ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ отново се политизира. Този път сдружението влиза в коалиция „Демократична България“, научи Sliveninfo.

„Сдружението ни става част от партия „Зелено движение“, която е една от трите съставни части на коалиция „Демократична България“, заяви пред Sliveninfo бившият общински съветник Стефан Христов, който е един от лидерите в движението.

Според него има голяма вероятност водаческото място на коалицията в Сливен да бъде за човек за „Зелено движение“, което на практика означава на ГС „Свети Георги Победоносец“.

На последните местни избори сдружението се яви с листата на Християндемократическа партия на България. На местните избори 2015 г. ГС  „Свети Георги Победоносец“ се яви с листата на ВМРО.  Активисти на движението са били в листи и на други партии на по предни избори.

Междувременно се разбра, че все още няма подписано коалиционно споразумение между трите партии в коалиция „Демократична България“ – ДСБ, „Да, България“ и „Зелено движение“.

Предишна НОВ РЪСТ НА БОЛНИТЕ ОТ COVID В РЕАНИМАЦИЯ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕМАХНА ОПАСЕН СКАЛЕН КЪС В РАЙОНА НА СЕЛИЩЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР ОТИВА НА СЪД ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ НА ЖЕНА

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Николай С. Той е обвинен за това, че причинил по непредпазливост смъртта на 83-годишна жена, която е починала в резултат от ПТП. Престъпното

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН И КРЕПОСТТА ТУИДА ВЗЕХА ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВОИТЕ КАТЕГОРИИ НА BULGARIAN TRAVEL AWARDS

Община Сливен и крепостта Туида взеха първите места в своите категории на Bulgarian Travel Awards! Първо място в категория „Туристическа атракция на публиката“ спечели Крепост Туида, където изпреварихме Велико Търново

Новини Сливен

ПРЕЗ ВЪЗРОЖДЕНСКА ПОРТА ПРЕМИНАВАТ ГОСТИТЕ НА КОТЕЛ

Тежката възрожденска порта, изработена от котленския майстор Ангел Таптев, ще посреща идващите в града на Раковски. Овехтелият градски символ, претърпял няколко метаморфози в годините на миналия и настоящ век, по