ДВАМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
25.08.2023 2170 Прегледи

ДВАМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

22-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е направена на 24 август в 23,50 часа в село Малко село от полицейски екип, извършващ обход в малките населени места. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски екип на участък „Петолъчка“, извършващ обход през нощта в малките населени места на община Сливен, е установил 56-годишен водач на лек автомобил „Волво“, който управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 24 август в 21,30 часа в село Младово. По случая е образувано досъдебно производство.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЪМПИНГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДО 30 НОЕМВРИ В ОБЩИНАТА ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ НОМИНАЦИИ ЗА НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ И ТРЕНЬОРИ НА СЛИВЕН ЗА 2023 Г.

Община Сливен започва прием на номинации за 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и за „Бъдеща звезда“ за 2023 г. Предложенията се

Новини Сливен

ИНВЕСТИЦИЯТА В ПРЕВЕНЦИЯ НА БЕДСТВИЯТА Е ВЪВ ФОКУСА НА ВСИЧКИ УСИЛИЯ НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО

Проект на Програма за намаляване риска от бедствия  е публикуван на сайта на Община Сливен за обществено обсъждане. Проектът е разработван съгласно Националнта стратегия за намаляване риска от бедствия за

Новини Сливен

ОФИЦИАЛНО ВСТЪПВАНЕ В ДЛЪЖНОСТ НА НОВОИЗБРАНИЯ КМЕТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ И ПОЛАГАНЕ НА КЛЕТВА ОТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КОТЕЛ

На 13 ноември /понеделник/, от 10:30 ч., ще се състои първото заседание на Общинския съвет, на което  клетва ще положат новоизбраните кметове на община, на населени места и общински съветници.