ДВЕ КОЛИ СЕ УДАРИХА ЧЕЛНО, ЧЕТИРИ ЛИНЕЙКИ ЛЕТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА
ноември 29, 2021 12808 Прегледи

ДВЕ КОЛИ СЕ УДАРИХА ЧЕЛНО, ЧЕТИРИ ЛИНЕЙКИ ЛЕТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА

Две коли се удариха челно в близост до бензиностанцията на „Рамануша”, научи Sliveninfo Катастрофата е станала малко след 18.30 часа тази вечер.

По първоначални данни са пострадали четирима души – един в първата кола и други трима във втората. На този етап не е ясно в какво състояние са.

Общо четири линейки, една пожарна и една полицейска кола са на мястото на инцидента. Три от линейките преди минути се върнаха в Сливен.

Очаквайте подробности!

Предишна БУРНИЯТ ВЯТЪР ОСТАВИ ЧАСТ ОТ СЕЛАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН БЕЗ ТОК
Следваща ЖЕНА Е БЛЪСНАТА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ПРЕД ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НИКОЛАЙ КАЛАЙДЖИЕВ СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМАТА НАГРАДА ОТ ТОМБОЛАТА НА СЛИВЕН ИНФОНЕТ

В последния ден на 2019 г. бе връчена голямата награда от томболата по случай Коледните и новогодишни празници, която организира Сливен Инфонет. Щастливият победител в томболата е Николай Калайджиев, който

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ”- СЛИВЕН СТАРТИРА ПРОГРАМАТА „КОЛЕДА В БИБЛИОТЕКАТА”- 2020 С ОБЯВЯВАНЕ НА КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА И ОРИГИНАЛНО КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ „КОЛЕДНА МАГИЯ”

В навечерието на най-чакания, на най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „Сава Доброплодни” организира за дванадесета поредна година Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2020.

Новини Сливен

САМО ДВАМА ПАЦИЕНТИ ОСТАВАТ В ИНФЕКЦИОЗНОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

„Днес изписваме един пациент, който вече има две отрицателни проби, след което при нас ще останат само двама пациенти“, заяви пред Sliveninfo д-р Милена Ченкова, началник на Инфекциозното отделение в