ДАРЕНИЕ ОТ НФСБ И БИЗНЕСА ЗА МЕДИЦИТЕ В СЛИВЕНСКО
април 1, 2020 1595 Прегледи

ДАРЕНИЕ ОТ НФСБ И БИЗНЕСА ЗА МЕДИЦИТЕ В СЛИВЕНСКО

Пореден хуманен акт към медиците, този път в област Сливен, бе направен по инициатива на НФСБ.

150 предпазни шлема получи областната болница „Д-р Иван Селимински” в Сливен. 50 от тях бяха закупени от зам. областния управител на Сливен от НФСБ Димитринка Петкова, а 100 бяха дарени от името на бизнесмена Иван Дойчев, председател на Националната асоциация за здравословно хранене на децата. Предпазните средства ще бъдат изполвани в борбата с коронавируса от най-уязвимите в нея.

Председателят на Общинския съвет на Твърдица Иван Петров също направи дарение от 50 предпазни шлема на Бърза помощ и на служители на обекти, където се работи с хора.

Предишна БИЗНЕСМЕН ДАРИ 500 ЗАЩИТНИ ШЛЕМА ЗА ЛЕКАРИ И ПОЛИЦАИ
Следваща 422 СА ПОТВЪРДЕНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 У НАС, НОВИТЕ СА В СОФИЯ И БЛАГОЕВГРАД

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

В кабинета на директора на едно предприятие връхлита жената на главния инженер и започва да крещи: – Докога ще прикривате съпруга ми. Всички са наясно, че той е женкар и

Новини

ЗАЛОВИХА ПИШМАН КРАДЕЦ

Кражба на лек автомобил е разкрита от служители на РУ-Нова Загора, преди собственика да разбере за престъпното посегателство. Вчера, около 13,20 часа, на път ІІ-66 полицейски екип спира за проверка

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Умира катаджия. Представя се пред Господ. Той пита: – Е, сине мой, правил ли си добрини? – Да, случвало се е! – А злини? – И това се е случвало!