ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“
03.02.2021 1371 Прегледи

ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ отново се политизира. Този път сдружението влиза в коалиция „Демократична България“, научи Sliveninfo.

„Сдружението ни става част от партия „Зелено движение“, която е една от трите съставни части на коалиция „Демократична България“, заяви пред Sliveninfo бившият общински съветник Стефан Христов, който е един от лидерите в движението.

Според него има голяма вероятност водаческото място на коалицията в Сливен да бъде за човек за „Зелено движение“, което на практика означава на ГС „Свети Георги Победоносец“.

На последните местни избори сдружението се яви с листата на Християндемократическа партия на България. На местните избори 2015 г. ГС  „Свети Георги Победоносец“ се яви с листата на ВМРО.  Активисти на движението са били в листи и на други партии на по предни избори.

Междувременно се разбра, че все още няма подписано коалиционно споразумение между трите партии в коалиция „Демократична България“ – ДСБ, „Да, България“ и „Зелено движение“.

Предишна НОВ РЪСТ НА БОЛНИТЕ ОТ COVID В РЕАНИМАЦИЯ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕМАХНА ОПАСЕН СКАЛЕН КЪС В РАЙОНА НА СЕЛИЩЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЦИРК „ОРИЕНТ“ ПОДАРЯВА БИЛЕТИ ЗА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА ДЕЦА ОТ ВСИЧКИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ

Цирк „Ориент“ ще предостави със съдействието на Община Сливен безплатни билети за циркови представления на децата от всички детски градини, намиращи се на територията на общината. Премиерата ще се състои

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА БОЖИДАР АНДРЕЕВ СПЕЧЕЛИ БРОНЗОВ МЕДАЛ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО В ТИРАНА

Сливналията Божидар Андреев спечели бронзов медал в кат. 81 кг. на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в Тирана. Резултатът на Божидар Андреев в двубоя е 343

Новини Сливен

КМЕТЪТ И СИНДИКАТИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПОДПИСАХА КОЛЕКТИВНИЯ ТРУДОВ ДОГОВОР ЗА 2023 Г.

Кметът на община Сливен Стефан Радев, областният координатор на КНСБ Тодор Иванов и председателят на КТ “Подкрепа”-Сливен – Емил Петков, подписаха Колективен трудов договор в детското и училищно здравеопазване за