ДВАМА ШОФЬОРИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ

ДВАМА ШОФЬОРИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ

Двама шофьори, един в Твърдица и един в Сливен, са задържани за наркотици, съобщават от полицията.

21-годишен водач на лек автомобил „Ауди А3“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 19 февруари при ежедневния контрол по пътна безопасност. Автомобилът е спрян в 21,20 часа, на ул. „Княз Борис І“, в град Твърдица. На водача е направена проба за  наркотици- резултатът е положителен. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

По време на ежедневния контрол по пътна безопасност е установен 32-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 20 февруари, в 15,30 часа, на бул. „Ст.Караджа“ в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Предишна ПРОЕКТЪТ ЗА ДОВЪРШВАНЕ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ БЕШЕ ОБСЪДЕН В МРРБ
Следваща ГОРЯ КЪЩА В СЕЛО ПЪДАРЕВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В СЛИВЕН ЩЕ ЗАСЕДАВА НА 25 ЮНИ

Предстои редовна сесия на сливенския местен парламент на 25 юни, четвъртък. Тя ще се проведе в зала „Май“ от 9 часа. 29 са точките, заложени в предварителния дневен ред. Председателят

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ СКУЛПТОРЪТ СВЕТОСЛАВ МИЛЕВ

Тази нощ е починал известния скулптор и дългогодишен ръководител на ХГ „Димитър Добрович“ – Сливен Светослав Милев. Светослав Милев е завършил специалност скулптура във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В СЪБРАНИЕ НА УС НА РАО „ТРАКИЯ“ В ОБЩИНА КРИЧИМ

Разширено заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ се провежда днес в община Кричим. В заседанието участва и кметът Стефан Радев.