ДВАМА ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ГРАБЕЖ В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА
26.03.2024 464 Прегледи

ДВАМА ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ГРАБЕЖ В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

Състав на Окръжен съд – Сливен одобри споразумение за решаване на делото за извършено престъпление по чл. 199 ал.1 т.3 предл. 2-ро, вр. чл. 198 ал.1 предл. 1-во, вр. чл. 129 ал.2, вр. чл. 20 ал.2 от НК.

Подсъдимите Кр. М. Й. и К. М. Й. се признаха за виновни в това, че на 10.05.2023 г., в с. Ж. в., общ. С., в съучастие помежду си, като съизвършители отнели чужди движими вещи, пари, от владението на Г. Я. Б. с намерението противозаконно да ги присвоят, като употребили за това сила и нанесли средна телесна повреда на пострадалия.

За извършеното престъпление съдът наложи на подсъдимите наказание „лишаване от свобода“ за срок от две години за всеки от тях, което да изтърпят при първоначален общ режим, приспадна времето, през което са били задържани, считано от 10.05.2023 г. до привеждане в изпълнение на наложеното наказание.

Определението на съда за одобряване на споразумението

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРИСЪСТВА НА ОТКРИВАНЕТО НА НОВ УЧЕБЕН КОРПУС КЪМ ОУ" КАПИТАН ПЕТЪР ПАРМАКОВ" С. ГРАДЕЦ
Следваща КВИНТЕТ ОТ СВЕТОВНОПРИЗНАТИ БЪЛГАРСКИ МУЗИКАНТИ СЕ СЪБИРА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРИМА ДУШИ СА В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА

В Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен са настанени трима души, пострадали при тежък пътен инцидент снощи. С опасност за живота е 65-годишна жена. Тя е с тежка

Новини Сливен

300 РОКЕРИ ОТ СТРАНАТА ОТКРИХА МОТО СЕЗОН 2018 НА ПЛОЩАДА В СЛИВЕН

Рев на над 300 мотора огласи днес площад „Хаджи Димитър“, откъдето бе даден старт на Мото сезон 2018г – Сливен. Рокери от цяла България пристигнаха в града за официалното откриване.

Новини Сливен

ЩАФЕТА, МОТОШЕСТВИЕ, „101 КАБА ГАЙДИ“ И ХОРОТЕКА СЪБРАХА СЛИВЕНЦИ ЗА ТРЕТИ МАРТ

Националният празник за Освобождението привлече стотици сливенци на централния площад „Хаджи Димитър“.  Поканата на Общината към жителите на града да посрещнат заедно Трети март събра хора от различни възрасти, деца