ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Два случая на притежание на наркотични вещества са установени от служители на група „Охрана на обществения ред“ и участък „Надежда“ през почивните дни в град Сливен. В 22,30 часа, на 12 октомври, на ул.“Райна Княгиня“, е извършена проверка на 28-годишния Г.П. от град Сливен. В него е намерена и иззета ръчно свита цигара, която на полевия тест е реагирала на марихуана. Г.П. е задържан за 24 часа.

На 13 октомври, около 19,30 часа, в кв.“Надежда“ 36-годишната П.Д. от град Сливен е проверена от екип на участъка в квартала. В нея е намерено пликче, съдържащо кафеникаво кристалообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин. П.Д. е задържана за 24 часа.

По случаите в РУ-Сливен са образувани  досъдебни производства.

Предишна „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН
Следваща 400 ЛЕВА И ДОКУМЕНТИ СА ЗАДИГНАТИ ОТ АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТВОРЧЕСКА НАДПРЕВАРА „ТЕКСТИЛНОТО БОГАТСТВО НА СЛИВЕНСКИЯ КРАЙ“

Творческа надпревара „Текстилното богатство на Сливенския край” ще се проведе в Сливен от 13 до 17 май. Организатор е фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”, а партньори са Фонд „13 века България“,

Новини Сливен

105 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА СЕДМИЦА

Новорегистрираните случаи на коронавирус в община Сливен за изминалата седмица – от 18 до 24 януари, са 105. 105 са и излекуваните пациенти. Битката с болестта са изгубили 9 човека.

Новини Сливен

ОПЕЛ АСТРА ГОРЯ В СЛИВЕН

Късо съединение е причинило пожар в лек автомобил „Опел Астра“ , собственост на 29-годишна жена. Инцидентът е станал на 16 септември в 16,06 часа, на площад „Стоил войвода“ в град