ДВА ДНИ ДО „MAXFIGHT 49” В СЛИВЕН
март 30, 2022 2199 Прегледи

ДВА ДНИ ДО „MAXFIGHT 49” В СЛИВЕН

Хотелски комплекс „Свети Никола“ в гр.Сливен ще бъде домакин на брифинг, открита тренировка и официалното теглене на бойците преди 49-тото бойно шоу „MAXFIGHT“.

„MAXFIGHT CHAMPIONSHIP“ гостува в града под Сините камъни по покана на настоящия общински съветник, бизнесмен и президент на футболна академия „Сините камъни“ Пламен Крумов, както и местния клуб „Анаконда“. Файт картата този път ще предложи на феновете 11 мача във формат ММА, К1 и професионален бокс. Участват бойци от 4 държави – България, Бразилия, Сърбия, Молдова.

Събитието е с начален час 19:00 в спортна зала „Васил Левски“ на 1-ви април, а от 20:00ч стартира и LIFE в ефира на NOVA Sport. Ден по-рано, в хотелски комплекс „Св.Никола“ организацията ще даде пресконференция, като на нея част от бойците ще могат да дадат подробности по своята подготовка и да отговорят на въпроси на медии и фенове.

Сред присъстващите се очаква да бъдат един от най-добрите ни ММА бойци Валентин Бенишев, както и двама от най-утвърдените ни професионални боксьори Йосиф Панов-Пепелянката и Борислав Велев – Рой.

Пресконференция – 30.03 (сряда)от 12:00ч, комплекс „Св.Никола“, гр. Сливен – от 13:00 ч. открита тренировка Официално теглене – 31.03 (четвърък) от 11:00ч, комплекс „Св.Никола“, гр. Сливен „МАКСФАЙТ 49“ – 01.04 (петък) от 19:00ч, спортна зала „Васил Левски“.

Предишна АДВОКАТ КЕТИ БОЗУКОВА ОТ СЛИВЕН БЕ ИЗБРАНА ЗА ЧЛЕН НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА СЪЮЗА НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Следваща ПОБОЙ НАД УЧЕНИК В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОАЛИЦИЯ ГЕРБ – СДС В СЛИВЕН ОФИЦИАЛНО ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ

Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен официално откри предизборната си кампания за изборите на 11 юли.  Кандидатите за народни представители бяха представени в зала „Сливен“ от водача на листата и

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА АТАНАС СКАТОВ СЕ ОТПРАВИ КЪМ ПОРЕДНИЯ ОСЕМХИЛЯДНИК

Очаква се в неделя българският алпинист Атанас Скатов да тръгне към връх Чо Ою в Хималаите. Пред Дарик мениджърът му Мария Илиева разказа, че Скатов се чувства добре, въпреки че е изморен. След Чо

Новини Сливен

ТЕСТВАТ СИРЕНИТЕ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА 15 АПРИЛ

Функционални изпитания за интеграция на Локална система за оповестяване към Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на населението ще бъдат извършени на територията на ТД „Държавен резерв” – Петролна