ДВА АРЕСТА ЗА НАРКОТИЦИ В НЕДЕЛЯ
31.05.2021 1177 Прегледи

ДВА АРЕСТА ЗА НАРКОТИЦИ В НЕДЕЛЯ

Патрулни екипи на РУ-Сливен, извършващи редовни обходи в малките населени места, са установили случаи на притежание  на наркотици. На 28 май в село Желю войвода е извършена проверка на 33-годишен мъж от същото село, като в него е намерено и иззето пликче, съдържащо жълто  кристалообразно вещество, което при полевия  тест  е реагирало на  метамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 30 май, по път І-6, в близост до село Калояново, е извършена проверка на 25-годишен жител на град Сливен. В него е намерено и иззето наркотично вещество- метамфетамин. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа.  Образувано е досъдебно производство.

Предишна ЗАДЪРЖАХА КРАДЕЦА НА ИНСТРУМЕНТИ "БОШ" ОТ МАГАЗИНИ В СЛИВЕН
Следваща ЗАДЪРЖАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ РАЗПОРЕДИ ПРОВЕРКА ЗА НЕРАБОТЕЩИ КЛИМАТИЦИ В АВТОБУСИТЕ

Кметът Стефан Радев разпореди проверка по сигнали на граждани за неработещи климатици в автобусите, които превозват пътници по общинската пътна мрежа. Той настоява да се предприемат бързи мерки за осигуряване

Новини Сливен

ПРИЗОВИ МЕСТА ЗА СЛИВЕНСКИ АКРОБАТИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР

  Във Варна се проведе Държавен турнир „Млад акробат“ и клубът от Сливен  СКА „Стефан Данчев“ завоюва сребърни медали. Женска тройка във възрастите от 8 до 14 и мъжка двойка.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на аварийни ремонти на 23.07.2019 г. (вторник) до 16. 30 ч. е прекъснато водоподаването района на ул. „“Елисавета Багряна“ и