ДВА СЛИВЕНСКИ ФЕН КЛУБА СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ  БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ И ПОДКРЕПИХА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ
29.03.2022 2015 Прегледи

ДВА СЛИВЕНСКИ ФЕН КЛУБА СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ И ПОДКРЕПИХА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ

ФЕН „Клуб Червени Войводи“ Сливен Фен Клуб на ЦСКА София в гр. Сливен

ДЕКЛАРАЦИЯ

от

Името на фен клуб „Червени войводи“ Сливен.

Декларираме, че:

  1. За развитието на българският футбол сме против досегашното ръководство в лицето на Борислав Михайлов и сие, които с действията и бездействията си доведоха България от футболна сила да се превърне във футболно джудже, което да трепери да не се срещне с огромни сили и противници, като Гибралтар, Ватикана и пингвините от Мадагаскар, защото традицията при това ръководство повелява срам и единствено срам. Против сме и поради всички останали причини, като: На върха над Михайлов стои самозабравил се гелосан олигарх, един враг на България и ЦСКА, който безобразно и безнаказано унищожава и малкото останало от футбола в България, за да може неговото мъртво родено проектче всяка година да става шампион. Против сме унищожаването и неподдържането на материални бази, унищожаването на млади таланти, за да могат знайни и незнайни чужди легионери да се подвизават по българските стадиони, в частност отново удобното обслужване на „проектчето“ от Разград, излагането по всякакъв начин на България по целия свят с много алкохол и калпаци и много други неща, които няма да ни  стигнат и 100 декларации да изпишем.
  1. В продължения на първа точка: Ние от Фен Клуб Червени Войводи Сливен, даваме пълната и безусловна подкрепа в лицето на Димитър Бербатов и екипа му, като им пожелаваме успех, който успех ще бъде за целия български футбол, който както упоменахме вече е на колене от много дълго време и пътят е единствено е само напред и нагоре.
  1. Искаме официално да се разграничим от действията, бездействията, взетите решения и бъдещи такива от нашият съименник: Футболен Клуб „Червени Войводи“ Сливен. Искаме само да вметнем, че името Червени Войводи, което имаме е на 19 години, а футболния отбор е едва на 4 години и е повече от ясно кой от кого е взел името. С оглед събитията от последните дни и различната позиция на футболните клубове в страната, сме ги помолили на състояла се среща помежду ни, да си сменят името, което ще наблюдаваме с интерес дали ще се случи.
  1. Ние сме Армейци и като такива, сме носители на морални, принципни и нравствени устои неподлежащи на унищожение и непроменящи се във времето и сме за правдата, морала, честта, феърплея и градивността във всеки аспект от живота и футбола в частност. Подкрепяме безусловно протеста пред централата на БФС, като фенове на ЦСКА, когато можем ще участваме с наши представители за промяната в българския футбол.

5. Ще завършим с призив към самозабравилите се отговорни фактори за състоянието на футбола в България, а именно: перуки, калпаци и други в БФС, отидете си с мир сега и веднага!

 

 

 

 

Дата: 29.03.2022г.                                           С Уважение:

Гр. Сливен                                                      ФЕН „Клуб Червени Войводи“ Сливен Фен Клуб на привържениците на ЦСКА в гр. Сливен

Предишна ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ – ПРОЦЕДУРИ БАРОКАМЕРА НА ИЗПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ В МЦ „ТОП МЕДИК“ ЯМБОЛ
Следваща ОТИДЕ СИ ЖУРНАЛИСТЪТ НИКОЛАЙ СОСЕРОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПИСАТЕЛЯТ АСЕН СИРАКОВ В СЛИВЕН: ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЪДНИЦИ НА ТВОРБИТЕ МИ

Международна кръгла маса на тема „Изкуството да се пише за деца –  между модерните послания и фантазния свят“ събра писатели, издатели и библиотечни специалисти в РБ „Сава Доброплодни“ в Сливен.

Новини Сливен

ДЕСЕТКИ ГРАЖДАНИ БЯХА ЗАКИЧЕНИ С МАРТЕНИЦИ, БАБА МАРТА ГОСТУВА И В ОБЩИНАТА

Десетки минувачи по пешеходната зона, посетители в Центъра за административно обслужване, в администрацията бяха закичени с мартеници. Изненадата бе поднесена от Общината с пожелания за здраве и добруване и създаде

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ – СЛИВЕН ДАРЯВАТ КНИГИ ЗА БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ В АНГЛИЯ

В Основно училище “ Христо Ботев „- град Сливен вече втора седмица учениците събират детски книги , които ще бъдат дарени на новооткритото българско училище „Доктор Петър Берон “ в