ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ В СЛИВЕН
24.10.2019 926 Прегледи

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ В СЛИВЕН

Двама задържани при мащабна операция на полицията в Сливен срещу пияни и дрогирани водачи. Акцията е проведена вчера от служители на РУ-Сливен и Пътна полиция по разпореждане на старши комисар Димитър Величков.

Единият задържан е таксиметров шофьор, другият е с алкохол 2,15 промила. Установен е водач, който се е движил със скорост 113 км/ч в населено място.

В рамките на 24-часовия контрол са проверени 136 автомобила и 158 лица. Извършени са проверки на таксиметрови водачи, проверявани са автомобили в районите на заведения и училища.

В 15,10 часа в кв. „Клуцохор“ е извършена проверка на 42-годишния Р.Т., водач на таксиметров автомобил. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 1,62 промила. Отведен е в РУ-Сливен и е задържан за 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

В 22,05 часа в село Николаево е установен 45-годишният С.Г. да управлява лек автомобил с концентрация на алкохол 2,15 промила. С.Г е задържан. Започнато е бързо производство.

Съставен е акт на водач, който се е движил със скорост от 113 км/ч в населено място. 51-годишният водач на лек автомобил „Мерцедес“ е превишил разрешената скорост от 50 км. в село Калояново.

В рамките на операцията за 24 часа са иззети 4 шофьорски книжки за неплатени глоби, 1 за липса на застраховка Гражданска отговорност и са засечени 60 нарушения на скоростните режими.

Операциите по пътна безопасност продължават под прякото ръководство на директора на Областната дирекция на МВР в Сливен.

Предишна УСПЕШЕН БИЗНЕСМЕН Е ВТОРИ В ЛИСТАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИЕ
Следваща ГЕРБ СЛИВЕН ПРИЗОВАВА ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ В ДНИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УСПЕШНО ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТЪТ, ПО КОЙТО БЯХА РЕМОНТИРАНИ 4 ДЕТСКИ ГРАДИНИ В СЛИВЕН

Успешно приключва проектът „Подобряване на образователната инфраструктура в град Сливен“ на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 година, по който бяха ремонтирани 4 детски градини в Сливен – „Детство“, „Зорница“, „Мак“

Новини Сливен

В ОБЩИНАТА БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ АКЦЕНТИ ОТ ПРЕДСТОЯЩА МЕЖДУНАРОДНА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

Предстоящите дейности по стартиралото дългосрочно споразумение за сътрудничество между Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“-Сливен и Нов български университет /НБУ/ обсъдиха на среща  зам.-кметът Румен Иванов, директорът на музея д-р

Новини Сливен

ЧАСТНАТА БАРИЕРА ЗАД ОБЛАСТНАТА УПРАВА В СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА

Частната бариера зад областната управа в Сливен ще бъде премахната, научи Sliveninfo. Проверка  е показала, че тя е незаконно поставена върху общински терен. В момента тече срок , през който