ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

ГС „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“ ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ отново се политизира. Този път сдружението влиза в коалиция „Демократична България“, научи Sliveninfo.

„Сдружението ни става част от партия „Зелено движение“, която е една от трите съставни части на коалиция „Демократична България“, заяви пред Sliveninfo бившият общински съветник Стефан Христов, който е един от лидерите в движението.

Според него има голяма вероятност водаческото място на коалицията в Сливен да бъде за човек за „Зелено движение“, което на практика означава на ГС „Свети Георги Победоносец“.

На последните местни избори сдружението се яви с листата на Християндемократическа партия на България. На местните избори 2015 г. ГС  „Свети Георги Победоносец“ се яви с листата на ВМРО.  Активисти на движението са били в листи и на други партии на по предни избори.

Междувременно се разбра, че все още няма подписано коалиционно споразумение между трите партии в коалиция „Демократична България“ – ДСБ, „Да, България“ и „Зелено движение“.

Предишна НОВ РЪСТ НА БОЛНИТЕ ОТ COVID В РЕАНИМАЦИЯ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕМАХНА ОПАСЕН СКАЛЕН КЪС В РАЙОНА НА СЕЛИЩЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН МОЛИ ИВАН ВИЧЕВ СТОЯНОВ ДА ПРИБЕРЕ МАЙКА СИ ОТ ОТДЕЛЕНИЕТО ПО НЕВРОЛОГИЯ

Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ се обръща с молба към Иван Вичев Стоянов от Сливен да се погрижи за своята майка. Ганка Стоянова Вичева е приета в Отделението по

Новини Сливен

ОТМЕНЯТ СЕ ЧАСТ ОТ ТЪРЖЕСТВЕНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ ПО ПОВОД 1 НОЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ГРАДА В КОТЕЛ

Във връзка с въведените противоепидемични мерки и заради растящата заболеваемост от Ковид-19  на територията  на област Сливен и тази година няма да бъдат организирани масови мероприятия по повод 1 ноември

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ Е СРЕД ИЗБРАНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ В БЪДЕЩИЯ РЕГИОНАЛЕН СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ

В Бургас днес се проведе регионално заседание на Националното сдружение на общините в Република България. В рамките на провеждането му бяха излъчени 13 представители на Общините от областите  Бургас, Сливен,