ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ отново се политизира. Този път сдружението влиза в коалиция „Демократична България“, научи Sliveninfo.

„Сдружението ни става част от партия „Зелено движение“, която е една от трите съставни части на коалиция „Демократична България“, заяви пред Sliveninfo бившият общински съветник Стефан Христов, който е един от лидерите в движението.

Според него има голяма вероятност водаческото място на коалицията в Сливен да бъде за човек за „Зелено движение“, което на практика означава на ГС „Свети Георги Победоносец“.

На последните местни избори сдружението се яви с листата на Християндемократическа партия на България. На местните избори 2015 г. ГС  „Свети Георги Победоносец“ се яви с листата на ВМРО.  Активисти на движението са били в листи и на други партии на по предни избори.

Междувременно се разбра, че все още няма подписано коалиционно споразумение между трите партии в коалиция „Демократична България“ – ДСБ, „Да, България“ и „Зелено движение“.

Предишна НОВ РЪСТ НА БОЛНИТЕ ОТ COVID В РЕАНИМАЦИЯ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕМАХНА ОПАСЕН СКАЛЕН КЪС В РАЙОНА НА СЕЛИЩЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДОМЪТ В КАЧУЛКА С ПЪРВО МЯСТО В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

Първо място и грамоти от Националния конкурс за творчески изяви на хора с ментални увреждания „Неоткрити, красиви надежди“ са спечелили живущите в Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в

Новини Сливен

ЕДОАРДО МИРОЛИО КУПИ МАРКАТА ЗА ДРЕХИ DiKa

Италианският предприемач с български паспорт Едоардо Миролио купи модната марка DiKa чрез своята фирма „Е. Миролио“. Макар сделката да е от края на миналата година тя бе обявена в сряда

Новини Сливен

ПРОГРАМАТА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР- СЛИВЕН ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

3-ти понеделник 19 часа Гостува ДТ Стара Загора с „МЕРАК” постановка Надя Асенова Участват: Георги РАЙЧЕВ, Иван КАЛОШЕВ, Кольо СТАЙКОВ, Стефан БОРИСОВ, Жоро РАЙЧЕВ, Цветомир ЧЕРКЕЗОВ, Илина ИЛИЕВА и Николета