ДВА ПОЖАРА ЗАРАДИ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ СА СТАНАЛИ В СЪБОТА
17.06.2024 758 Прегледи

ДВА ПОЖАРА ЗАРАДИ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ СА СТАНАЛИ В СЪБОТА

На 15 юни, в 16,02 часа, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се в сливенското село Самуилово. Произшествието е ликвидирано от 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Спасени са 2 сгради. Унищожени са домашно имущество, 60 кв.м. опушени стени и техника. Най-вероятната причина за пожара е късо съединение в ел. инсталацията.

 

На15  юни, в 20,02 часа, е получен сигнал за пожар във фургон в индустриалната зона на град Сливен. Пострадали няма. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Унищожени са черна  и бяла техника, части за автомобили, гуми и други. Спасени са фургон и 10 автомобила. Причината за пожара е късо съединение във ел. инсталацията на фургона.

Предишна ВОДАЧ НА ФОЛКСВАГЕН БЛЪСНА ВЕЛОСИПЕДИСТ НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ И ИЗБЯГА
Следваща СЪДЪТ ОТМЕНИ ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДЕЛО С 2 УБИТИ И 5 РАНЕНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЛЕК АВТОМОБИЛ ИЗГОРЯ КРАЙ СЕЛО ЗЛАТИ ВОЙВОДА

На 27.07.2023 г. в 12,44 часа е получено съобщено за горящ лек автомобил  „Фолксваген Голф 3“. Произшествието е станало по време на движение на път в землището на с. Злати

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕИЗДАВА „ТЪТЕНИ“ НА ЦОНЧО РОДЕВ

Историческият роман „Тътени“ на писателя Цончо Родев ще бъде преиздаден. Това стана ясно на редовното заседание на Управителния съвет на Общински фонд „Култура“, който разгледа и обсъди внесените проекти за

Новини Сливен

НА 19 ОКТОМВРИ БЕ ОТДАДЕНА ПОЧИТ НА СТЕФАН ПАНАРЕТОВ

Община Сливен и кметството в село Панаретовци почетоха паметта на първия ни дипломат в САЩ,  дългогодишен учител в Робърт колеж в Цариград и щедър дарител на българското образование Стефан Панаретов.