно“ в Сливен.

Предишна СЛИВНАЛИЯ Е С КОМОЦИО, СЛЕД КАТО Е БИЛ БЛЪСНАТ ОТ НЕМЕЦ В НОЩНО ЗАВЕДЕНИЕ
Следваща ПРЕДЛАГАТ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА СЛИВЕН СЪДИЯ КЪНЮ ЖЕКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БМВ СЕ ЗАПАЛИ В НОВА ЗАГОРА

На 14 юни, около 14,05 часа, е възникнал пожар в лек автомобил „БМВ“ в град Нова Загора. Произшествието е ликвидирано в 14,16 часа от екип на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма.

Новини Сливен

ШОФЬОР ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА УПОТРЕБА НА ДРОГА

Водач, употребил наркотици, е задържан от полицейски екип в град Сливен на 1 януари. В 20,00 часа на улица „Иречек“ е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 21-годишния

Новини Сливен

КОЛЬО МИЛЕВ ИЗЛЕЗЕ С ПОЗИЦИЯ ЗА ИНЦИДЕНТА СЪС ЗАГИНАЛАТА ЖЕНА В КВ. „НАДЕЖДА“

Общината изпусна контрола, сметището, освен незаконно вече е и смъртоносно Вчерашният инцидент на „Надежда“ пак повдигна въпроса има ли ред и елементарна сигурност в нашата община! Кмет и кметски наместник вдигат