ДВА ДНИ ДО „MAXFIGHT 49” В СЛИВЕН
март 30, 2022 2795 Прегледи

ДВА ДНИ ДО „MAXFIGHT 49” В СЛИВЕН

Хотелски комплекс „Свети Никола“ в гр.Сливен ще бъде домакин на брифинг, открита тренировка и официалното теглене на бойците преди 49-тото бойно шоу „MAXFIGHT“.

„MAXFIGHT CHAMPIONSHIP“ гостува в града под Сините камъни по покана на настоящия общински съветник, бизнесмен и президент на футболна академия „Сините камъни“ Пламен Крумов, както и местния клуб „Анаконда“. Файт картата този път ще предложи на феновете 11 мача във формат ММА, К1 и професионален бокс. Участват бойци от 4 държави – България, Бразилия, Сърбия, Молдова.

Събитието е с начален час 19:00 в спортна зала „Васил Левски“ на 1-ви април, а от 20:00ч стартира и LIFE в ефира на NOVA Sport. Ден по-рано, в хотелски комплекс „Св.Никола“ организацията ще даде пресконференция, като на нея част от бойците ще могат да дадат подробности по своята подготовка и да отговорят на въпроси на медии и фенове.

Сред присъстващите се очаква да бъдат един от най-добрите ни ММА бойци Валентин Бенишев, както и двама от най-утвърдените ни професионални боксьори Йосиф Панов-Пепелянката и Борислав Велев – Рой.

Пресконференция – 30.03 (сряда)от 12:00ч, комплекс „Св.Никола“, гр. Сливен – от 13:00 ч. открита тренировка Официално теглене – 31.03 (четвърък) от 11:00ч, комплекс „Св.Никола“, гр. Сливен „МАКСФАЙТ 49“ – 01.04 (петък) от 19:00ч, спортна зала „Васил Левски“.

Предишна АДВОКАТ КЕТИ БОЗУКОВА ОТ СЛИВЕН БЕ ИЗБРАНА ЗА ЧЛЕН НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА СЪЮЗА НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Следваща ПОБОЙ НАД УЧЕНИК В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗКРИХА НЕЗАКОННА КАРИЕРА ЗА ДОБИВ НА ГРАДЕШКИ КАМЪК

При ежедневния обход в малките населени места, землищата и природните местностите в района  криминалисти на участък „Градец“ към РУ-Котел са открили незаконна кариера за добив на подземни богатства-инертни материали. Вчера,

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПРИВЕТСТВИЕ ОТ ИНЖ. ПЕТКО БЕРКОВСКИ, УПРАВИТЕЛ НА СД „БЕРКО 90-БЕРКОВСКИ И СИЕ“

Уважаеми съграждани, броени дни преди Коледа и Нова година си позволявам да отправя пожелания за здраве и просперитет. Към работниците и служителите от СД „Берко 90 – Берковски и Сие“.

Новини Сливен

1 КГ. МАРИХУАНА ОСТАВЯ В АРЕСТА БАЩА И СИН ОТ СЛИВЕН

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Вангел С. и Стефан С. Те са обвинени за това, че на 15.11.2018г. на път в обл.Сливен, в съучастие