ДВАМА СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА СА ДОБРОВОЛЦИ В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН
март 30, 2020 3979 Прегледи

ДВАМА СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА СА ДОБРОВОЛЦИ В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН

Двама студенти по медицина – първи и втори курс,  са доброволци в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен от миналата седмица. Това съобщи изпълнителният директор на болницата д-р Васислав Петров. Доброволците са Петър Здравков Дичев и Атанас Киров Атанасов. Те са студенти в Медицинския университет във Варна. Ангажирани са с дейности по дезинфекция и организация в спешното отделение.

Д-р Петров изказва благодарност към двамата бъдещи лекари за желанието да помогнат в извънредната ситуация, предизвикана от разпространението на Ковид 19. Всеки студент по медицина или здравни грижи, който желае,  може да се включи като тях в помощ на лечебното заведение.

Предишна МАСКАТА СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗКАЗ В СНИМКИ ЗА ДВЕ ЖЕНИ, ДВЕ МЕТЛИ, ЕДНА ГЪБА И ЕДИН ЧУВАЛ

  Мястото е улицата източно от Градската градина в Сливен. Точно до кортовете. Часът е 17.30, а денят – понеделник. Две жени събират липов цвят, метейки асфалта. Използват и гъба.

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА СЛЪНЧЕВ ПАНЕЛ

На 21 юни в РУ-Нова Загора е получено съобщение за кражба от автоматична станция, измерваща нивото на река Тунджа в землището на село Баня. Заявена е кражба на слънчев панел

Новини Сливен

ВСИЧКИ ПЪТИЩА СА ОБРАБОТЕНИ, НЯМА ЗАТВОРЕНИ УЧАСТЪЦИ

  Всички пътища от републиканската мрежа в област Сливен са обработени. Няма затворени участъци, съобщиха от областната администрация. В нощта срещу 24 март са обработени настилките и в планинската, и