ДВЕ КОЛИ ГОРЯХА В СЛИВЕН И ТВЪРДИЦА
август 8, 2022 958 Прегледи

ДВЕ КОЛИ ГОРЯХА В СЛИВЕН И ТВЪРДИЦА

Две коли горяха в Сливен и Твърдица на 5 август, съобщиха от МВР.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 19 сигнала за произшествия в дните от 5 до 8 август.

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал техническа помощ при 2 от сигналите- пренасяне на болен до екипа на ЦСМП и осигуряване на достъп до заключено жилище на ул.“Великокняжевска“ в град Сливен.

Своевременно са ликвидирани  произшествия, без да причинят щети, възникнали в сухи треви и отпадъци – 5 в Нова Загора, 2 в Твърдица и 8 в Сливен.

На 5 август, в 18,48 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Рено Меган“ на ул. „Светлина“ в град Сливен. Произшествието е възникнало по време на движение,. ликвидирано е от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причината за пожара е късо съединение.

На 5 август, в 15,32 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф“ в град Твърдица. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Причината за пожара е късо съединение в ел.инсталацията.

Предишна ПЕПА ГЕНЧЕВА Е ПОДАЛА ОСТАВКА КАТО ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН
Следваща РОСИЦА ПЕТРОВА ПРЕДСТАВИ В СОЗОПОЛ ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ПРОФЕСОР ОТ ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА ПАЦИЕНТИ ДВА ДНИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „ТОП МЕДИК” – ЯМБОЛ

На 17.02 и 18.02.2022г. Проф. Красимир Желев – Главен изпълнителен директор на Swiss Pain and Detox Clinic, основател на медицинска практика за анестезия и болка терапия, биологична медицина, Кройцлинген, Швейцария.

Новини Сливен

РЕСТОРАНТ „МОНТИ“ – 1 В КВ. „СИНИ КАМЪНИ“ ВИ КАНИ НА ЕДНА НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА

Едно уникално съчетание на приятно изживяване в Новогодишната нощ на поносима цена ви предлага ресторант „Монти“ – 1 в сливенския квартал „Сини камъни“. Заведението е известно с добрата си кухня,

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРИСТИГНАХА ПЪРВИТЕ НОВИ АВТОБУСИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ

Първите 9 от общо 27 нови автобуса пристигнаха в Сливен от Чехия. Те с най-високия стандарт Евро 6 С  и ще се използват за градския транспорт на Сливен. Автобусите, логистичният