ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ НА РОСИЦА ПЕЙЧЕВА С ТФ „ЕТНОРИТЪМ“ И ОБИЧАНАТА ТОНИ ДИМИТРОВА ПО ПОВОД ПЕТКОВДЕН
16.10.2022 809 Прегледи

ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ НА РОСИЦА ПЕЙЧЕВА С ТФ „ЕТНОРИТЪМ“ И ОБИЧАНАТА ТОНИ ДИМИТРОВА ПО ПОВОД ПЕТКОВДЕН

Достоен финал на богатата и разнообразна програма по случай Празника на Нова Загора – Петковден, беше грандиозният концерт на народната певица Росица Пейчева с ТФ „Етноритъм” и обичаната Тони Димитрова. Неговото начало постави кметът на общината Галя Захариева, която отново поздрави жители и гости на града по случай 14 октомври. След като пожела на новозагорци приятни минути и много настроение, тя отстъпи сцената пред НЧ „Д. П. Сивков – 1870“ на любимите на изпълнители.
Последвалите песни и златни хитове повишиха градуса на настроението сред присъстващите, които пяха и танцуваха повече от два часа. В края на вечерта, превърнала се в един уникален празник на българската музика,, невероятна сияйна заря озари помръкналото небе и остави без дъх новозагорци и гости на града.

Предишна ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЕ ВКЛЮЧИ В ЧЕСТВАНЕТО НА 110-ТА ГОДИШНИНА ОТ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА В СЕЛО БИКОВО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ОСМИ МАРТ

Честит Осми март, уважаеми дами! Обръщам се към Вас в празничния ден с благодарност. Вие сте символ на красотата и вдъхновението в живота. Яркото Ви присъствие е смисъл и привилегия

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Синът на мутра се обръща тъжно към баща си: – Тате, свършило ми е уискито, дай пари да си купя! Бащата го изгледал строго и отвръща: – Не давам!

Новини Сливен

ДВЕ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ СА ИЗЗЕТИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПЪТЯ

88 нарушения са констатирани по време на широкообхватен контрол в град Сливен. За времето от 08,00 до 10,00 часа на 5 юни служители на сектор „Пътна полиция“ са осъществили контрол