ДВА ДНИ ДО „MAXFIGHT 49” В СЛИВЕН
март 30, 2022 2485 Прегледи

ДВА ДНИ ДО „MAXFIGHT 49” В СЛИВЕН

Хотелски комплекс „Свети Никола“ в гр.Сливен ще бъде домакин на брифинг, открита тренировка и официалното теглене на бойците преди 49-тото бойно шоу „MAXFIGHT“.

„MAXFIGHT CHAMPIONSHIP“ гостува в града под Сините камъни по покана на настоящия общински съветник, бизнесмен и президент на футболна академия „Сините камъни“ Пламен Крумов, както и местния клуб „Анаконда“. Файт картата този път ще предложи на феновете 11 мача във формат ММА, К1 и професионален бокс. Участват бойци от 4 държави – България, Бразилия, Сърбия, Молдова.

Събитието е с начален час 19:00 в спортна зала „Васил Левски“ на 1-ви април, а от 20:00ч стартира и LIFE в ефира на NOVA Sport. Ден по-рано, в хотелски комплекс „Св.Никола“ организацията ще даде пресконференция, като на нея част от бойците ще могат да дадат подробности по своята подготовка и да отговорят на въпроси на медии и фенове.

Сред присъстващите се очаква да бъдат един от най-добрите ни ММА бойци Валентин Бенишев, както и двама от най-утвърдените ни професионални боксьори Йосиф Панов-Пепелянката и Борислав Велев – Рой.

Пресконференция – 30.03 (сряда)от 12:00ч, комплекс „Св.Никола“, гр. Сливен – от 13:00 ч. открита тренировка Официално теглене – 31.03 (четвърък) от 11:00ч, комплекс „Св.Никола“, гр. Сливен „МАКСФАЙТ 49“ – 01.04 (петък) от 19:00ч, спортна зала „Васил Левски“.

Предишна АДВОКАТ КЕТИ БОЗУКОВА ОТ СЛИВЕН БЕ ИЗБРАНА ЗА ЧЛЕН НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА СЪЮЗА НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Следваща ПОБОЙ НАД УЧЕНИК В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

4 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

4 са новорегистрираните случаи на Covid-19 в община Сливен през изминалата седмица. Броят на излекуваните лица е 4, 1 е починал, активните случаи към момента са 12. Данните от предходната

Новини Сливен

РОМСКИ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С ДЕЦА ОТ СЛИВЕН ГОСТУВА В ГЕРМАНИЯ

На юбилейно турне в Германия заминаха младите таланти от проекта „Музиката вместо улицата“. Проектът на цигуларя Георги Калайджиев, бивш концертмайстор на елитния камерен ансамбъл „Софийски солисти”, стартира преди десет години

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ИСКАМ В ГРАД СЛИВЕН ДА ИМА РАБОТЕЩ ПЛУВЕН БАСЕЙН

„Недопустимо е в града да няма плувен басейн, който децата и жителите на града да не могат да посещават“. Това заяви кметът Стефан Радев по повод състоялата се работна среща