ДВА ГОЛФА ГОРЯХА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА
09.03.2023 981 Прегледи

ДВА ГОЛФА ГОРЯХА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА

Техническа неизправност в двигателя е причината за запалване на лек автомобил „Фолксваген Голф“. Сигналът е получен на 8 март в 09,11 часа. Произшествието е станало по време на движение на ул.“Янко Сакъзов“ в град Нова Загора. Пострадали няма. Пожар е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. Автомобилът е унищожен.

На  8 март, в 16:05 часа, е получен сигнал за запален лек автомобил „Фолксваген Голф“. Произшествието е станало по време на движение на ул. „Ст. Султанов“ в град Сливен. Пожарът е ликвидирана от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожен е двигателният отсек. Спасена е останалата част на автомобила. Причината за запалването е теч на гориво.

Предишна 92-ГОДИШЕН ПИЯН ШОФЬОР Е ЗАЛОВЕН НА 8 МАРТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
Следваща ПРЕКЪСВАНЕ НА ВОДОПОДАВАНЕТО НА 09.03.2023 Г. В ГРАД СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НС НА БСП НЕ ХАРЕСА МИНЧО АФУЗОВ, КОЛЬО МИЛЕВ Е ЧЕРВЕНИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

Националният съвет на БСП определи ген. Кольо Милев за кандидат – кмет на община Сливен. Това стана на пленум в неделя. Кольо Милев ще бъде и водач и на червената

Новини Сливен

НОВА КНИГА ОТ ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА

„Гладни сърца“ е заглавието на сборник с разкази, който през тази седмица ще се появи в книжарниците. Сайтът „Az cheta“ вече я обяви за книга на седмицата от български автор.

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ИТН В ОБЛАСТ СЛИВЕН

До г-н Стефан Радев – кмет на Община Сливен   ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС   Уважаеми г-н Радев, Скъпи жители на Община Сливен,   Приемете нашите най-искрени благопожелания по повод Димитровден и