ДВА ГОЛФА ГОРЯХА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА
март 9, 2023 769 Прегледи

ДВА ГОЛФА ГОРЯХА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА

Техническа неизправност в двигателя е причината за запалване на лек автомобил „Фолксваген Голф“. Сигналът е получен на 8 март в 09,11 часа. Произшествието е станало по време на движение на ул.“Янко Сакъзов“ в град Нова Загора. Пострадали няма. Пожар е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. Автомобилът е унищожен.

На  8 март, в 16:05 часа, е получен сигнал за запален лек автомобил „Фолксваген Голф“. Произшествието е станало по време на движение на ул. „Ст. Султанов“ в град Сливен. Пожарът е ликвидирана от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожен е двигателният отсек. Спасена е останалата част на автомобила. Причината за запалването е теч на гориво.

Предишна 92-ГОДИШЕН ПИЯН ШОФЬОР Е ЗАЛОВЕН НА 8 МАРТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
Следваща ПРЕКЪСВАНЕ НА ВОДОПОДАВАНЕТО НА 09.03.2023 Г. В ГРАД СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ФОЛКЛОРЕН ПРАЗНИК „ПО ГРОЗДОБЕР В КОРТЕН“

Много музика, веселие и смях изпълниха село Кортен на 25 септември. Там, от 11.00 часа, се проведе традиционният празник „По гроздобер в Кортен“, организиран от Народно читалище „Светлина-1872“. Богатата програмата

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СВИКА СРЕЩА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАКРИВАНЕТО НА ДОМА ЗА ДЕЦА В СЛИВЕН

Предстоящото закриване на Дома за медико-социални грижи за деца /ДМСГД/ в Сливен бе обсъдено на среща, свикана от областния управител Чавдар Божурски с представители на социалните институции, общината и синдикатите.

Новини Сливен

ПРОМЯНА В ГРАФИКА НА ВЪЖЕНАТА ЛИНИЯ ЗАРАДИ ПРОФИЛАКТИКА

От 30 май Пътническа въжена линия ще работи с клиенти от 8.30 до 17.30 часа. Последното качване ще бъде в 17 часа. В понеделник въжената линия ще работи с клиенти