ДВЕ СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА С БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА ДО НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ТАТЯНА СУЛТАНОВА
17.05.2024 923 Прегледи

ДВЕ СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА С БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА ДО НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ТАТЯНА СУЛТАНОВА

Училищата в с.Бяла и с.Стара река изпратиха благодарствени писма до народния представител Татяна Султанова за помощта и те да не бъдат закрити.

„Благодарение на хора като Вас ние продължаваме не само да преподаваме и възпитаваме, но и да доставяме радост, да вдъхновяваме нашите ученици и да ги мотивираме да бъдат добри хора и достойни граждани на нашето общество“, „Благодарим Ви от сърце за вашият труд и отговорна мисия за българското образование“, написаха в благодарствените си писма от двете училища.

„Образованието винаги е било мой приоритет- не само в личен план, но и като университетски преподавател и родител. Убедено вярвам, че усилията ни трябва да бъдат насочени към това да развиваме образовани, мислещи и четящи деца. А на местно ниво, трябва да се положат всички усилия, не да закриват училища, а да направим възможно да ги напълним с деца“, каза народният представител Татяна Султанова.

Предишна БИВШИЯТ ЕВРОДЕПУТАТ МАРИЕЛА БАЕВА ПРЕДСТАВИ ПРЕД СЛИВЕНСКИ УЧЕНИЦИ СВОЯТА НОВЕЛА „МАСКИ“
Следваща ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА МУЗЕИТЕ 2024 И В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕКСПЕРТИ ОТ ЮИДП СЕ ЗАПОЗНАХА С ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДВОЗ НА ДЪРВЕСИНА

В периода от 16.01.2023г. до 18.01.2023г. в горски обучителен център Осиах, Австрия, експерти от Югоизточно държавно предприятие взеха участие в работна среща за демонстрация на системата за подвоз на дървесина

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ Е С КОРОНАВИРУС

Председателят на Общинския съвет Димитър Митев е с коронавирус. За това съобщи той в профила си във Фейсбук: „Скъпи приятели, резултатът ми от извършен PCR-тест е положителен за COVID-19. Със

Новини Сливен

СТЕФАН ЩИЛИЯНОВ – НОСИТЕЛЯТ НА ЕНЕРГИЯ ЗА БСП – СЛИВЕН

След избора на Стефан Щилиянов за председател , настъпи съществена промяна в живота на БСП-Сливен. Всички , които познават Щилиянов, знаят че той разполага с неизчерпаема енергия и огромна харизма.