ГРАЖДАНИ ПОСТАВИХА В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ВЪПРОСИ ОТ РАЗЛИЧНО ЕСТЕСТВО
14.10.2022 496 Прегледи

ГРАЖДАНИ ПОСТАВИХА В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ВЪПРОСИ ОТ РАЗЛИЧНО ЕСТЕСТВО

Казуси, част, от които свързани с благоустрояване, споделяха граждани в приемния ден на кмета Стефан Радев. От него бе потърсено и съдействие по случай за системно нарушаване на обществения ред. Сливенският градоначалник бе запознат и с възникнал проблем на градско съоръжение за обществено ползване. На вниманието му бе поставен и личен въпрос. По време на разговорите Стефан Радев увери записаните за днешния приемен ден, че ще провери поставените въпроси и ще се търсят решения, съгласно компетенциите и правомощията на Община Сливен.

Пред част от заместниците на кмета бяха поставени въпроси от личен характер, социалната сфера, пътната инфраструктура и трудовата заетост.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Предишна ПЕТКОВДЕН Е!
Следваща ДКЦ-1 В СЛИВЕН ЩЕ ИМА НОВ, МОДЕРЕН АСАНСЬОР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕДИН ЩАСТЛИВ ДЯДО В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Един щастлив дядо разхожда внучето си в центъра на Сливен. Д-р Пеньо Семков се чувства подмладен в компанията на своята внучка Павлета. Специалистът по уши, нос и гърло е първият

Новини Сливен

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КУЛТУРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ОБСЪДИХА СЛИВЕН, БИДГОШЧ И НИШ

В Сливен продължава Международната среща „Европа – нашият общ дом“. В зала „Май“ днес се проведе форум, посветен на културата, историята и образованието на Сливен, Бидгошч (Полша) и Ниш (Сърбия).

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ДИМИТЪР МИТЕВ ПРИВЕТСТВА УЧЕНИЦИТЕ В ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“

С химна на Република България и ритуал по посрещане на знамето започна официалното откриване на новата учебна година в ППМГ „Добри Чинтулов“ в Сливен. Гост на церемонията беше председателят на