29.11.2021 0 13387 Прегледи

ДВЕ КОЛИ СЕ УДАРИХА ЧЕЛНО, ЧЕТИРИ ЛИНЕЙКИ ЛЕТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА

Две коли се удариха челно в близост до бензиностанцията на „Рамануша”, научи Sliveninfo Катастрофата е станала малко след 18.30 часа тази вечер.

По първоначални данни са пострадали четирима души – един в първата кола и други трима във втората. На този етап не е ясно в какво състояние са.

Общо четири линейки, една пожарна и една полицейска кола са на мястото на инцидента. Три от линейките преди минути се върнаха в Сливен.

Очаквайте подробности!

Предишна БУРНИЯТ ВЯТЪР ОСТАВИ ЧАСТ ОТ СЕЛАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН БЕЗ ТОК
Следваща ЖЕНА Е БЛЪСНАТА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ПРЕД ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА ПОСЛЕДНАТА ЗА МАНДАТ 2019-2023 Г. СЕСИЯ МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В СЛИВЕН ПОДКРЕПИ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

На днешната си и последна за мандат 2019-2023 г. сесия Общински съвет-Сливен разгледа и подкрепи всичките 70 предложения от дневния ред. С 27 гласа „за“ общинските съветници одобриха бюджета на

Новини Сливен

23-ГОДИШНА СЛИВНАЛИЙКА Е ЗАДЪРЖАНА ЗА ДРОГА

Криминалисти на участък „Надежда“ при РУ-Сливен са установили притежание на наркотични вещества. На 21 март, около 15,10 часа, на бул.“Бургаско шосе“ е извършена проверка на 23-годишната П.М. от град Сливен.

Новини Сливен

ВМРО РЕГИСТРИРА В СЛИВЕН ЛИСТА ОТ ЧЕТИРИМА КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ С ВОДАЧ ГЕОРГИ ДРАКАЛИЕВ

ВМРО регистрира в РИК – Сливен днес листа от четирима кандидати за народни представители с водач Георги Дракалиев. Залагаме на приемственост в избора си на кандидати, както и на младите