ДВА СЛИВЕНСКИ ФЕН КЛУБА СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ  БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ И ПОДКРЕПИХА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ
март 29, 2022 1849 Прегледи

ДВА СЛИВЕНСКИ ФЕН КЛУБА СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ И ПОДКРЕПИХА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ

ФЕН „Клуб Червени Войводи“ Сливен Фен Клуб на ЦСКА София в гр. Сливен

ДЕКЛАРАЦИЯ

от

Името на фен клуб „Червени войводи“ Сливен.

Декларираме, че:

  1. За развитието на българският футбол сме против досегашното ръководство в лицето на Борислав Михайлов и сие, които с действията и бездействията си доведоха България от футболна сила да се превърне във футболно джудже, което да трепери да не се срещне с огромни сили и противници, като Гибралтар, Ватикана и пингвините от Мадагаскар, защото традицията при това ръководство повелява срам и единствено срам. Против сме и поради всички останали причини, като: На върха над Михайлов стои самозабравил се гелосан олигарх, един враг на България и ЦСКА, който безобразно и безнаказано унищожава и малкото останало от футбола в България, за да може неговото мъртво родено проектче всяка година да става шампион. Против сме унищожаването и неподдържането на материални бази, унищожаването на млади таланти, за да могат знайни и незнайни чужди легионери да се подвизават по българските стадиони, в частност отново удобното обслужване на „проектчето“ от Разград, излагането по всякакъв начин на България по целия свят с много алкохол и калпаци и много други неща, които няма да ни  стигнат и 100 декларации да изпишем.
  1. В продължения на първа точка: Ние от Фен Клуб Червени Войводи Сливен, даваме пълната и безусловна подкрепа в лицето на Димитър Бербатов и екипа му, като им пожелаваме успех, който успех ще бъде за целия български футбол, който както упоменахме вече е на колене от много дълго време и пътят е единствено е само напред и нагоре.
  1. Искаме официално да се разграничим от действията, бездействията, взетите решения и бъдещи такива от нашият съименник: Футболен Клуб „Червени Войводи“ Сливен. Искаме само да вметнем, че името Червени Войводи, което имаме е на 19 години, а футболния отбор е едва на 4 години и е повече от ясно кой от кого е взел името. С оглед събитията от последните дни и различната позиция на футболните клубове в страната, сме ги помолили на състояла се среща помежду ни, да си сменят името, което ще наблюдаваме с интерес дали ще се случи.
  1. Ние сме Армейци и като такива, сме носители на морални, принципни и нравствени устои неподлежащи на унищожение и непроменящи се във времето и сме за правдата, морала, честта, феърплея и градивността във всеки аспект от живота и футбола в частност. Подкрепяме безусловно протеста пред централата на БФС, като фенове на ЦСКА, когато можем ще участваме с наши представители за промяната в българския футбол.

5. Ще завършим с призив към самозабравилите се отговорни фактори за състоянието на футбола в България, а именно: перуки, калпаци и други в БФС, отидете си с мир сега и веднага!

 

 

 

 

Дата: 29.03.2022г.                                           С Уважение:

Гр. Сливен                                                      ФЕН „Клуб Червени Войводи“ Сливен Фен Клуб на привържениците на ЦСКА в гр. Сливен

Предишна ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ – ПРОЦЕДУРИ БАРОКАМЕРА НА ИЗПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ В МЦ „ТОП МЕДИК“ ЯМБОЛ
Следваща ОТИДЕ СИ ЖУРНАЛИСТЪТ НИКОЛАЙ СОСЕРОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ ИЗЗЕХА 6 ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ЗА НЕПЛАТЕНИ ГЛОБИ

6 шофьорски книжки за неплатени глоби са иззети при широкообхватен  контрол на полицията в град Котел. Операцията е проведена на 8 февруари за времето от 11,00 до 14,00 часа на

Новини Сливен

ВЕСТНИК „ТРУД“ ТВЪРДИ, ЧЕ СЛИВЕН МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПАРНО

Една неподписана статия във вестник „Труд“ изплаши сливналии днес. Предлагаме ви я: Сливен е на път да стане поредната жертва на „зеления рекет“, който спира инвестиции за милиони в България

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПОЧИНА ЖЕНА, ЗАРАЗЕНА С КОРОНАВИРУС

В петък сутринта е починала 44-годишна пациентка, която се лекуваше от коронавирус в Инфекциозното отделение на областната болница, научи Sliveninfo. Жената е имала много съпътстващи заболявания. Била е на хемодиализа.